Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
jaaaj kočky práve som sa vrátila, nejaké stužky som pokukala ale nič moc som nezohnala :-( ale tak idem skusit co to da, ci mi tie pierka pojdu spravit :-)
beruska, neboj zvladnes pierka. ja som zacala vcera - a normalne som nervacila. ja by som chcela vsetko a hned a islo to pomaly......ale to preto, lebo obidve ruky lave.
bambula, tebe to kolko zobralo kym si ich spravila? :-)
vyzdobu mi spravia v akej farbe si poviem :-) a stuzky som kupila zelene, ruzove a oranzove a do toho take ruzove kvietky. myslim, ze niekto mal nieco podobne v albume ake chcem, uz neviem u koho som to videla. ak vadi, ze som odkukala tak povedzte :-(
lulu pozerala som aj cez net ale ked ja neviem vydrzat a musim mat vsetko hned x-)
tak pierka chcem ruzovo-zelene pre chlapov a ruzovo-oranzova pre zeny :-) a vyzdobu budeme mat do oranzova, teda by som chcela..
a chcela som povodne inu farbu nez ruzovu ale som nezohnala :-(
inak uz mam aj saty zaplatene, sa tesííííím x-)
dracica myslis tie saty?? :-) no je tak ze ich predava jednej znamej kamoska a uuplne uzasne a za super cenu tak nekup to x-) inak som vobec nechcela riesit saty teraz ale tak co uz =-)
tak to sme sa trafili lulu x-)
Ahojte kocky... Zuzi, dufam, ze sa to da doporiadku s tou zlazou. Ja mam tiez zvysene protilatky, brala som euthyrox teraz som ho vysadila a v pondelok idem na kontrolu. Ale ta moja doktorka mi nepride nejaka extra, tak neviem ci sa nieco nove dozviem. Ale dufam, ze to bude v poriadku. Pretoze so stitnou zlazou su strasne problemy, hlavne co sa tyka otehotnenia a tak...
kacennka ja tiez beriem euthyrox, teda uz 15 rokov :-( nic moc, ale uz som si zvykla, len sa obavam toho otehotnia, pokazde ked som tam tak ma upozornuje, ze hned jej mam volat, ked otehotniem.. ach co uz.
kaci, ni veru,l taky maly kusocek v tele a aku sarapatu dokaze narobit.
inac moja sestricka isla na dovcu do Francuzska, tak som jej nakazala nech mi donesie nieco svadobne, pozna moje predstavy, tak som zvjedaf.
ahojte. normalne som prekvapena z niektorych prispevkov ako uz vsetko planujete. my mame svadbu az v maji a mam pocit, ze je este kopec casu na vsetko :) no mam jednu otazocku, alebo prosbu ci mi vie niekto poradit ako je to v pripade ak chcete mat svadbu v kostole, no zenich nie je ani pokrsteny. dakujem za rady