Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • draci ignoruj, to ako keby si podkurovala do ohna. 😉

• biela.ruza , ahoj ak sa mozem pridat a pocit to bol aky? 🙂 v tom sne , mne sa to uz tiez par krat snivalo a ostala som z toho trosku vystrasena 😉

• no ruza, snivas o bejby? aj ja by som jedno prijala........
    Inak baby, nam obom vychadzaju dvojicky..aj z mojej strany aj s jeho 😉 Jehomama vynechala generaciu, aj moja a moj bracho mal teraz syna, nie dvojicky, takze asi sa tomu nevyhneme....... 😛 😃 🤔

• Sponzor fóra
  • tuskaroroa 🙂 aj mne sa to raz snivalo strasny to bol pocit lebo som mala dvojicky nic som nestihla stale plakali a skoro som sa zblazdnila 😃

ladyjh no jasneee 😉

• lady, no za vysetrenie nic nedas, ja sa hybem cely den, ved pri malom dietati sa sediet neda, viac ako ked som sedela v praci, zmenila som aj stravu, a nic. Mam pocit, ze priberam kazdym nadychom.

Weri, aj ja cem vidiet hollywoodske hviezdy.
    Dezdemona, najprv si over fakty a potom sud. A tak ako pisala wera, nekaz nam tu prijemnu atmosferu.

• tuskarora...to bol riadne zivy sen 😃 asi to bol zhluk toho co xcem a po com tuzim...lebo v nom dosiel priatel domov a doniesol mi moje vytuzene mazliky - psika a fredku 😃 a mna hned potom chytili porodne bolesti a prislo mimco, i placentu som porodila, vsetko jak ma byt...boze 😃 😃 😃

• okaaaa ladyjh, budem ignorovať, hoci ma ide roztrhnúť 🙂
    video vám posielam do IP, tu radšej nie, keďže sú tu rušivé elementy 😃

• tuskarora bol to taky pocit, ze konecneeeeeeee

• weri je to paradne videjko...dobry napad ..ze vas to napadlo 😎 😛

• baby poslala som vám ip 🙂

• Ahojte baby!!
    Teraz nemam cas, tak len na rychlo..

Bybi
    videla som tvoje saticky a vyzeraju ako zo salonu!!!!! Parada!!! 🙂 Inak horna cas je takmer taka ista, ako tych, co mne sa pacia, akurat sukna je ina... Daj vediet ako ti sedia!!
    Si mi dala chrobaka do hlavy.... mam si dat sit, nemam si dat sit.... och dilema.... 🤔

Deezdemona
     asi je to pre teba neuveritelne, ale su aj dolezitejsie veci v zivote, ako to, ako prebehli zasnuby!!!! A predstav si, ze mne je to tiez UPLNE JEDNO ake boli zasnuby a to tehotna nie som...
    A co ma lulina zodpovednost spolocne s tym, ze je lulu tehotna???? Draha, ty figu borovu vies ako to je, to ta nenapadlo, ze lulu CHCELA byt tehotna a velmi sa tomu tesi??? Tak sa laskavo do nej kvoli tomu nenavazaj....

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• dracica 🙂)))

btw citala som si vasu konumikaciu medzi babami a aj ked som tu uplne nova...........nepochopim ako sa moze zena......vyhadrovat o inej zene tak necitlivim sposobom ako to robi desdemona. ale to vsetko svedci len o jej vnutre a inteligencii. ako tu uz bolo pisane nic t o sebe poriadne nevieme tak kde berie to pravo takto sa o niekom vyjadrovat. Dietatko je nadherna vec a ci je svadba pred nim, ale potom....je uplne fuk ak sa ti dvaja ludia miluju vezmu sa, alebo to mnohi ani nepotrebuju a ich partnersky zvazok je mnoho krat silnejsi nez u mnohich...ktori maju, mali svadbu. nemam este babatko, ale mam kopec kamaratok ktore babatko maju a len teraz planuju svadbu a dezdemona ak nevies ake okolnosti su ......tak by si nemala hovorit a vyjadrovat sa stylom ci je nejaka baba nabuchana a pod..........nabuchana je mozno slapka od dialnice ktora ani netusi s kym to dieta ma. nie vsak niekto kto zije v laske!
    mala som potrebu sa k tomu vyjadrit. nic v zlom, moj nazor

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Temu docasne zamykam!

• Sponzor fóra
  • Ok, temu som odomkla, takze poprosim pokracovat uz len k veci 😉

• tuskarora : hej to je pravda..ze ked v kostole mozes mat len raz teda ak jeden nezomrie lebo ,, az smrt rozdeli manzelstvo,,
    a on uz mal v kostole svadbu? no to asi lepsie ti povedia knazi ci sa to da alebo nie...a ako sa hovori vsetko sa da ked sa chce 😉 tak este nevesaj hlavu este to nemas zistene vsak uvidis

• Dakujeme domika 🙂

• Som rada ze mame temicku zase otvorenu... 🙂

• ďakujeme dominika, už som začínala mať absťák 🙂

• hej, takuto nplechu nam tu robit. ale neodbocujme 😉

bybi, uzi si dovcu 😃

• ozaj baby, neviete náhodou, kde sa dá kúpiť čisto biela knižka formátu A5, taká nejaká pekná, čo by mohla slúžiť ako kniha hostí? - sama by som si ju chcela ozdobiť a žiadnu takú neviem nájsť 😞

• neskusis hladat v papiernictve?

• weri, mozno na strankach kancelarskych potrieb.
    Videjko kuknem vecer na noutbuku.

• Holky tak som rada ze sa nam otvorila naspat nasa temicka 😵
    Domika mi pisala ze ked bude zasa niekto urazat alebo nieco podobne tak sa mame obratit rovno na nu a ze toho dotycneho mame ignorovat. Predsa .. ulahcime jej pracu s mazanim nevhodnych prispevkov 😉

• ahoj Lady, aj ja som včera kukala, že čo sa deje ..... som strašne rada, že sa veci pohli 🙂

• aj ja som rada pre teba 🙂 teraz us mozes kolotoc roztocit a zacat organizovat 😉

• lady no už sa teším 🙂

dievčatká ked ste tu písali o tých snoch s deťmi, môjmu drahému sa snívalo, že všetci jeho známi majú už deti a že tak mu to prišlo ľúto, že sa skoro rozplakal, že on ešte nemá ..... taký bol zlatý ked mi to hovoril 🙂)

• Ahojte 🙂
    Preoha som tu chvílu enbola čo sa dialo 😬 Radšej v IP 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    0903 591 415
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov