Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
no veru ale to by som aj xcela vediet kolko to asi stoji juuuj =-) ja sa inak preto bojim aj troska porodu..niektora baba hovori ze je to nic, ina ze hrozneeeee..tak neviem co si mam mysliet =-)
Nie som si ista, ale neviem ci nestala 100 Sk, to ked som bola este naposledy. :-N No porodu sa bojim aj ja, ale je to individualne. Niektora rodi 20 hodin, ina len 2 hodky, atd... Ale neboj, to prezijeme :-)
Ale ved praveze musim :-D Rano do 9h. musim byt u zubarky a to za nou cestujem az do Presova. Cize o 6 musim byt hore :-D Ale pozeram sa este na film Let číslo 93
jak som zase zmatena z tych matrik...pocula som a myslela si ze takto dopredu sa im mozes nahlasit a oni si ta zapisu i ked nepodpises este tie ziadosti..a simika mi hovorila ze u nich musis vypisat najprv normalne ziadost o uzavretie a az potom ti daju datum...to je blbe..lebo kedze jak ste vraveli ze dokument nesmie byt starsi nez 6 mesiacov, tak ja az vtedy cize niekedy v january mozem ist dohodnut datum....vrrrrrrr :-|
juuuj ružička, to som nevedela že to je s tými úradmi také zložité :-( choď sa tam každopádne opýtať, nech ti dajú podrobné info, ako postupovať, nenechaj sa odbiť - držím palce :-)
teda doklad nesmie byť starší ako 6 mesiacov? teda v decembri už môžeme ísť na matriku, keď sa berieme v máji? :-) juchuuuuuuuuu :-D ozaj, keď máme svadbu v kostole musíme ísť tiež na matriku vybavovať, však? a čo tam vlastne potrebujeme, ja som z toho debil :-D :-N