Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • ruzi a kolko u vas pytaju za jeden zakusok? lebo tu v BA je to v priemere 0,50€ a v Kolarove od nas chcu len 0,38€ v priemere. co je teda riadny rozdiel. tym som chcela povedat, ze mozno by sa oplatilo popytat sa v blizkych mensich mestach alebo na dedine.

• ale urcite je nejak z daleka

• no ta co som ju ja nasla je zo senkvic ja to mam blizko...a ty skus si najst blizko TT

• Sponzor fóra
  • wera uuplne kraaasne video 😉

• trdielko nekašleme 🙂 aaaa nie som tu náhodou dlhšie ja? 😃

náš rozpočet na hostinu pre 48 ľudí (okrem zákuskov a vína) vychádza do 2000 eur, teda dúfam, že túto sumu neprekročíme 🙂 cenovú ponuku nám dali na 1500, tak som pre istotu dala 500 rezervu 😃

• draci vies ale v albumoch nevesty si nepisu dodavatela zakuskov 😒

• ruzicka ja som len skopirovala nic som nepisala

• sinov ale vies to zas musis obehavat..a kto ma na to nervy? ja ani auto na to nemam

• ruzicka tu sa spytaj vsak nikto ti nehovoril aby si obehavala kazdeho...tak ale aj keby tak urcite by sa ti to viacej oplatila ako platit za zakusok vela penazi...

• čaute kočeny 😉 tak jedným očkom Vás tu sledujem priebežne. Tak chystáte chystáte? 🙂 my sme sa definitívne KONECNE rozhodli, kde bude obrad, hostina sa nam navysila o 10ludi, s tym, že 4, čo mali byť na hostine, som si presunula na neskor vecer. . . saty sa budu skusat az v novembri, zo zdrav. dovodov teraz nemozem 😢 resp-. nechcem. tak sa mi pochvalte nevesticky, co uz mate. resp nemate 😃
    vonku je teda poriadne trafené počasie 😦

• ahojte.. prepáčte mi, že som vám neposlala ten rozpočet, no nešiel nám doma net.. pošlem vám to dnes, len čo budem mať trošku volnejšie v práci.. 🙂

• Ahojte 🙂 tak ako sa Vám darí s prípravami?

• malaberuska - Ďakujeeeeeeeem 🙂 moc ma teší že sa vám všetkým páči 🙂

• Ahojte kocky. Tak vcera nam doniesol drahy ukazat pracu nasho kameramana a fotografa. Pozerali sme vcera cele pooobedie jednu svadbu a fotky 🙂 A sme spokojni 🙂 Takze uz aj my mame kameramana a fotografa. A nakoniec to nebude 2v1 ako som si myslela ale pridu dvaja. Jeden bude fotit a druhy kamerovat aby sa vsetko stihalo. Tak sa tesiiiim 😉

• baby, do rozpočtu som zabudla napísať ešte fotografa 😬 .. ale každopádne sa do predpokladanej sumy vmestíme 😉

• Sponzor fóra
  • simcab aj mne posles prosim...dakujem

• bre ranko baby.

Ja tusim potrebujem dovolenku 😐 aj pocasie je na prd dnes.....

Niekto sa pytal koho mame starejsieho - vola sa Ing. Vlado Racek z Nitry. Mozem poslat kontakt do IP. 🙂

• tu je pekne pocasie svieti slniekco v BA

• simcab : a to kde najdete take lacne obrucky?? co som pozerala cca 100 za 1ks a to je priblizne..ci vy nebudete mat zlate?

• Ahojte baby!!!
    Skoda, ze nie ste zo spisa, alebo od presova, dala by som vam tip na cukrarku. Pecie vyborne, velmi mila pani, ked sme sa boli dohodnut co a ako, tak nam dala celu krabicku kolacikov, lebo den pred tym piekla na svadbu. A cenu ma 0.23Eur/ ks...

• ahojte dievčatká.
    chcem sa Vás spýtať, či budete mať na svadbe fotografa aj kameramana .... ja rozmýšľam nad tým, že si dáme iba foto ..... 😐 neviem čo mám spraviť.

• gabikankas my budeme mat tiez len fotografa. Simca mozes aj mne poslat ten rozpocet? dakujem

• gabinkas ja tiez len foto, nexce sa mi na seba pozerat na videu 😃 😃

• vitaj bero 😃 aj ja cem zakusky, si mi urobila chut.

Gabi, my budeme mat asi obidve aj foto aj kameru 🙂

• gabi Aj my budeme mat aj aj 🙂 Aspon sa budeme mat na com smiat 😃

• my budeme mať oceľové obrúčky..

• My budeme mat profi len fotografa na cely den, niekto z hosti bude mat kameru - zatial sa mi dvaja ponukli, chcem aby sme aspon obrad mali, chcem vediet ako sme sa tvarili... 😃 😃 😃
    A jediny dovod preco kameraman nebude, je lebo chceme usetrit... 😉

• Baby akoo ste vyberali obrucky? Z netu? Alebo mame prist normalne do obchodu a tam si vybrat alebo ako? Da sa aj tak ze si nejake vyhliadneme a ze nam ich niekde v zlatnictve spravia? Alebo to sa tak asi neda co?

• bero ja som usetrila na satach tak bude aj kameraman 😉 My mame aj tesco vouchers co sa daju premenit na poukazky na Goldsmiths tak si tam kupime obrucky - mame okolo £450 na tych ppoukazkach, setrime jak mali 😉

• Lebo len tak z netu by som nechcela objednavat .. je to risk ..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov