Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
draci toto sa stava bezne u ludi, ktory vsetko len tak zadarmo dostavaju.. potom si nic nevazia, ved, co preto zrobili, aby to dostali? NIC, len mali nejaky sviatok.. tak uvaz.. a ano vecicky na babetko su drahe, aj cela vybavicka atd, ale ako pises, zvladli to druhy, zvladneme aj my.. ved mame svojich partnerov, takze nempze to byt take zle..my sme ostali vyrastat bez otca, nasi sa rozviedli a mamka musela uzivit, odiet atd dve deti, popritom chodit do prace, starat sa o nas a zvladla to na vybornu. Niesme ziadny grazli, mamku lubime a vazime si ju, este aj stihala popritom s nami komunikovat, kazdy problem nas pocuvala a radila, robila s nami ulohy, varila, prala a denno denne sa starala.. ;-)
Odpovedať
zasluzi si odmenu ;-) aj ja si myslim je aj kopec slobodnych mamiciek a ked oni to zvladaju a mi ked budeme mat pri sebe partnerov a teda jeden plat tak bude sa to dat....len netreba prehanat s dedickami :-D :-D mi chceme len dve :-)
Odpovedať
Je veru veľa prípadov, keď si nevážili ľudia čo dostali. Aspoň dáme kus srdca do toho. O to je to vzácnejšie. :-) Krásne si to napísala, aj naša mamka nás s bratom vychovala na výbornú ;-) určite to zvládneme.
Odpovedať
Profilova fotka
mate pravdu baby. len este je velka pomoc ak vam niekto s malinkym pomoze - babka a dedko napr. no zial u nas to tak nie je. ale sak nestazujem sa, zijeme si celkom dobre, zarabame si na vsetko sami a aj ked sa musime niekedy obraciat aj tak nam je dobre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
draci dakujem :-) snazim sa pre nu robit na oplatku tiez maximum, konecne si zacala plnit sny, ked sme sa osamostatnili, robi si vodicak (dnes ma stvrtu jazdu) :-D chce si kupit nejake mini auticko, chodim s nou na vylety, kavicky atd atd. Odzila si vselicoho s nami, nehovoriac o mojej prisernej puberte a napriek tomu bola k nam laskava a mila a je dodnes, tak si ju velmi vazim.. niekto by to zacal zneuzivat, ale u nas to tak nieje..vzdy ked mozme sme s nou, berieme ju von a pod. a aj s manzelom maju vynikajuci vztah ;-) a urobila by pre nas cokolvek aj teraz.. havana dakujem tiez :-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute babky :-N Aj ja sa pridavam k vam s nazorom, ze netreba auta, pozemky, byty a nieviem co, hlavne ze mame jeden druheho a sme zdravi. A hlavne, ze mame domov - naco mat domisko, treba mat domov - aj keby to bolo v stane :-N Juj aj ja by som mimi privitala, uz sa s mojim nevieme dockat! Ja mam tiez ten problem s babkou a dedkom, kedze moji rodicia byvaju na SK :-| A svokra a svokor su uz 60-nici, svokra dobre nepocuje a slabo vidi, tak neviem neviem, ako bude pocut male plakat ked nepocuje telefon zvonit............ Simi, svihaj s fotkami, cakame ;-) Havana, nezabudni zaratat obrucky ;-) do rozpoctu.
Odpovedať
Profilova fotka
babyyy dnes som sa odhodlala postavit na vahu a je tam - 1,5 kila dole. Jupiii. Za tyzden super. S hypo mi ani nehovorte, ze keby sa nieco stalo, na to ani nemyslime, ale to mame poriesene, snad aj skor splatime, co vyzera velmi realne. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj no v dnesnej dobe si malokto dovoli byvat bez hypoteky, ale tak co uz :-) tak ako lady hovori hlavne ze sme zdravi :-)
Odpovedať
Baby....co poviete na tento song ako na prvy tanec? http://www.youtube.com/watch?v=Y0wBea...
Odpovedať
Profilova fotka
lady ahoooj absolutne suhlasim, totiz pre mna domov a domov su dva odlisne slova.. domov pre mna moja rodina, rodinna pohoda a tam kde sa citim najlepsie, hoc aj v stane.. strasne tu chyba smajlik s palcom hore.. inak svokra a svokor neskusali ten pristoj na usi, co im zvysi lepsie pocutelnost? mozno by mohli, nieje to ani drahe a pomoze to ;-) fotecky budu, len nejak nestiham ich sem dat, ale slubujem, ze tento tyzden sem nejake hodim a baby, ked uz spominas tie obrucky tak ma napadlo.. ked budete spisovat zoznam hosti nezabudni pripocitat zenicha a nevestu :-D :-D my sme boli nahlasit pocet hosti na hostinu a dohodnut meno a po vsetkom sa ma prevadzkarka opytala ,,a zratali ste dufam aj vas dvoch" uuupsss samozrejme, ze nie :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
lady, ze 60 nici, ja mam uz 70 nikov svokrovcov buducich.
