Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cafte, bola som sa vytesit v drogerke, zas som oplieskala prasule za kozmetiku, ale aj emmke som kupila - ze pukacky, bo strac ich dako. A mali take hrube cyklamen sviecky, som aj chcela zobrat, ale este pozriem inde, ci nie su lacnejsie, mali ibh po 4,50. My odobierku mat asi nebudeme, a ak, tak nejakou veselou formou, zda sa mi to cudne, ked byvame spolu dlho, mame dieta, drahy uz svadbu raz mal. No a podla toho bude aj starejsi. Rozpocet stanoveny nemame, ale ratame tak, ze do 40 evri na osobu jedlo(aj to so stastim), alkohol na cca 30 ludi, saty do 500 (podla toho ci dam sit, ci poziciavat), torta do 100, a ostatne blbosti, ktore sa nakopia ako kvety, vyzdoba, kadernik, kosele, vizaz, dj, fotograf, noo hadam sa do 2500 zmestime.
Odpovedať
Profilova fotka
ma napadlo, ked sa chodi k vizazistke a dava ruz, ako sa to riesi, ked odidem? Ci si ten ruz-lesk kupim od nej alebo ako to je. Ja sa na akcie licim sama, ale na svadbu sa zverim do odbornych ruk.
Odpovedať
Bambi - ja budem dakovat aj za draheho, on to odmieta robit, nema rad, ked sa ma postavit pred ludi a kecat... aj ked, kto ma?? Ruzi - my starejsieho nebudeme mat, tak ti neviem povedat, co presne ma na starosti..... ;-) A redovy je tanec o polnoci... myslim, ze som tu uz o tom pisala... ;-) ;-) A na svadbe nemusis dakovat rodicom, ale ja chcem, kedze uz odobrierka nebude...
Odpovedať
Bero aha dobre ja som len xcela vediet :-) no ja nebudem mat tie tradicne veci..takze bez : zabavy do rana popol. siat odobierky cepcenia starejsiho kostola dakovackam rodicom manzelskeho tanca rozbijania tanierov jedenia z 1 taniera a este kopec dalsieho o com nemam potuchy :-D :-D
Odpovedať
baby inak vsetkym zelam krasnu noc a tie co dojdu zas az rano, tak pekne rano heh :-p x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani my nebudeme mať odobierku, aj preto, že nechceme aby sa na našej svadbe plakalo a aj preto, že ja tatina už nemám a moja mama na také veci nie je.. a príde mi divné aby ma drahý pýtal od mamy, keď budeme vtedy už rok spolu žiť :-)
Odpovedať
halooo je tu niekto???? Baby, kym som bola v sprche, moj drahy mi pripravil desiatu na zajtra.. ;-) no nie je zlaty? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
fííííha tak to máš zlatého drahého :-) môj miláčik je dnes v práci :-(
Odpovedať
Bero no je uzasny :-p
Odpovedať
jej tu ste baby.... ;-) vacsinou je tu rusno cez den, ked ja velmi nemozem a vecer uz nicc.... ;-)
Odpovedať
wera ako si si uzila natacanie videa?
Odpovedať
Profilova fotka
bolo to geniálne, ja som teda vlastne moc nenatáčala, najviac sa nabehal môj drahý, ale fakt bolo skvelo, lepšieho kameramana sme nemohli vybrať - video hovorí za všetko :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no ja som skoro umrela ked som ta zbadala na tom leseni jak sa tam vrtis :-D :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D to bola cvičná lezecká stena pre hasičov :-D chceli ma dostať o poschodie vyššie, ale to som im zamietla :-D
Odpovedať
a to on vam vravel, co mate robit? a kde ste ho natacali? ruziiii :-D :-D a na com sa to vrtili? na leseni?? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bero ty si ho vlastne nevidela, žeee? počkaj, pošlem ti link do IP :-)
Odpovedať
lezecka stena, hmm zaujimave... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mali sme určitú predstavu o tom videu, teda presnú, tak sme vedeli že čo budeme robiť, aaaale tak predsa kameraman usmerňoval napr drahého kadiaľ má bežať, že to má zopakovať kvôli inému záberu, atď.. :-)
Odpovedať
Bero no nevedela som hned jak to mam nazvat :-D a Weri si tam bola bohovska take peknucke mile dievcatko x-) no tvoj priatel je tam strasne sexy a taky akcny jak z filmu...taka dynamika, beh, skoky...haha x-) :-D
Odpovedať
waw perfektne video!!!! Vyzera to velmi profesionalne!!! A ruzi ma pravdu, velmi dobre obaja vyzerate!!! A tvoj drahy je poziarnik?
Odpovedať
Profilova fotka
hehe ružička, hej hej je to môj akčný sexy hrdina :-D ono to malo byť celé také milé, nie moc vtipné ani nie vážne, myslím že to vyšlo dokonale, sme z toho videa nadšení :-) baby idem spinušať, hafoš mi tu chrápe a uspáva ma :-D
Odpovedať
weri tak sa pekne vyspi...paaaa x-)
Odpovedať
dobru noc !!!
Odpovedať
Bero ides?
Odpovedať
ja nieee, na mna je este skorooo.. ;-) som si citala prispevky cerstvych mladomanzeliek.... aj sa chcem ... asi mi sibe, ale ja sa taaak neviem dockaaaat, asi ma slahne do maja... :-D
Odpovedať
a mna do jula :-|
Odpovedať
Som si az teraz vsimla, ze nasa tema bola zalozena v 2009. Teda, keby mam 2 roky cakaaaat, tak ma odvezu rovno.... :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Bero ja cakam od 2007 :-D :-D :-D
Odpovedať
tak dlho ste zasnubeni??
Odpovedať
ja som to myslela tak, ze by som nemohla tak dlho planovat svadbu, lebo by ma slahlo od nedockavosti.. :-p :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?