Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
A bože ja zbožnujeeeeeeeeeeem Marcela Merčiaka...on hrozne pekne komentuje :-D :-N A nakonci hlavne a ten jeho goooooooool sa čudujem že hlas nestratí :-D Teraz tu naši chlapi skáču :-D :-D :-D :-D
No veru, ruzi - to take dolezite zapasy si nenecham ujst. A Marcel,- lulu - to cista pravda. Moj drahy ho zbznuje, to jeho komentovanie a ako to preziva. Joj, aka som rada. Uz mame 6 bodov ;-)
baby, take nervy az! Som hodinu robila pierka a hadajte kelko som ich stihla - ze normalne 5! asi mam obe ruky lave.........a to som si myslela ako to zmaknem!! 8-( a to potrebujem okolo 60-70 ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( idem trucovat ;-)
hm no hej vsak to je tiez pravda teraz budem sa ucit a aj byvanie dorabame tak sa stahujeme bud koncom roka alebo zaciatkom tak bude aj to starosti...a ubehne to rychlo
ahojte zienky mozte mi pomoct neviete kde by sa dali najst soky na tortu .......vid na albumy z priprav str.297 3ks a nazov schudnut??? o tu poslednu mame zaujem prosim poradte mi uz som pisala do temy HLADAM ale nijako mi nepomohli dakujem kde by sa to dalo objednat?