Odpovedať
Profilova fotka
babyyy o 13tej mam rocne hodnotenie v praci :-( fuuj blee tak to nemam rada :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte, ja som trosku docitala, dakujem vsetkym, ktorym sa moje satky pacia x-) Beruska, vela stastia na hodnoteni, urcite do[padne vyberone :-) Simi, ja ked som si robila predbezny zoznam hosti, tiez vzdy zabudnem na nas a DJ :-N
Odpovedať
Profilova fotka
beruska, neboj! :-N daj vediet, ako to dopadlo. a nezabudni si vypytat vacsi plat alebo aspon dobry bonus na konci roka ;-) Simi, suhlasim. palec hore. Domov a domov su dva terminy. Pre mna je domov tak, kde mam rodinu, kde rada chodim po dlhom dni, proste tam, kde mam srdce a dusu. Svokra ma strojcek a uchu, ale pocuje pozadie a nie blizko. Asi ho ma zle nastelovany.......... Dik za typ. Inak hotelu a saly by mohli nevestu a zenicha dat ako gratis - ked uz taku trzbu maju............ ved dve hlavy navyse sa schovaju lahko v kotliku s gulasom...........(obrazne) ;-)
Odpovedať
Ahojte dievčence ;-) Simuška....juj a koľko ste skorej odišli? :-N Som sa tešiiila ;-) TO sa mňa nepýtaj....mamina mala na starosti oslavu(teda miesnosť) ale viem že to vybavolala u takého ujka :-D Beruš........Džrkááám palce :-) ;-) To ste ma teraz ukameňovali ze ten dom ? :-( :-N Bybi....ja som nevidela šatôčky :-( POšleš link? ;-) :-N Baby tak zajtra si ide milý pán architekt pozrieť pozemok...a predbežne viem ako asi bude vyzerať náš domček x-) Bude s rovnou strechou,a bude "2-podlažný" ale v tom zmisle slove že možno 3-4 schody a bude tam "súkromný kútik(čiže spálna,kúpelka,izby,pracovňa ;-) )
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj baby dakujem ste zlate :-) lady s tymi bonusmi na konci roka he he, snivajte s nami :-) odkedy som nastupila tak sa bonusi zatrhli - zevraj kriza :-) ale po roku co ziadam o zvysenie platu mi konecne zvysia :-D sice neviem o kolko, to mi povie az konatel ale aj tak sa tesim aspon nejaka pozitivna sprava :-) len mi teraz volala draheho svagrina, ze ci neprideme k nim cez vikend a nezobereme aj "moju" svokru lebo ze deti maju narodeniny :-) tak rada by som sla ale ked nemame peniazky nazvys :-( predsa je to za Banskou Bystricou a nejake darceky k tomu + aby sme tam nedosli s praznymi rukami... jaaaj tak som z toho viac smutna ako stastna :-(
Odpovedať
Profilova fotka
beruska tak gratulujem k zvyseniu platu! :-D Pozri, ved sa na navstevu da ist aj skromno - upec zakusok a zober ho tam, nemusis priniest hory-doly. A darcek sa da kupit tiez skromne.......nebud smutna! A ked udia vesie, ze bude svadba, nebudu ocakavat vela. hlavu hore. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a tak oni su z dedinky tak deti to aj tak beru inak :-) ale tak neviem, nejako mam poslednu dobu zly pocit zo svokry... akoby to furt nebrala, ze bude svadba...
Odpovedať
toto poznam aj ja beruska....zase mojej sa nevyznam raz je mila druhykrat odmerana ako ,,pocasie,, sa mi zda... :-| vobec sa v nej nevyznam...partnerovi povie ze ci ho to este nepreslo zo svadbou ze na co sa ide zenit ked nemusi....nechapem take reci
Odpovedať
Profilova fotka
no ja tiez nie, naposledy mi stacilo ked som jej pomahala presadzat kvety a volaki robosi z ukrajiny menili okna, tak zacala, ze ci si ma nechcu zobrat prec a tak... a ked poviem nahodou, ze svokra tak sa este cuduje.. ach :-(
Odpovedať
ti jej hovoris svokra?? ja jej tykam tak ako chcela...
Odpovedať
Profilova fotka
mozno tento konkretny vikend u rodinu bude dobra prilezitost na to, aby si zistila co si o tom mysli a ako to berie. mozno sa bude citit dolezito a vdacne, ked sa jej 'akoze' spytas na jej nazor - co si myslite o tomto a aky mate nazor na toto........ :-)
Odpovedať
Beruš...veď kúp niečo skromnejšie ;-) Dar neni o cene ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj lady kiez by to bolo tak ale nemam chut sa jej ani na nic pytat.. lebo ona na mna casto utoci s tym, ze sa nerozpravame s mojou mamou.. a za to ma akoby neznasala.. ale nevidi do toho a neznasam ked sa do toho stara :-( a drahy mi volal, ze nasla moje svadobne saty a tak som sa pytala ze ci uz to pochopila, ze to je realita a ze akurat povedala nech nepriberiem ]-( aaale dost bolo smutnych reci, treba sa tesit zo zivota :-)
Odpovedať
hm asi si nezvykla na to ze jej ,,zoberes,,syna...to asi je taky obranny mechanizmus ;-) ako matka
Odpovedať
Beruuš..... Pekne si to napíííísala(to že treba sa tešiť zo života) BAby som sa nepochvááálila :-D :-D Konečne som si kúpila nové USB-čko....také zlaté ružové :-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ved ja to beriem ale tak druhy syn sa jej odstahoval 250 km a furt je najlepsi a my najhorsi :-( jaaaj nejaka depka ma z toho chytila...
Odpovedať
ale to dufam ze nie vsak nebudes s nou byvat nie?? nebudes ju kazdy den vydat vsak?
Odpovedať
Beruš NEDEPKUJ ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no my snou byvame teraz... lebo sme sa neodhodlali odstahovat ku nam a cestovat kazdy den :-| ale asi zacneme nadtym uvazovat.. len zas ked som toto spomenula draheho svagrina tak ona zacala, ze urcite to s nou pojde dole z kopca potom uplne a tak.. uz teraz zabuda, nepamata si atd..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?