Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
Vieruš...ďakujem pridám foto na FB čo sme podostávali
No u Radkovej tetušky som myslela že skolabujemA ona "bosorka" neviem čo ju to napadlo že neni si Ty tehotná?(pritom málo ktorý z rodiny vedia že som tehu) Ale naozaj niektoré ženy to dokážu vycítiť a ja že nie veď budeme mať svadbu
Potom sme boli u budúcej svokry(Radkovej maminy) ona milá(už dávno vedia že čakáme mimi) tak malej pokupovala vecičky síce trišku väčšie číslo na 12 mesicovAle vynosíme
A moja mamina nám dala vaničku na kupkanie(ešte po sestre 12-ročná vanička) ale je peknučká
A v Maxe mali zľavy na letné veci tak som malinkej kúpila Barbie plávacie koleco,Macko Pooh čln a psíkové rukávniky
zase som na nadštandrate-mali ju voľnúJuj sa bojím o malinkú
15. sep 2010- Sponzor fóra
v reštaurácii si pýtajú aj peniaze za prenájom miestnosti? To som ešte nepočula, veď tam budú mať x hostí, ktorí spravia dostatočnú útratu, tak by nemali dávať ešte aj sumu za prenájom - teda čo som zisťovala reštaurácie, ktoré sa nám celkom páčili, tak tam vôbec za prenájom nepýtali... Ale zase baby, ak by hej, pri počte 50 ľudí vám to zvýši cenu o 4 eurá na osobu čo nie je až tak moc strašné a ak si môžete priniesť aj vlastné nealko, aj vlastné alko, tak sa vám to fakt oplatí viac, než neplatiť za prenájom a nemôcť si priniesť skoro nič
My neplatíme za prenájom ani euro, ale platíme za každú hodinu po 2 v noci personálu 33 eur, môžeme si priniesť buď víno, alebo tvrdé (ak prinesieme víno, musíme platiť tzv korkovné 1 euro/flaša, a flaša tvrdého u nich stojí 30 eur, hoci nákupná cena je max 15 - no a teraz si vyber, čo si prinesieš), nealko vyzerá že musíme všetko od nich brať a oni si pýtajú za 1l minerálky v džbáne 3 eurá !!! Tak na tom sa musíme ešte dohodnúť, lebo tá cena sa mi ani trochu nepáči, radšej by som od nich vzala určitý počet nealka a minerálky by sme priniesli sami, veď toho sa pije najviac, by sme sa nedoplatili
zatiaľ nám výpočty za reštauráciu vychádzajú na 1500 eur, čo je pri počte 50 ľudí 30 eur/osoba ale nemáme v tom zarátané to nealko ktoré by som chcela vybaviť aby sme ho mohli sami priniesť16. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
FOTO - VIDEO - FOTOBOX - FOTOKARAVAN
kacennnka - poslala som ti IP