Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Ahojte baby ;-) Nie, Mati, este som zatial doma ;-) Pozeram, ze ste tu riesili alkohol, vek a podobne. Tak my budeme alkohol tiez asi riesit ako Simi, ze vezmeme viac a ked sa zvysi, vratime ;-) A ja za 4 mesiace budem mat 26 a drahy ma 28. Inak boli sme dnes na fare. :-x :-| Tak ako som hovorila, ze to bude asi skoro. Takze tam pojdeme znovu na druhy rok. Niekedy vo februari
Odpovedať
Deniska...ahoj mojko..posielame Pusinky :-*** Už si nám chýbala :-) Zuzi...tak nech sa počasie zlepší ;-) Idem zavolať domu ujovi čo býva v nebíčku :-D :-N
Odpovedať
BAby myslíte že by som si mohla dať spraviť tetovanei keď som tehu? :-N
Odpovedať
Kde steeee?
Odpovedať
MAti - dakujem. :-) A s tym tetovanim by som radsej neriskovala. Moze dojst k akejkolvek infekcii, aj ked verim, te tie tetovacie studia su dnes vybavene aj sterilne, aj tak ako to ma byt, ale urcite by som si nedala nic tetovat v tehotenstve.
Odpovedať
Deniska...neviem čo am to napadlo ale tetko plánujem už dlhšie ;-) Už mám aj piercing v bruchu ;-) Ale ten som si dala vytiahnuť keď som tehu ;-) JA chcem moje moto ...Život je boj , ale stojí za to!... alebo nejaký kvet,hviezdu x-) A keď sa malá narodí dám si jej meno aby som ju mala stále pri sebe ;-) Radim má tiež tetovanie :-) Ja ešte nie :-p :-D
Odpovedať
Tak ked tak tuzis po tetovani, tak si ho daj az ked sa mala narodi. :-)
Odpovedať
Deniska....asi tak :-) A čo robkáš mojko? Ako sa mávaš?
Odpovedať
Joj, moja, mam sa fajn, draheho mam cez vikend doma, takze som tu malo co ;-) Inak, co pviete, baby, na tieto satky http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Ja nad nimi rozmyslam uz velmi dlho, len stale nie som nejak presvedcena o farbe. :-( Tieto su na predaj.
Odpovedať
Deniska....sú nádherné :-) Kuk môj nový albumík..tam mám pár šiat ;-) Akurát sa napchávam chipsami a pozerám reprízu ČSMT a poobede pôjdeme vypadnúť na jarmok ;-) Ráno som bola nakúpiť...príd aj z Piešťan a tak...predsa ich musím niečím ponúknuť ale väčšinou budeme u našich...majú veľkú obyvku a tam sa zíde celá family :-) x-)
Odpovedať
Ano, moja, su nadherne, len som vzdy chcela biele, a teraz sa neviem rozhodnut. :-| Pozerala som tvoj albumik, a tie druhe svadobne su rozkoszneee ;-) a potom tie cervene taktiez krasne. Och, pozeram, ze kazdy po jarmoku pobehuje. U nas bude jarmok o 2 tyzdne, dufam, ze bude lepsie pocasie ako teraz.
Odpovedať
Deniska...vydrž tie 2 týždne ;-) Ja nebehám po jarmoku :-D Iba dnes nachvílu, mamina dnes navarí obed :-) Sa tešííím...hlavne na moje malé neterky :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Deniska....a díki za pochvalu šatičiek :-)
Odpovedať
ojojoj, ja vydrzim, len ked tu citam, tak pozeram, ze kazdy spomina jarmok. Ja sa tesim na tu atmosferu, a ze sa zase cela partia stretneme. Zboznujem tie chvile ;-)
Odpovedať
:- AJ ja bože teraz idú spievať tie 2 sestry čo ich rozddelili...to je nádherný príklad súrodeneckej lásky :-) :-N
Odpovedať
Deni...myslela som aj ja že zbožnujem tie chvíle a ako malé neterky chcú balóniky :-D No nekúp im? :-N
Odpovedať
A hej, ako sa oni rozhodli???
Odpovedať
Zapni Joj :-) rýchlo :-N
Odpovedať
A dali reklamu :-p ]-(
Odpovedať
To je sila, ja prepnem a reklama ]-( Ina so pozerala salon Nicol, tak nech sa nehnevaju, ale tie ceny to je vrchol. pod 460 tam tusim ani neidu za pozicanie :-( A kde su ostatne baby???
Odpovedať
Deniska....hej reklama ]-( No aj ja som tam chcela ale ako tie ceny...nech si nechajú ;-)
Odpovedať
Uz to ide Deni
Odpovedať
BOže ten Pyco je taký pekný :-D :-D :-D :-N
Odpovedať
Nooo, pekne, ale tak ta bola presvedcena ze tam chce ist. Chudinka sestra.... :-(
Odpovedať
Deni...veru ;-) to sa stalo aj v SMT v roku 2008 ked ten jeden sa musel rozhodnut ci ide s tanecnou skupinou alebo sam :-( :-| :-N
Odpovedať
Teraz ten dedko :-D
Odpovedať
Kdeee steeee? :-D
Odpovedať
Halooo :-D
Odpovedať
Idem majte saaa :-) :-D
Odpovedať
BAby akurááát volala maminka vecičky z Nextu budú k odberu od stredy :-)))))))))))))))
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?