Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
caute baby
hmm..som sa potesila na tej stranke, ze maggie sottero za super ceny a to su fejky...hanba im
nevadi, idem sa objednad na myjavu asi koncom septembra
prave som sa vratila z mu v pezinku, boli mi ukazat obradne saly - obe krasne - foto tu http://www.pezinok.sk/index.php?yggid=342#01
my berieme tu vacsiu na mu ked tak...do tej mensej sa nezmestime a je tam aj poplatok 66 €....
takze uvidime...este pojdeme kuk do senca koncom mesiaca, ked prerobia obradnu miestnost a uvidime
ale tomi fnuka, ze ked bude aj obrad v pk, tak to nebudeme mat svadobnu kolonu a nebudeme trubit
v pezinku uz maju terminy svadieb na buduci rok - sobasia len kazdu druhu sobotu...nastastie to vychadza na 28.5.uz sa len pobit s niekym o cas
my chceme o 16:00
inak ked som isla odtial tak som sa stretla s mojim "tatuskom"....boli sme od seba cca 2-3 metre, tak na mna pozrel a uz ho nebolo...raznym krokom sa pobral odo mna prec..mam rada tieto "vrucne, rodinne" stretnutia s nim13. sep 2010- Sponzor fóra
lady ahooj, my sme rozlucku so slobodou vobec nemali.. resp. mali vo stvrtok pred svadbou, ked prisli domov surodenci pracujuci mimo SK a boli sme vsetci posediet
nepovazovali sme to za potrebne, myslim, ze nam to ani nechybalo.. a ani sme si nespomenuli na tento ,,zvyk"
stale chodime spolu von, ked ideme takto s partiou, pretoze Onrikovi kamosi maju frajerky a tie su zase moje kamosky, tak na co robit drahoty? Ja si myslim, ze ak to nepovazujete za potrebne, tak sa na to vykaslite a vklude svokre povedz, ze ziadnu rozlucku nepotrebujete..poznam X parov, ktore ziadnu rozlucku tiez nemali a v pohode..nelam si s tym hlavu, ak ju nechcete..rozlucka je o niecom inom a nie o tom, ze sa nebudes s kamoskami bavit, lebo je to nasilu, alebo budete s drahym na seba mysliet a chybat si...rozlucka je o tom, ze sa idete zabavat bez seba v pravom slova zmysle..a nie sa trapit..je to len taka tradicia, ved aj tak kolko krat po svadbe pojdete posediet si kazdy po samom..no nie?..takze hlavu hore a pekne sa dohodni s drahym a ak tiez nema chut robit rozlucku, pekne to oznamte svokre..ved je to o vas, nie o nej
13. sep 2010juj super si to napisala simi, dakujem
draheho asi necham robit co chce, ze neho tiez planuje jeho kamarati - tusim ze idu do Haagu v Holandsku (moj tam robil 2 roky)
A pekne svokre poviem, nech odpali.......
A asi to urobim tak, ze ked pojdem domkov, pojdeme len s nasimi von a bude. Zalezi mi aj na tom, aby moja mamina o nic neprisla
Mas pravdu simi, to je len zvyk a nikde nie je napisane, ze sa to musi. Palec hore13. sep 2010ajojte dnes mam zhon mali sme plavanie s malou
tak len tak narychlo my rozlucku asi mat budeme v novych zamkoch je taka diskoteka ze na 3 podlaziach=6 miestnosti a vsade ina hudba hra takze budeme v tomto komplexe ale ja s babami on s chalanmi a ked nam to nevyjde ze by odmietli tak vikend pred svadbou pojdeme na nejaky wellness si oddychnut od starosti a krstnej mame zverime drobceka
13. sep 2010lady
zmurkam a dakujem.. ved je to tak
nemusi to byt, lebo leco.. hlavne si urobte tak, aby ta vasa rozlucka ak uz bude aj oddelena, nech sa kazdy z vas na nej citi co najlepsie..nikde nieje napisane, ze musite ist chlastat, ci cumiet na striptiz..ak mas chut ist na kozmetiku, saunu, vyrivku, nechat sa hyckat tak preco nie..ak mas chut popijat caj s rumom a lezat pri telke tak kludne to urob.. je to o vas a je to o tom, aby ste sa uvolnili, citili sa dobre..takze kasli na svokru, ta toho este za cely zivot navymysla, neboj nic..
