Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Ahojte baby ;-) Nie, Mati, este som zatial doma ;-) Pozeram, ze ste tu riesili alkohol, vek a podobne. Tak my budeme alkohol tiez asi riesit ako Simi, ze vezmeme viac a ked sa zvysi, vratime ;-) A ja za 4 mesiace budem mat 26 a drahy ma 28.
Inak boli sme dnes na fare. :-x :-| Tak ako som hovorila, ze to bude asi skoro. Takze tam pojdeme znovu na druhy rok. Niekedy vo februari
Deniska...ahoj mojko..posielame Pusinky :-*** Už si nám chýbala :-)
Zuzi...tak nech sa počasie zlepší ;-) Idem zavolať domu ujovi čo býva v nebíčku :-D :-N
MAti - dakujem. :-) A s tym tetovanim by som radsej neriskovala. Moze dojst k akejkolvek infekcii, aj ked verim, te tie tetovacie studia su dnes vybavene aj sterilne, aj tak ako to ma byt, ale urcite by som si nedala nic tetovat v tehotenstve.
Deniska...neviem čo am to napadlo ale tetko plánujem už dlhšie ;-) Už mám aj piercing v bruchu ;-) Ale ten som si dala vytiahnuť keď som tehu ;-) JA chcem moje moto ...Život je boj , ale stojí za to!... alebo nejaký kvet,hviezdu x-) A keď sa malá narodí dám si jej meno aby som ju mala stále pri sebe ;-) Radim má tiež tetovanie :-) Ja ešte nie :-p :-D
Joj, moja, mam sa fajn, draheho mam cez vikend doma, takze som tu malo co ;-)
Inak, co pviete, baby, na tieto satky http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Ja nad nimi rozmyslam uz velmi dlho, len stale nie som nejak presvedcena o farbe. :-( Tieto su na predaj.
Deniska....sú nádherné :-) Kuk môj nový albumík..tam mám pár šiat ;-)
Akurát sa napchávam chipsami a pozerám reprízu ČSMT a poobede pôjdeme vypadnúť na jarmok ;-)
Ráno som bola nakúpiť...príd aj z Piešťan a tak...predsa ich musím niečím ponúknuť ale väčšinou budeme u našich...majú veľkú obyvku a tam sa zíde celá family :-) x-)
Ano, moja, su nadherne, len som vzdy chcela biele, a teraz sa neviem rozhodnut. :-|
Pozerala som tvoj albumik, a tie druhe svadobne su rozkoszneee ;-) a potom tie cervene taktiez krasne. Och, pozeram, ze kazdy po jarmoku pobehuje. U nas bude jarmok o 2 tyzdne, dufam, ze bude lepsie pocasie ako teraz.
ojojoj, ja vydrzim, len ked tu citam, tak pozeram, ze kazdy spomina jarmok. Ja sa tesim na tu atmosferu, a ze sa zase cela partia stretneme. Zboznujem tie chvile ;-)
To je sila, ja prepnem a reklama ]-( Ina so pozerala salon Nicol, tak nech sa nehnevaju, ale tie ceny to je vrchol. pod 460 tam tusim ani neidu za pozicanie :-(
A kde su ostatne baby???