Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
zuzi, ma to taku specifisku vonu (vonu mora?), ale je to bezchutove. Pocula si uz o polievke miso? (Miso soup). Tam to je a je to dobre. Inak ja by som to kludne dala do masa s omackou a ryzou.......
deniska ty take veci najdes co by sa aj mne hodili :D
keby som ta rada nemala, tak uz tete volam, ze ju chcem...
uuplne by sa mi hodila, ked najdes este jednu, tak sup sem s nou :)
idem hladat...
ruzicka - ja nemam nic proti pezinku, ja som velmi rada, ze to bude tu:)) sak ja som pezincanka :) (len dom sme tu nezohnali, tak byvame v Senci:)) )
Petka - :-D :-D :-D zlata si. No neviem, ci ta teta nahodou nesije tie kravaty, kedze som taku istu na bazosi nasla, ale cervenu ;-) Tak len jej kludne zavolaj, lebo aj ja ta mam rada, tak i to dovolim. Ja sa normalne vidim s cyklamenovou kyticou a vedla draheho v tmavohnedom obleku s touto kravatou. len este neviem, co by na to on :-D :-D :-D
jaaaj tak to mame rovnake predstavy...
inak babule, ked sme pri oblekoch - vas drahy bude mat jedno ci dvojradovy oblek??
lebo sused povedal, ze na svadbu sa viac hodi dvojradovy, ze to je slavnostnejsie...a moj drahy sa s tym nejak stotoznil....
matus - som mala prudko rodinny vikend :D
peti - no ked sa s tym tvoj drahy stotoznil, tak preco nie? :-) A ked som tak pozerala dnes vase fotky na FB, tak by mu aj ozaj pasoval ;-) Ale zase moj by taky nechcel, a bude mat urcite jednoradovy...