ale ty jej musis ukazat, ze kde su hranice
13. sep 2010Peti Pezinok neni zly, blizo...no ved veru ked kukam ze je to ted obsadene a neni ste take velke mesto, asi bude fajn este v tomto roku zajednat termin
Trdielko ahojky..viete rozlucka to je pre mna symbol americkych filmov, tm sa lucia staby nezavazny sex...a pre mna to nema nejaky extra zmysel...haha ten vecer pred svadbou budes este aj napriek travit s priatelom a hotovo !13. sep 2010- Sponzor fóra
aj ja pisem ako madar..........
simi, svokre ukazujem stale kde su hranice- ale to len tak opatrne lebo viem, ze ju este budem potrebovat. Asi by som mala pritvrdit
baby aj ja mam vybrane uplne ine saty, ake som si predstavovala.......ked som moje videla, laska na prvy pohlad a este k tomu mi aj perfektne sadli, tak nebolo o com13. sep 2010baby, ja som tiez skusala ako diva - lebo uz nikdy v zivote nebudem svadobne saty skusat. Tak som vyskusala aj biele, aj kremove, ruzove, modre, uzke, siroke, priinceznovske.......a aspon mozem povedat, ze som vyskusala. Ja som sa tiez bala co povedia tety v obchode, ale ved je to ich robota, tak nech mi pomahaju. Niektore mi pomohli do siat, zo siat, pozicali topanky, celenky, zavoje, a niektore nic. A bola to super skusenost, v par satach somsa zaj citila ako princezna.......
A v tych mojich som sa vedela predstavit, ako kracam k oltaru - k mojmu vyvolenemu13. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
caute nevesticky.

ako ste vikendovali?
Bero, mrzi ma, ze hobbycraft sklamal........ poslala som ti email o svadobnych satach.
Baby, rada by som sa spytala, ze ci sa budete lucit so slobodou a ako/kde/s kym to budete mat. Mna svokra stake otravuje a ja uz neudrzim si kusat do jazyka...........nabuduce urcite vybuchnem! Tu v UK to ludia robia ko debili - chodia na vikendy do spanielska, holandska..........na cely vikend, niektori aj na dlhsie. Poriadne neplechy narobia....Chodievaju aj po 20.......no ja na to mozem! Ona sa ma stale vypytuje, ze kam ideme, kedy, ze treba zacat rezervovat.........minule sa ma niekto ze jej pritomnosti pytal ze ci ide aj ta dotycna osoba a henta.......a svokra len prikyvuje........
Mne je uplne jedno ci sa budem lucit so slobodou a ci nie, najradsej by som nic nerobila, ved aj tak s mojim zijeme uz 5 rokov spolu. A slobodu si aj tak nechavam
Ked tak, niekem na 2 noci do hotela a na masaz, virivku, manikuru a tak........ale na nejake opiase ani ma nehne.
Este by som rada vedela, kto sa pozyva na taketo podujatia? Ja som myslela, ze nevestine kamaratky a blizke osoby. No svokra prikyvovala ked sa ma pytali na zeny z jej rodiny (resp. z mojho draheho rodiny). To oni maju ist so mnou sa lucit so slobodou lebo moj drahy sa zeni? Alebo co? Ved sa s nimi ani pravidemle nestretavame, len na rodinnych oslavach.......
A este jedna vec je taka, ze ved ja ked mam nieco take robit, tak aj s mojou maminou, ved ona je ta najdolezitejsia, ktora by tam mala byt (po mne a zaroven pre mna). No a teraz ju trepat do UK........to by urcite neisla.
Asi ani nec nebudem asi nic robit, aj tak nemozem peniaze len tak vyhadzovat........