Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Draci ja som tiez rozmyslala nad Budmericami :-) ale vzdy zvitazi to, ze odkial priamo som a nie ci viac mi dane mesto z nejakeho praktickeho dovodu vyhovuje..teda v mojom pripade 8-)
Odpovedať
vdakaaa Weri x-) Mata, nie este nemaju terminy
Odpovedať
Profilova fotka
Babyyyyy a preco mna nikto zase nikam nepozval? :-D Ufff zla sprava - tusim nieco lezie aj na mna, ale moj drahy to nebude :-D skriabe ma velmi v krku a hlava mi ide prasknut..kurniiiiik ja nechcem byt choraaaaa :-(
Odpovedať
Weri aj tu lezie aj tu :-|
Odpovedať
vcera som pozerala nejaku stranku tam boli poplatky za matriku a ked si ruzicka z ineho mesta teda obaja a idete mat svadbu v matrike mimo bydloska to stoji viacej tusim 50 eur
Odpovedať
Profilova fotka
draci stoji to ako kde. Ak chces len na urade tak platis 2krat 16,5 a ak to chces aj vonku tak 66 eur ale uz som zazila, ze aj 300 pytali :( a kde v budmericiach budes mat?
Odpovedať
no ja budem mat v kostole a potom hostinu v jednej restike co je tam na namesti. tak to ani daleko nebudem mat :-) a dufam ze bude pekne pocasie aby som sa v kastieli mohli fotit...a ked bude prsat no to este nemam domyslene kde budeme :-(
Odpovedať
Profilova fotka
v kostole v budmericiach? :) mne sa ten kostol tam paci, taky starucky velky :-) aj tu restika poznas na namesti?
Odpovedať
hej mne sa ako moc nepaci skoda ze nie je prerobeny vymalovany ale tak nevadi vsak z vonku sa kostol nebude fotit... No poznam to je hore na poschodi tam byvaju svadby,posedenia, po pohrebe kar a podobne...to je pre 80 ludi...a ja budem mat 40 tak to staci aj parket bude :)
Odpovedať
Profilova fotka
je pravda ze som tam dlho nebola ale zvnutra sa mi paci ten kostol, vyzera tak honostne, len zvonka to mas pravdu je uz taky osarpany.. a budete mat farara odtial?
Odpovedať
asi ano ale nemaci sa mi ...hm...neviem ci mam najst ineho alebo... vsak tu hodinku vydrzim aj s tym :-) este neviem ale asi budem mat toho co je tam
Odpovedať
Draci je to ako kde...ja som pocula o cenach 16,60..a tykalo sa to konkretne aj Budmeric...s tym ze 16,60 zaplatim u nas v mete za to ze idem do ineho mesta a potom este budmericiam dalsich 16,60 ze smiem u nich...a napriklad i dalsich 16,60 ak by som xcela iny den nez sobotu...asi tak ;-) ja som im uz davno volala
Odpovedať
Článok sa načítava...
mna laka v inom meste to ze sa da i piatky sobasit a ak maju krajsie prostredie na fotenie...ale zas doma je doma, zatial to vitazi |-|
Odpovedať
no vsak jasne aj v TT mas viacej moznosti vela restauracii je ..to v meste je ine... :-)
Odpovedať
nehovorila o TT...celkovo o ´´domove´´ 8-)
Odpovedať
a co je celkovo ,,domov,, ked nie TT ?
Odpovedať
myslela som v tom hlbsom zmysle..
Odpovedať
aha :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby kde ste dnes vsetky?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lady ja som tu ;-) ako tradicne o tomto obedovom case :-D
Odpovedať
Profilova fotka
cauko simi. ja sa robote nudim. Dnes som sama - rada by som vedele, kde svetci su 8-( mam 5 kolegyn a sefku........
Odpovedať
lady uz su dorobene pierka?:)
Odpovedať
Profilova fotka
asi dovolenkuju? ;-) ja pijem kafco, trosku sme papali s drahym a tak mam chvilku na dennu davku MS :-D
Odpovedať
no aj ja som v praci a nudim sa :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ruzicka, mam 25. Este potrebujem okolo 50 :-) vcera som ich robila tiez - par kazdy vecer........ Za hodinku ich urobim 5-6, to sitie zobere najdlhsie. Neviem, preco som si vybrala take zlozite pierka s 2 kvetinami.........mala som dat len koralky a hotobooovo. Simi, to sa niekomu zije, ked sa obedikuje doma s drahym ;-) Aky mate biznis? A neleziete si na nervy ked pracujete spolu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, nemate nahodou rezervovaneho kameramana Sanka z K-Studio v TN? Rada by som pocula nejake referencie......... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby to co mate za robotku, ze sa nudite ? :-D lady nieee nelezieme si na nervy vobec, mame v podstate kazdy svoje na starosti a doplname sa ;-) pisnem ti do IP
Odpovedať
Profilova fotka
joj, aj ja sa pytam. Ja som tu v robote najdlhsie zo vsetkych mojich kolegyn a sefky, tak veci mi zoberu pol casu - a potom sa nudim. Stale rozmyslam a pozeram na inzeraty na nove joby, ale vzdy sa rozhodnem, ze mi to nestoji za to. Ja mam aspon istu robotu na minimalne dalsie 3 roky - co by som asi nemala na vela miestach v dnesnej dobe. A ked sa nudim, surfujem internet a pisem si poznamky do skoly - hlavne ked mame referaty, eseje a skusky. A povybavujem vela veci, ked tu nikto nieje - ako napr. svadbu, ked nieco treba okolo domu a uctov vybavit a tak. A na buduci rok alebo rok po tom, urcite pojdem na matersku, takze by som sa citila zle, keby som zacala nobu robotu a sup hned na matersku.......(no resp po roku - aby som mala platenu matersku. ale aj tak - 6 rokov v praci a rok v praci je rozdiel). Asi si najdem movu robotu po materskej. Tak sa nudim a predstieram, ze mam vela roboty....... Ale vsetko je urobene zase - mame targety ktore treba splnat, individualne a kolektivne ;-)
Odpovedať
lady to mas dobru robotu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to mas dobre, nic nespekuluj..aspon sa nenarobis ;-) vcera mi manzel oznamil, ze uz by sme mohli zacat pracovat na mimi..akoze nic nasilu, ale ze uz si nebudeme davat pozor..akoze skoro ma vychytilo, lebo skor som ja bola ta ,,nerozvazna" a chcela dietatko a on tak rozumne, ze troska neskor.. viete chlapy, kym nemaju tucne vrecka, boja sa pocat :-D :-D ale boli sme sadnut s mojim braskom a jeho kamosom na kavu, a ten jeho kamos ma manzelku a dvojrocnu dcerku, tak nam hrdo ukazol fotky malej a hovoril Ondrovi, ze nechcel mat dieta, ale ked sa im narodila tak konecne nadobudol zmysel zivota atd..tak pekne hovoril, ze deti su zmysel a taaak.. a moj drahy to tak s nadsenim pocuval, tak asi ho prehovoril? :-D :-D :-D ale aj tak, musime pockat, lebo nechcem otehotniet viacnasobne, som zatial len 2 mesiace po vysadeni antiky, tak este si chcem nechat pauzu.. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?