Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
booooze, az teraz som si uvedomila, co som napisala. ved aj ja som to myslela obrazne mata
Teraz si predstav, ze tto sa mi stava casto - ale aspon sa mozem vyhovorit na jazyk! Minule sa ma niekto pytal, ze co mam n apla ne cez vikend a je ze idem podstrihnut krik, lebo je dlhy uz. A tu v UK krik moze byt tiez prezyvka pre damske tajomstvo.........si predstsv, co si mysleli ze co idem a co im to hovorim...........az moj mi potom vysvetlil14. sep 2010lady, ved prave nemam ziadnu zlu skusenost, nikdy ma pes nepohryzol.... ale ja som bola take ustrachane dieta, co sa boji vsetkoho, tak mi asi ostal ten strach zo psov...
Ale ak ma pes ignoruje, tak som v poho, moze kludne byt pri mne...
Ja by som chcela dat detom mena co sa vyslovuju rovnako (akoro rovnako) v ANG aj SVK... takze napr. Alica sa mi tiez paci, ale nepaci sa mi ANG vyslovnost... Zatial vedie Nina a Maxim...14. sep 2010My sme tiez boli za Sofiu, ale uz je teraz naozaj velmi popularne a vyuzivane, a dalsie su Sabina, Sandra, Zoja a chlapcek - Tobias, Kristian, Sebastian, ale aj MAxim sa mi tiez paci
ruzi - no nieco pravdy na tom samozrejme je, ale Petka sa toho asi neboji. Ja som mala spoluziaciek asi 7, ktore statnicovali s bruskom a vsetko bolo aj je v poriadku14. sep 2010- Sponzor fóra
uz som pocula vela pripadov, kedy rodicia mali pripravene meno pre babetko a nakoniec pri porode dala matka uplne ine meno..asi nejaky vnutorny pocit, alebo ked babetko uvidila hodilo sa mi ine ake bolo v plane. Napokon ani ja niesom vynimkou.. 9 mesiacov som bola Deniska a mamka ani nevie preco po narodeni, ked sa jej opytali ake bude meno tresla, ze Simona
a ze netusi preco..
14. sep 2010
Deni....neboooooj to určite nie