Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ladyjh - kolko mi trvala vyroba pierok? Mam ich 70 a urobila som ich tusim za 3-4 dni :-D Mna to fest tak vzalo, hrozne ma to bavilo :-D
malaberuska - mozno si myslela moje pierka???? Vcera si sa ma na nich pytala.
lulu - nemala by som s tym problem spravit ich, hlavne ked ma to bavi :-N Ale treba pracovat, ved sedim doma uz 3 mesiace :-( A ci budem pripojena na net, to neviem, ale asi tazko. Len sem tam a v nedele, ked budem mat volno.
ano deniska, kamze nam ides?
inak baby uz niekde dozadu sme pisali o rozpoctoch. Ja planujem na 80 ludi okolo 5.000Eur. A ja som to pocitala takto:
Recepcia na hlavu (35Eur)
Alkohol
Zakusky
Kamera
Foto
Vyzdoba
Saty + doplnky
Mojho oblek
A tak. malickosti kupujem teraz kazdy mesiac troska
;-)
na tie pierka je styl ktorym sa to robi. Mne sa ale nepacilo, ze kazde mi vyslo inej velkosti - aj ked so bolo 5mm, neboli rovnake :-S a niektore su ako opite :-|
dam potom foto, asi zajtra ok ? :-) panske budu asi zelene s marhulovou a damske ruzove s marhulovou :-) a pre svedkov budu vacsie ako pre ostatnych.. kamoska robi tie vacsie a ja tie mensie :-D
lady malickosti kupujem aj ja pomaly. a tiez mame ze recepcia 40 eur na hlavu + alkohol, zakusky, saty+doplnky, draheho oblek, poplatky za to ze to bude mimo uradu, fotografa mame kamarata, video nechceme a neviem co ma este napadne.. oznamka si robim sama.. ahaa este obrucky :-D
malaberuska..ja tiez budem mat farebnu vyzdobu..viacero farieb :-p
hubica vitaj ;-)
no baby ja z vas asi budem mat najskromnejsiu svadbu :-D z tych 2000 eur by ma kleplo :-D :-D :-D
nas rozpocet vychadza cca na 6500 eur a to nic niesu nejake zavratne polozky. Hostina asi 25 eur na osobu, alkohol je dost drahy, to vyslo pre 100 ludi asi 400 eur, musim to pozret doma, tu nemam ten svoj predbezny rozpocet. Foto do 250 eur, kamera 200, hudba 350 - ziva ludova hudba 5 ludi a budu pustat aj moderne, takze usetrime za dj, starejsi 200 euro, kolace a torty 400 euro...
kacennka - ato aj sterejsiemu platite? Mate akoze niekoho cudzieho na to vybraneho? :-o My budeme mat z rodiny, je to mojho draheho stryko, on je na taketo zvyknuty.