Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
cafte,
bola som sa vytesit v drogerke, zas som oplieskala prasule za kozmetiku, ale aj emmke som kupila - ze pukacky, bo strac ich dako. A mali take hrube cyklamen sviecky, som aj chcela zobrat, ale este pozriem inde, ci nie su lacnejsie, mali ibh po 4,50.
My odobierku mat asi nebudeme, a ak, tak nejakou veselou formou, zda sa mi to cudne, ked byvame spolu dlho, mame dieta, drahy uz svadbu raz mal. No a podla toho bude aj starejsi.
Rozpocet stanoveny nemame, ale ratame tak, ze do 40 evri na osobu jedlo(aj to so stastim), alkohol na cca 30 ludi, saty do 500 (podla toho ci dam sit, ci poziciavat), torta do 100, a ostatne blbosti, ktore sa nakopia ako kvety, vyzdoba, kadernik, kosele, vizaz, dj, fotograf, noo hadam sa do 2500 zmestime.
ma napadlo, ked sa chodi k vizazistke a dava ruz, ako sa to riesi, ked odidem? Ci si ten ruz-lesk kupim od nej alebo ako to je. Ja sa na akcie licim sama, ale na svadbu sa zverim do odbornych ruk.
Bambi - ja budem dakovat aj za draheho, on to odmieta robit, nema rad, ked sa ma postavit pred ludi a kecat... aj ked, kto ma??
Ruzi - my starejsieho nebudeme mat, tak ti neviem povedat, co presne ma na starosti..... ;-) A redovy je tanec o polnoci... myslim, ze som tu uz o tom pisala... ;-) ;-)
A na svadbe nemusis dakovat rodicom, ale ja chcem, kedze uz odobrierka nebude...
Bero aha dobre ja som len xcela vediet :-) no ja nebudem mat tie tradicne veci..takze bez :
zabavy do rana
popol. siat
odobierky
cepcenia
starejsiho
kostola
dakovackam rodicom
manzelskeho tanca
rozbijania tanierov
jedenia z 1 taniera
a este kopec dalsieho o com nemam potuchy :-D :-D
ani my nebudeme mať odobierku, aj preto, že nechceme aby sa na našej svadbe plakalo a aj preto, že ja tatina už nemám a moja mama na také veci nie je.. a príde mi divné aby ma drahý pýtal od mamy, keď budeme vtedy už rok spolu žiť :-)
bolo to geniálne, ja som teda vlastne moc nenatáčala, najviac sa nabehal môj drahý, ale fakt bolo skvelo, lepšieho kameramana sme nemohli vybrať - video hovorí za všetko :-)
mali sme určitú predstavu o tom videu, teda presnú, tak sme vedeli že čo budeme robiť, aaaale tak predsa kameraman usmerňoval napr drahého kadiaľ má bežať, že to má zopakovať kvôli inému záberu, atď.. :-)
Bero no nevedela som hned jak to mam nazvat :-D a Weri si tam bola bohovska take peknucke mile dievcatko x-)
no tvoj priatel je tam strasne sexy a taky akcny jak z filmu...taka dynamika, beh, skoky...haha x-) :-D
hehe ružička, hej hej je to môj akčný sexy hrdina :-D ono to malo byť celé také milé, nie moc vtipné ani nie vážne, myslím že to vyšlo dokonale, sme z toho videa nadšení :-)
baby idem spinušať, hafoš mi tu chrápe a uspáva ma :-D
ja nieee, na mna je este skorooo.. ;-)
som si citala prispevky cerstvych mladomanzeliek.... aj sa chcem ... asi mi sibe, ale ja sa taaak neviem dockaaaat, asi ma slahne do maja... :-D