Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
mata - vsetko najlepsie k narodeninam!!!!! waw to je ale darcek.... tesim sa s tebou!!
bambi to si pekne povedala, ze nepotrebujeme domy, auta, hlavne, ze mame kazda toho "nasho"100% suhlas! Tiez vravim, ze nie je az take dolezite to, kde som, co mam, ale to s kym som..
juj ale lahsie by sa zilo, keby nam mal kto bytik darovat, alebo nan aspon prispiet...
simi a kedy nam ukazes foto zo svadby?? uz chceme vidiet..19. sep 2010- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
dobre ranko dievcata
tiez sa ku vam pripajam s nazorom, ze je nepotrebujem dostavat darceky ako domy, byty, auta a pod. ale mat pri sebe draheho a to mi staci
ale zas na druhu stranu mat nieco do plusu by tiez nebolo na skodu
ale sak sme stastni aj bez toho
jaaaaj tiez by som chcela riesit take veci ako vy - praca na babatku
simi daj nejake fotky tiez som zvedava
a bybi krasne saticky20. sep 2010draci, gratulujem k mrnuskovi.
Inac dobre ranko.
tak ja rada by som dostavala take dary, ale viac ma tesi, ked si to zaobstarame sami. A tie naj dary uz mam, Emmku a buduceho manzelika.
Mati, naozaj, setri sa.
Aaa uz mame osadrokartonovanu vrchnu kupelnu, teraz hladam obkladacky, ktore sa rychlo neopozeraju.20. sep 2010Keď ti mám pravdu povedať, ešte len začíname.
No najhoršie je, že ešte musíme postaviť domček, čo rátame, tak v priebehu roka bude postavený. Takže najviac peniažkov pôjde do neho. No a samozrejme veľa nám neostane, ale aj tak by sme chceli malú svadbu, takže teraz zostáva kalkulovať, koľko by nás približne vyšla a čo by sme mali teda mať. Rátame oblek, šaty(+komplet nevesta), fotograf,papanie,zákusky (miesto hostiny).
20. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
No to aj ja mam s tym skusenosti, poposielaju hore dole, od dveri k dveram az kym nezistia pricinu a kym sa to nezlepsi. Ja sa veru na lekarov stazovat nemozem