Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Pozeram, ze riesite rozpocet - no tak ten sposobuje aj mne hlavybolenie... :-D
lady - to ako budete platit £35/ osobu jedlo+ pripitok??? uff celkom dost....
a myslim, ze kdesi som videla nevesticku sa vytesovat, ze "len £40/ osobu budeme platit" - a mne az oci prekrucalo, ze ake drahe... :-D :-D
My aspon na tomto usetrime, nemalo by to byt viac ako £15/osoba, ale aj v hoteli, kde sme povodne chceli to bolo £24/osoba....
Chcela som sa vas opytat, ako delite vydavky za svadbu? Je mi jasne, ze kazdy si plati jedlo pre vlastnych hosti a aj alko, nealko, kolace, ale co ten zvysok? Niekde som citala napr, ze nevesta plati vyzdobu a zenich hudbu...
Ja by som najradsej vsetko na polovicu platila, ale drahemu budu rodicia vsetko platit, tak sa bojim im povedat, ze tolko a tolko mi date, kedze ja som zatial vsetko vybavila - salu, foto, hudbu, vyzdobu....
Ako to u vas bude???
bero - No my s drahym platime vsetko na poly. Presne tak, ako by si to ty chcela. Ved ked mu to platia rodicia, tak zaplat ty napr. vyzdobu a hudbu a jeho rodicom zase foto a salu. A tak dalej a tak dalej... :-)
MYslis, ze starosta nie je potrebny? Tak my ho potrebujeme, aby nam pri odobierke nieco krasne povedal, tiez v sale dal nejaky prihovor, pred redovym nieco tiez....a tak.
No bambu, neviem ci je potrebny, lebo neviem co vlastne robi..... ;-) U nas odobierku aj prihovor zvykne robit jeden zo svedkov alebo krsny otec....
Ale my odobierku nebudeme mat, pride mi to take cudne, ked uz roky nebyvame doma.... A podakovanie rodicom chcem robit sama, na svadbe... aj ked neviem, neviem, ked sa na mna nalepi 100 parov oci, asi mi nebude do smiechu... :-D :-D a asi aj rumazgat zacnem..... :-D :-D
bero - no tak to potom ano. Ak nebudete mat odobierku a dakovat chces sama, tak potom je fakt zbytocny. JA zas by som tiez nemala problem sama, ale draheho na to nepresvedcim. A nemoze to byt tak, ze ja budem sama a za draheho niekto iny :-D
ahojte my starejsieho mame profesionala nam by to nikto z rodiny nerobil a ani nema kto ani jeden z nas krstneho otca nema a nas kamarat to robil tiez nechcel ... takze tak co sa tyka rozpoctu platime si komplet vsetko my dvaja sami nasi rodicia nemaju na to aby nam platili svadbu kedze ja mam len mamu a moj nastavajuci svokor je leziaci ...iba sa nase mamy dohodli ze jeho mama zaplati zakusky+torty a moja mama fotografa a kameramana inak kompletne vsetko cvakame my sami ... nas rozpocet je vypocitany pri 52 hostoch (z toho je 11 deti) na 2300 euro to zatial vychadza ;-)
ladyjh a koho mas starejsieho ??
mata aka IP?? kasles na mna mne si neposlala :-(
my odobierku mat nebudeme podla mna je to vyslovene trapne bléé navyse mame spolu dcerku a byvame spolu x-)
trdielko - odobierka nie je vobec trapna vec. Samozrejme to inac beru ludia ako vy, ktori teda uz spolu ziju, byvaju, maju dietatko... Ale pre mna, pri vsetkych tych svadbach co som bola, bola prave tato chvila jedena z najdojimavejsich.