Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
a som zabudla vam napisat, ze 8. alebo 9. oktobra pride jeden z moznych kandidatov na fotografa, donesie ukazat svoju pracu, tak sa tesime, ze sa to postupne hybe. 8-)
ja som totiz pocula, ze je taka moznost, ze zenich podpise akysi distanc ci co a ze sa vobec nemusi riesit krst a pod...tak ze ci nahodou o tom nieco neviete
hej to som pocula ale to tiez dlhsie trva ...tak preto som ti poradila aby ste isli skor aby ste vedeli ako to vsetko treba vybavit a mali dost casu.... ty co maju vsetko usporiadane nemusia to tolko dopredu riesit...
ale vychodite skor radcej aby ste vedeli co treba vybavit
hej hej kupujem, uz by mali byt pomaly na ceste ku mne :-) na nasu malu svadbu uplne stacia a co som pozerala saty tak sa mi tieto pacili najviac tak som nerozmyslala ;-)
a kolko planujes dat penazi...?? ale vzdy je to vedcinou tak ze aj ked planujes dat sumu nejaku tak sa to presvihne ...dufam ze sa to nestane :-(
ja budem mat 40 ludi tak poitam ze by mi to mohlo vist do 3 300 eur to je najviac co chcem dat dufam ze to bude menej
draci my mame 52 hosti a vychadza ma to na 2300 euro ;-) aj s jedlom a podobne kompletne vsetko :-) inak ajojte baby dnes je otrasny den ... uz sa aj lucim pááá