Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
a za tie injekcie sa plati?
Odpovedať
Ano plati sa, ale netusim ani kolko. Mne vzdy nieco odpustili, kedze som sestricka :-D Asi by som sa s tym chvalit nemala, take protekcie.. :-|
Odpovedať
no veru ale to by som aj xcela vediet kolko to asi stoji juuuj =-) ja sa inak preto bojim aj troska porodu..niektora baba hovori ze je to nic, ina ze hrozneeeee..tak neviem co si mam mysliet =-)
Odpovedať
Nie som si ista, ale neviem ci nestala 100 Sk, to ked som bola este naposledy. :-N No porodu sa bojim aj ja, ale je to individualne. Niektora rodi 20 hodin, ina len 2 hodky, atd... Ale neboj, to prezijeme :-)
Odpovedať
haha ze ci :-D najskor musim prezit vlastnu svadbu..kvoli nervozite :-D
Odpovedať
Ooo, tak svadbu prezijes, par dni predtym postresujes, ale ten den si hadam uzijes ;-) Uz aby to bolo zajtra :-N
Odpovedať
juuu no este si pospinkame vela :-(
Odpovedať
Ved prave :-( Ja este 266 krat
Odpovedať
ja 293..mas menej :-D
Odpovedať
:-D No trosicku menej :-D a coze ty tak neskoro nespis? Ty si tu casto tak neskoro, co som si vsimla, nie?
Odpovedať
zatial este mam volno a nemusim skoro vstavat..a vzdy ma tu nieco zdrzi :-D
Odpovedať
Nieco a sem-tam aj niekto, nie ? :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
trebars :-D aty nemusis vstavat?
Odpovedať
Ale ved praveze musim :-D Rano do 9h. musim byt u zubarky a to za nou cestujem az do Presova. Cize o 6 musim byt hore :-D Ale pozeram sa este na film Let číslo 93
Odpovedať
no budem na teba mysliet cele doobedie ;-)
Odpovedať
Dakujem ruzicka. Velmi pekne ;-) Tak idem radsej uz do postele, lebo budem rano nadavat :-D Tak dobru nocku. pa
Odpovedať
brúúúúúúúúúúúúúúúú x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nevestičky :-) ako sa máte po víkende? :-)
Odpovedať
ruzicka gratulovala som ti skor lebo som tu cez vikned nebola...tak radcej dopredu ako pozadu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, konečne som vás po víkende dočítala :-D ako sa máte? my sme s drahým konečne zaplatili zálohu za reštiku tak sa teším :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cafte zas tolko citania. v sobotu sme boli kamosovi na svadbe do piatej do rana. este furt som vybavena. uz to neni jak ked som mala 20 :-(
Odpovedať
Profilova fotka
sinov :-D tak ste si natrénovali na tú vašu svadbičku, čo? :-)
Odpovedať
aj ja xcem ist na nejaku svadbu :-D
Odpovedať
jak som zase zmatena z tych matrik...pocula som a myslela si ze takto dopredu sa im mozes nahlasit a oni si ta zapisu i ked nepodpises este tie ziadosti..a simika mi hovorila ze u nich musis vypisat najprv normalne ziadost o uzavretie a az potom ti daju datum...to je blbe..lebo kedze jak ste vraveli ze dokument nesmie byt starsi nez 6 mesiacov, tak ja az vtedy cize niekedy v january mozem ist dohodnut datum....vrrrrrrr :-|
Odpovedať
Profilova fotka
juuuj ružička, to som nevedela že to je s tými úradmi také zložité :-( choď sa tam každopádne opýtať, nech ti dajú podrobné info, ako postupovať, nenechaj sa odbiť - držím palce :-) teda doklad nesmie byť starší ako 6 mesiacov? teda v decembri už môžeme ísť na matriku, keď sa berieme v máji? :-) juchuuuuuuuuu :-D ozaj, keď máme svadbu v kostole musíme ísť tiež na matriku vybavovať, však? a čo tam vlastne potrebujeme, ja som z toho debil :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
wera: mam vazne obavy, ze odpadnem o dost skor ako hostia. :-o
Odpovedať
Profilova fotka
prave som si cez net objedanla sosku na tortu a dake bublifuky pre deti. tak som zvedava ci to dorazi :-D
Odpovedať
vdaka Weri a ako je priatelovi??? Sinov objednavas objednavas? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj wera ako sa ma drahy? uz je mu lepsie. inak by ma zaujimalo co vas bude stat kameraman ak sa smiem spytat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) ruzi este som len zacala. doteraz som este nic nekupila.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?