Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lady no prva vecera bolo predjedlo, polievka a hlavny chod.. potom o cca 21 hod. dali vonku svedaky a o polnoci kapustnica, ktoru keby mi nepripomenie casnicka, tak sa v prude zabavy aj zabudne dat na stoly ;-)))
Odpovedať
takze pri 40 ludoch nepotrebujem mat 2 jedlo ? staci teda pollievka+hlavne jedlo + a neskor okolo 22h svetske stoly ?? lebo vsak budu aj zakusky a slane pecivo tak to bude stacit?
Odpovedať
Profilova fotka
lulu najlepsia ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
draci u nas to tak bolo a nemenila by som ;-) vsetci tancuju a ked maju chut sadnu si, naberu so svedskeho na co maju chut a popri piti papaju :-) :-)
Odpovedať
nie nebolo vsak vy ste mali este kapustnicu tak vy ste vlastne mali 3 chody nie?
Odpovedať
Simi....jasné :-) A teraz šup-šup popracovať večer na miminku a už v októbri tu chcem mať napísane že si si našla na testíku // :-) :-N Alebo moc predbieham udalosti :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
draci aha no ano aj kapustnicu sme mali..ale ako pisem, keby nebola, myslim, ze by nikomu nechybala..papali sme ju o jednej rano, aj to nie vsetci ;-) vela ludi tancovalo a nemalo chut ani na kapustnicu
Odpovedať
Profilova fotka
lulu no asi tak, my si chceme uzit troska manzelstva bez dietatka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simi aj planujete rodinku? ze vobec to nieje presonalna otazka........... ;-)
Odpovedať
takze vam kapustnica vela zostala na druhy den?
Odpovedať
Profilova fotka
draci juuuj a kolko... u nas jedna velka flasa a dalsie tri sme rozdali :-)
Odpovedať
Simi....no my si užijeme pár mesiacov po svadbe ma nespoznáte...unavená,nenamalovaná hotová katastrova :-D Ale nie na bambulku sa tešííííííííííííííííím a moc :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja to urobim takto: svadobne jedlo svedske stoly pecene prasiatko myslis ze to bude dobre tak?
Odpovedať
hm no super a kolko vina ste mali na osobu sa pocita tak liter??
Odpovedať
Profilova fotka
to bude pre priblizne 80 ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
lady cccsssss to co je za otazku :-D :-D :-D smejem sa.. jasneee, ale este chvilu chceme byt manzelia bez dietatka.. na rok v maji si chceme kupit byt a prestahovat sa, teraz sme v podnajme a tak nechceme sa stahovat s velkym bruskom ;-) tabletky uz sice neberiem a ked sa pritrafi nic sa nedeje, budeme radi.. ale ,,na ostro" bez akejklovek ochrany sa budeme milovat od noveho roku a kedy pride mimco, vtedy pride ;-)
Odpovedať
Jani...dobre :-) Ja asi takto: svadobné jedlo stôl s ovocím.budú tam paháriky keby sa nejaký rozbil a tak...,a pitie keď už sa minie to čo bude na stoloch :-) A dalej nevieme ;-) :-N
Odpovedať
to asi bude stacit ladyjh.... to je dost...a zase vsetci do rqadu tolko jest nebudu napriklad ja neviem ci budem aj tie svedske stoly v noci nejedavam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lady ja osobne si myslim, ze to mozno bude vela, predsa prasiatko je syte ;-) neviem naozaj posudit.. ako vravim, nam by ani kapustnica nechybala, ale ked popri piti dobre padla :-)
Odpovedať
Baby akurááááát mi pííííííííííííííísala kamoška z Írska že 13.8.2010 sa jej narodil synček Nicolas a aj foto poslala malinký hrozne chutnučký :-) :-) :-) :-) :-) ( nemá čas chodiť na net...preot až teraz mi to poslala)
Odpovedať
Profilova fotka
super plan simi :-D ;-) ja som tiez taka 'planovacka', ale ked sa pristasti, budeme len radi. teraz si par mesiacov musime davat pozor, lebo keby sa pristastilo, tak termin by bol na nasu svadbu ;-) a svadbu neoddalujem! :-.
Odpovedať
Profilova fotka
draci ja osobne som zjedla predjedlo, polievocku.. hlavne jedlo som uz len podlubkala a drahy dojedol.. zo svedakov som nezjedla takmer nic a kapustnicu som si dala.. bola som akasi plna celyyyyyy den aj vecer :-)
Odpovedať
Jani.....mne to super vyšlo čo? svadba 9.4.2011 a termín pôrodu 13.4.2011 :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lady wow tak sme si podobne ;-) :-D :-p a neberies antiku?? mozme sa dohodnut a potom spolu otehotniet :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hej simi mas pravdu. len nechcem, aby mi niekto roky po svadbe hovoril, ze odchadzal hladny....... ja teda neviem..... 8-(
Odpovedať
Simi, Jani supeeeer plán...budete spolu rodiť :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to by bola sranda :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lady ale cosiiiiiiiiiiiii, ved budete mat svadobne jedlo..svedaky a uz to tretie co si vyberiete je na vas, ale urcite jedla bude dost, neboj saaa ;-)
Odpovedať
Jani...myslíš to čo Simi napísala alebo ja ? :-N :-D
Odpovedať
BABY :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o toto je ale sprááva :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) http://www.najmama.sk/clanok/225465/s...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?