Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
dobre dracica, spýtam sa a dám ti vedieť. Hlavne aj preto tam chcem ísť, lebo môj drahý je iba pokrstený, tak neviem či bude niečo potrebovať, prijímanie alebo čo.
tak uvidím.
som celkom happy po včerajšku, ten penzion kde by sme chceli hostinu, má moja bývalá kolegyňa, tak je super, že ma pozná, spolieham sa na to , že by mi pomohla a inak bude pristupovať ked sa poznáme ... teda ak sa preto rozhodneme, ale je to na 99% z našej strany8. sep 2010hrozne sa teším z toho, lebo sa mi to fakt páči. Je to taká okrúhla miestnosť, dookola sú okná a je to tam také útulné a že mi zavolá, že ked to bude mať nazdobené na svadbu, že sa budem môcť ísť pozrieť.
to fakt bude potrebovať aj prijímanie ?? kamoška hovorila, že stačí chodiť na náuky, no uvidím čo povedia.8. sep 2010baby čo ja viem, tak je potrebné aby mal sviatosti jeden zo snúbencov, ten si vlastne zoberie na seba toho druhého, ktorý to nemá. Treba na to biskupský dištanc či ako sa to volá. Ten čo nie je akože veriaci podpíše, že nebude brániť tomu, aby sa deti vychovávali v katolíckej viere. A náuky sú povinné, ale tiež to záleží od farára..
8. sep 2010sinov, tak nech to u teba dopadne dobre.
mna dnes taaak boli gebula, hnusne pocko, mala nechcela doobeda spat, tak sa tu moce ako opita, ale spat ani zasvet. Dako ma nic netesi, ani svadba, nic. Asi daka depka, ci co. Ach jaj. No som sa postazovala.
K tym fararom, kazdy ma svoje 'pravidla'. Ja mam vsetky sviatosti, drahy len krst, plus uy rozvedeny, ale sobas mali na urade, vraj s tym nie je problem, aspon tak tvrdili, ked sme krstili malu. A pri krste vobec nebol problem, ze nie sme zosobaseni. Hlavne musela mat krstna mama vsetky sviatosti.8. sep 2010- Sponzor fóra
asi by som to skonstatovala tak, ze vo vacsich mestach su na to zvyknuti, tak s tym nemaju problem, je to take liberalnejsie, zato u nas v obci som si vypocula kazen okolo toho, preco krstit malu tu a nie v meste. Nakoniec povolenie dal, ale s pripomienkami. Som zvedava co to bude, ked budeme potrebovat povolenie na sobas v meste.
8. sep 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
8. sep 2010deezdemona - neviem kto si, ani o čom sa tu bavíte, ale vyprosím si aby si sa takýmto tónom bavila s lulu a nesud druhych, lebo sama nikdy nevies ako mozes dopadnut ! nekaz nam tu prijemnu atmosferu v nasom fore, ak sa mienis takto vyjadrovat a urazat, tak mozes ist svoje myslienky vyjadrovat inam.
Dakujem za pochopenie8. sep 2010aj ja cem vidiet video
dnes som si bazubla doma knizku co prezeram pred tym ako sa mi zacnu prednasky - ja truba, bude nuda v roboteeeeeeee
zuzik, hlavu hore, my obcas vsetky mame depku, zajtra bude lepsie.
Gabi, super ze ste sa 'pohli' s tym tvojim, vidis, nemusela si panikarit
zuzik, ja co som za pozlednych 5 rokov pribrala 20kg a neustale sa snazim schudnut, ci je to strava, ci je to pohyb, fitko a tak.....uz sma aj havina kupili - ze ked ho chodim vencit 2x za den, urcite musim schudnut, ale nic. Aj som rozmyslala ze pojdem k dokinovi na testy........ja aj keby som hladovala, neschudnem8. sep 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
8. sep 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
8. sep 2010deezdemona
a preco sa do nej obuvas vsak ju ani nepoznas !!! a aby si vedela ona uz mala vybavenu svadbu v iny datum...takze to nie je pre tehotenstvo sa ona nevydava !! a to sa ani nerobi...vydava sa zena lebo lubi muza a chce byt s nim do konca zivota....dieta nie je prostriedok na dosiahnutie nejakej svadby....to som este nepocula daku blbost8. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahojte dievčatká
ale včera sa mi podarilo, čo som písala poobede.
jupíííí
dracica ešte to máme ďaleko
Bola som s drahým okuknúť jedno miesto a pozdáva sa nám tam. A povedal, že v pondelok pôjdeme aj do kostola, spýtať sa na termín