Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
No to aj ja mam s tym skusenosti, poposielaju hore dole, od dveri k dveram az kym nezistia pricinu a kym sa to nezlepsi. Ja sa veru na lekarov stazovat nemozem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no vidis, na vychode sa super zije no nie? :-) ;-) pocuj a ty beries antiku? nejdeme otehotniet, mne by sa uz aj chcelo hehe :-)
Odpovedať
mata - vsetko najlepsie k narodeninam!!!!! waw to je ale darcek.... tesim sa s tebou!! bambi to si pekne povedala, ze nepotrebujeme domy, auta, hlavne, ze mame kazda toho "nasho" :-) 100% suhlas! Tiez vravim, ze nie je az take dolezite to, kde som, co mam, ale to s kym som.. juj ale lahsie by sa zilo, keby nam mal kto bytik darovat, alebo nan aspon prispiet... :-N simi a kedy nam ukazes foto zo svadby?? uz chceme vidiet.. ;-)
Odpovedať
Ano Simika švihni s tými fotkami. :-D :-p Bybi nemáš za čo. Tiež budem nervozna jak budú fotky vyzerať, lebo sa sama sebe nepáčim. :-) A babyyyyyy ja chcem tiež už toho manželíííka. :-N :-N :-p
Odpovedať
nie, moja, neberiem antiku ;-) joj, aj tebe sa uz chce? Aj mna sa chce ;-) Ved v piatok mi drahy povedal, ze nevie, nevie, ci a nieco nepodarilo :-D :-D :-D Ale to by som mozno uz citila aj ja. Zena take veci vyciti, nie? :-N A veru, tu na vychode sa zije fajn, ja by som odtial urcite nesla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahooj bero, nebud nedockavaaa :-D :-D ale nie zartujem, jasne ukazem, len skor sa brusim na tie profi ako na obycajne, ale chystam sa ich sem zopar zavesit, kym budu profi.. slubujem, ze cez tyzden to zbucham :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bambiiii to faaakt? no este len dva dni ubehli to by si este nic necitila, a co nedaval si pozor? hovooor, bo ked daco, ideme aj my na ,,ostro" :-D :-D
Odpovedať
no bambi, ani ja na vychod nedam dopustit. Spis uplne zboznujem, nas paradny zapadakov :-D ako strasne mi chyba... :-( kweeti fotiek sa aj bojim, schopne vyzeram tak na jednej zo 100.. :-p simi cakame .. ;-)
Odpovedať
Bero - jasne, ze by sa lahsie zilo, nie kazdy ma take stastie ako lulu, ... ;-) Simi - faaakt, tak on si vzdy dava pozor, ale vraj si teraz nie je isty :-D :-D :-D Ta nemozem ti s istotou povedat co a jak, ale bodaj by :-D No ale akosi tomu neverim.
Odpovedať
baro - jasne, ved aj ty si nasa ;-) Aspon co ja mam skusenost, tak takmer kazdy vychodniar neda na svoj kraj dopustit ;-) To moje rodne mesto = moja srdcovka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bambi tak a on este nechce, ci preco vahate? kvoli svadbe? no boooze tak ju presuniete na skor... haaa? ;-)
Odpovedať
simi - ano, kvoli svadbe. Dnes povedal, ze tym by sa vsetko skomplikovalo. :-| No ak to teraz nebola "nehoda" :-D tak tych par mesiacov vydrzim do svadby ;-) Pockas na mna? :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
bambi a zostala si v rodnom meste?
Odpovedať
bero - ano, zatial ano. Teda od strednej skoly az do juna tohto roku (10 rokov) som stravila prevazne v PO, ale teraz som zase doma. ;-)
Odpovedať
bybi - krasne, velmi ti pristanu!!!!!!!
Odpovedať
Babky, idem ja uz hajat...tak vam vsetkym zelam krasne snicky ;-) papa
Odpovedať
Profilova fotka
bambulka budem sa snazit pockam, a kedy teda chcete zacat pracovat na mimi? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko dievcata :-) tiez sa ku vam pripajam s nazorom, ze je nepotrebujem dostavat darceky ako domy, byty, auta a pod. ale mat pri sebe draheho a to mi staci :-) ale zas na druhu stranu mat nieco do plusu by tiez nebolo na skodu :-D ale sak sme stastni aj bez toho x-) jaaaaj tiez by som chcela riesit take veci ako vy - praca na babatku :-( simi daj nejake fotky tiez som zvedava :-) a bybi krasne saticky :-)
Odpovedať
dobre ranko.... mne sa v sobotu narodil bratrancek :-)
Odpovedať
Profilova fotka
gratulujeem :-)
Odpovedať
dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
draci, gratulujem k mrnuskovi. Inac dobre ranko. :-) tak ja rada by som dostavala take dary, ale viac ma tesi, ked si to zaobstarame sami. A tie naj dary uz mam, Emmku a buduceho manzelika. Mati, naozaj, setri sa. Aaa uz mame osadrokartonovanu vrchnu kupelnu, teraz hladam obkladacky, ktore sa rychlo neopozeraju.
Odpovedať
zuzi dik, co prerabate?
Odpovedať
Ahojte žienky :-) mám na Vás prosbu - ktorá máte "viacej času" a mohli by ste mi napísať, čo všetko treba pripraviť na svadbu - ten môj nastávajúci mi včera povedal, že je toho strašne veľa (aj keď chceme maličkú svadbu) . Normálne som z toho =-) paf
Odpovedať
a to kolko ludi chces mat a kedy svadbu chcete a kde?
Odpovedať
Profilova fotka
no to mozte aj mne napisat :-D
Odpovedať
Chceli by sme tak do 20 max. 30 ľudí, chceli by sme ak to výjde koncom bud. roka - cez zimu, mooooožno na jeseň. Chceme na MÚ v Prievidzi. A na hostinu sme si ešte nevybrali miesto. :-N
Odpovedať
takze to mas vela casu na pripravu to moze trvat priprava tak...6-8 mesiacov asi tak.. MÚ je urad? ak chcete aj na urade mat svadbu tak tolko vybavovania nie je...treba len doklady priniest co budu ziadat na urade. S co uz mate vybavene?
Odpovedať
Keď ti mám pravdu povedať, ešte len začíname. :-N No najhoršie je, že ešte musíme postaviť domček, čo rátame, tak v priebehu roka bude postavený. Takže najviac peniažkov pôjde do neho. No a samozrejme veľa nám neostane, ale aj tak by sme chceli malú svadbu, takže teraz zostáva kalkulovať, koľko by nás približne vyšla a čo by sme mali teda mať. Rátame oblek, šaty(+komplet nevesta), fotograf,papanie,zákusky (miesto hostiny). |-|
Odpovedať
Profilova fotka
havana mi budeme mat tiez malo ludi, cca 20 a nemyslela som si ze to vyjde tolko :-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?