Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
my sme tiez rozmyslali nad menami, ale mame len chlapcenske zatial :-N
Dievcenske sa nam paci Alica, tiez Sofia, Camila, Eva. To su take kontinentalne mena - rovnake v ANG aj SVK. :-)
booooze, az teraz som si uvedomila, co som napisala. ved aj ja som to myslela obrazne mata :-N
Teraz si predstav, ze tto sa mi stava casto - ale aspon sa mozem vyhovorit na jazyk! Minule sa ma niekto pytal, ze co mam n apla ne cez vikend a je ze idem podstrihnut krik, lebo je dlhy uz. A tu v UK krik moze byt tiez prezyvka pre damske tajomstvo.........si predstsv, co si mysleli ze co idem a co im to hovorim...........az moj mi potom vysvetlil :-N
lady, ved prave nemam ziadnu zlu skusenost, nikdy ma pes nepohryzol.... ale ja som bola take ustrachane dieta, co sa boji vsetkoho, tak mi asi ostal ten strach zo psov... :-D Ale ak ma pes ignoruje, tak som v poho, moze kludne byt pri mne... :-D
Ja by som chcela dat detom mena co sa vyslovuju rovnako (akoro rovnako) v ANG aj SVK... takze napr. Alica sa mi tiez paci, ale nepaci sa mi ANG vyslovnost... Zatial vedie Nina a Maxim... :-D :-D
Ja z teba nemozem lady.... ze idem podstrihnut krik.... to mi nerob, prestavka skoncila, uz sa nemozem chechtat... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
My sme tiez boli za Sofiu, ale uz je teraz naozaj velmi popularne a vyuzivane, a dalsie su Sabina, Sandra, Zoja a chlapcek - Tobias, Kristian, Sebastian, ale aj MAxim sa mi tiez paci ;-)
ruzi - no nieco pravdy na tom samozrejme je, ale Petka sa toho asi neboji. Ja som mala spoluziaciek asi 7, ktore statnicovali s bruskom a vsetko bolo aj je v poriadku ;-)
uz som pocula vela pripadov, kedy rodicia mali pripravene meno pre babetko a nakoniec pri porode dala matka uplne ine meno..asi nejaky vnutorny pocit, alebo ked babetko uvidila hodilo sa mi ine ake bolo v plane. Napokon ani ja niesom vynimkou.. 9 mesiacov som bola Deniska a mamka ani nevie preco po narodeni, ked sa jej opytali ake bude meno tresla, ze Simona ;-) a ze netusi preco.. :-) :-)