Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
ahoj zuzi
daj potom vediet, ake boli.
simi, draci - my mame dvojicky v rodine a teraz som ja na rade............aj v mojej rodine a aj v draheho rodine
Tak ja sa tomu as nevyhnem.
Simi, no drahy takto meni nazor? Asi uz dospelLen zartujem. Ale to je sobre, aspon vidno ze zodpovednost mu nerobi problemy
14. sep 2010draci, po vysadeni anti je telo zblbnute, nema davku hormonov na ake bolo zvyknute, tvori sa viac vajicok a tym je vacsia sanca na viacnasobne tehu. ale aj na tehu vobec, niektori lekari tak liecia neplodnost, ze nasadia na 3 mesiace anti, potom sa vysadi a tym sa zvysuje sanca na otehotnenie.
14. sep 2010no ja neviem to je podla mna hlupoast ja som brala tiez antikon.nejakych 5 rokov a potom som vysadila a nic...
uz by som to nikdy nebrala co som sa vselico docitala vela zian tak uz kvoli liekom sa stali neplodne lebo to je len sa hranie s horonami...teda ja som musela lebo hormony mi chybaju ale aj tak uz radcej berem ine na hormony ako antikon.14. sep 2010- Sponzor fóra
Hem to sa este nacakame baby, pozeram na Vase datumy svadby a mam najskor, chichi
.
Uz som aj rozmyslala, ze si prelozim svadbu na nejaky skorsi datum, ale uz je zima a v aprili je zasa post, takze mi to nevychadza.
Dufam, ze ta zima skoro prejde a vsetko dopadne Oukej.
Takze dva mesiace pred svadbou nie je este brusko vidiet? A co tie ranne nevolnosti? :-
Uz ste aj rozmyslali, ci dievcatko, alebo chlapca? POzerali ste aj na ten cinsky horoskop ci tomu neverite?14. sep 2010
ako to myslis viacnasobne nechces otehotniet?