Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
krasne kacenka x-) x-) x-) to si ty? Ty budes krasna nevesta x-)
Odpovedať
bybi tie šaty sú nádherné :)
Odpovedať
Profilova fotka
mohla by som ich vidiet? on obecne sije velmi krasne saticky.
Odpovedať
Profilova fotka
bybi...ano to som ja na tej fotke. Dufam, ze sa budem pacit aj drahemu...
Odpovedať
Profilova fotka
bambula...su zo salonu ale idem ich odkupit. Uz som aj zalohu zaplatila ale este posledny krat budu pozicane, pretoze nevesta ich mala uz davno zajednane. A su za uzasnu cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
kacenka ked mi posles mail do IP, ja ti ich poslem, ale tu ich davat nechcem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jj chapem... mas IP, uz sa tesim na fotocky...
Odpovedať
kacenka Ty mas kedy svadbu? Lebo nemas to napisane v profile. A urcite sa budes pacit drahemu. Vyzeras ako dievcatko taka mladucka :-) Kolko mas rokov? Zlata si naozaj. A peknucke saty! Uz ich mas aj rezervovane?
Odpovedať
Aha uz som precitala ze si ich ides odkupit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hainy...3.9.2011... mam 21 v den svadby uz takmer 22 a pol... vyzeram mlado to mi vsetci hovoria. Mam ich uz zarezervovane, v oktobri budu uz iba moje.
Odpovedať
Profilova fotka
kacenka uz som ti to poslala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, kolko ta vysli? Ja som velmi dlho rozmyslala o tom, ze si dam u neho usit...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dievcata, toto je uzasna pesnicka http://www.youtube.com/watch?v=MP78EB...
Odpovedať
Profilova fotka
IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
uz mi prisiel email s fotockami...su naozaj nadherne bybi.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem kacenka x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak kocky, co som vam pisala o tej motorke, policajti ju uz nasli, ti zlodeji ju niekde v ulicke odparkovali (ze by po nu prisli autom neskor), zobrali ju na odtlacky. A nejaky clovek ich videl a jedneho z nich spoznal. takze kolega bude mat motorku za par dni spat x-)
Odpovedať
Profilova fotka
super, ze to dobre dopadlo. My sme raz stresovali, ze nam niekto ukradol bicykle, pretoze ocino robil nieco v garazi tak ich vylozil a zabudol na ne, takze ostali vonku. A ked si na ne spomenul tak tam uz neboli. Nastastie ich zobrali policajti a sused ich videl, takze sme ich mali za par dni spat.
Odpovedať
kacenka Takze ukradli vam ich policajti :-D :-D :-D no pekne ...
Odpovedať
kacennka ja som nestihla tvoje saty.... Mozem aj ja vidiet?? bybi mozem aj tvoje vidiet, pls? hned ti poslem email... ja este furt neviem, ze ci dat sit do ciny ci nie... vsetci ma doma odhovaraju....
Odpovedať
Profilova fotka
no skor ich nasli len tak bez majitela tak ich zobrali... keby ich nevzali oni tak ich uz neuvidime... pretoze to bolo pred garazami ktore su pred panelakom, cize to neni nijak ohradene...
Odpovedať
Profilova fotka
bero, uz som ti poslala foto na mail:)
Odpovedať
kacennka, tie saty su prekrasne!!!! A myslim, ze ti sedia!! Kolko si za nich dala?
Odpovedať
Profilova fotka
bero... za original, kupenie, neuveritelnych 8000 Kc.
Odpovedať
waw super cena. kde je ten salon? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
IP
Odpovedať
kacennka - aj ja chcem vediet kde je ten salon. A to boli satky pripravene na predaj, alebo si sa proste rozhodla, ze ich chces kupit a oni suhlasili?
Odpovedať
Ahojte :-) Kto Vás má dočítať? :-D :-p Takže ja stresy od rána :-D Teraz sme tu celá partia a pozeráme futboool 8-) To je teraz iné napätie :-D :-N A to ste nevideli čo sme robili keď naši dali gooooooooool :-D :-) Tomu sa hovorí dôležitý zápas ;-)
Odpovedať
Ide rohový kop |-| :-( :-D A zvládli sme :-D
Odpovedať
Moja, ty len bars nevyskakuj a odpocivaj. Aby malinka sa nezlakla. Inak aj ja sledujem futbal. To musi byt ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?