Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ruzi a kolko u vas pytaju za jeden zakusok? lebo tu v BA je to v priemere 0,50€ a v Kolarove od nas chcu len 0,38€ v priemere. co je teda riadny rozdiel. tym som chcela povedat, ze mozno by sa oplatilo popytat sa v blizkych mensich mestach alebo na dedine.
Odpovedať
ale urcite je nejak z daleka
Odpovedať
no ta co som ju ja nasla je zo senkvic ja to mam blizko...a ty skus si najst blizko TT
Odpovedať
Profilova fotka
wera uuplne kraaasne video ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko nekašleme :-) aaaa nie som tu náhodou dlhšie ja? :-D náš rozpočet na hostinu pre 48 ľudí (okrem zákuskov a vína) vychádza do 2000 eur, teda dúfam, že túto sumu neprekročíme :-) cenovú ponuku nám dali na 1500, tak som pre istotu dala 500 rezervu :-D
Odpovedať
draci vies ale v albumoch nevesty si nepisu dodavatela zakuskov :-S
Odpovedať
ruzicka ja som len skopirovala nic som nepisala
Odpovedať
sinov ale vies to zas musis obehavat..a kto ma na to nervy? ja ani auto na to nemam
Odpovedať
ruzicka tu sa spytaj vsak nikto ti nehovoril aby si obehavala kazdeho...tak ale aj keby tak urcite by sa ti to viacej oplatila ako platit za zakusok vela penazi...
Odpovedať
čaute kočeny ;-) tak jedným očkom Vás tu sledujem priebežne. Tak chystáte chystáte? :-) my sme sa definitívne KONECNE rozhodli, kde bude obrad, hostina sa nam navysila o 10ludi, s tym, že 4, čo mali byť na hostine, som si presunula na neskor vecer. . . saty sa budu skusat az v novembri, zo zdrav. dovodov teraz nemozem ;-( resp-. nechcem. tak sa mi pochvalte nevesticky, co uz mate. resp nemate :-D vonku je teda poriadne trafené počasie 8-(
Odpovedať
ahojte.. prepáčte mi, že som vám neposlala ten rozpočet, no nešiel nám doma net.. pošlem vám to dnes, len čo budem mať trošku volnejšie v práci.. :-)
Odpovedať
Ahojte :-) tak ako sa Vám darí s prípravami?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
malaberuska - Ďakujeeeeeeeem :-) moc ma teší že sa vám všetkým páči :-)
Odpovedať
Ahojte kocky. Tak vcera nam doniesol drahy ukazat pracu nasho kameramana a fotografa. Pozerali sme vcera cele pooobedie jednu svadbu a fotky :-) A sme spokojni :-) Takze uz aj my mame kameramana a fotografa. A nakoniec to nebude 2v1 ako som si myslela ale pridu dvaja. Jeden bude fotit a druhy kamerovat aby sa vsetko stihalo. Tak sa tesiiiim ;-)
Odpovedať
baby, do rozpočtu som zabudla napísať ešte fotografa :-N .. ale každopádne sa do predpokladanej sumy vmestíme ;-)
Odpovedať
simcab aj mne posles prosim...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko baby. Ja tusim potrebujem dovolenku :-| aj pocasie je na prd dnes..... Niekto sa pytal koho mame starejsieho - vola sa Ing. Vlado Racek z Nitry. Mozem poslat kontakt do IP. :-)
Odpovedať
tu je pekne pocasie svieti slniekco v BA
Odpovedať
simcab : a to kde najdete take lacne obrucky?? co som pozerala cca 100 za 1ks a to je priblizne..ci vy nebudete mat zlate?
Odpovedať
Ahojte baby!!! Skoda, ze nie ste zo spisa, alebo od presova, dala by som vam tip na cukrarku. Pecie vyborne, velmi mila pani, ked sme sa boli dohodnut co a ako, tak nam dala celu krabicku kolacikov, lebo den pred tym piekla na svadbu. A cenu ma 0.23Eur/ ks...
Odpovedať
ahojte dievčatká. chcem sa Vás spýtať, či budete mať na svadbe fotografa aj kameramana .... ja rozmýšľam nad tým, že si dáme iba foto ..... :-| neviem čo mám spraviť.
Odpovedať
Profilova fotka
gabikankas my budeme mat tiez len fotografa. Simca mozes aj mne poslat ten rozpocet? dakujem
Odpovedať
gabinkas ja tiez len foto, nexce sa mi na seba pozerat na videu :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
vitaj bero :-D aj ja cem zakusky, si mi urobila chut. Gabi, my budeme mat asi obidve aj foto aj kameru :-)
Odpovedať
gabi Aj my budeme mat aj aj :-) Aspon sa budeme mat na com smiat :-D
Odpovedať
my budeme mať oceľové obrúčky..
Odpovedať
My budeme mat profi len fotografa na cely den, niekto z hosti bude mat kameru - zatial sa mi dvaja ponukli, chcem aby sme aspon obrad mali, chcem vediet ako sme sa tvarili... :-D :-D :-D A jediny dovod preco kameraman nebude, je lebo chceme usetrit... ;-)
Odpovedať
Baby akoo ste vyberali obrucky? Z netu? Alebo mame prist normalne do obchodu a tam si vybrat alebo ako? Da sa aj tak ze si nejake vyhliadneme a ze nam ich niekde v zlatnictve spravia? Alebo to sa tak asi neda co?
Odpovedať
Profilova fotka
bero ja som usetrila na satach tak bude aj kameraman ;-) My mame aj tesco vouchers co sa daju premenit na poukazky na Goldsmiths tak si tam kupime obrucky - mame okolo £450 na tych ppoukazkach, setrime jak mali ;-)
Odpovedať
Lebo len tak z netu by som nechcela objednavat .. je to risk ..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?