Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Baby ktorá pôjde? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D http://sport.aktuality.sk/clanok/1004...
Odpovedať
Profilova fotka
beruska hlavu hore. ved si neberies ju, ale snubanca. hlavne ze sa vy dvaja lubkate. este nech vas nerozostve! A neboj, urcite vas ma tiez tak rada ako svagra. Ten ked je daleko, tak ho nevydava casto a je jej preto vzacny, lebo jej asi chyba........ ja tiez tak iso s rodicmi - vzdy, ked idem domov na dovolenku sa lubime ako nikdy predtym, lebo vsetci vieme, ze pojdem naspat.......
Odpovedať
hm a ona ako muza nema keby ste odisli tak ona bude byvat sama?? hm...to asi nie je az take dobre..moj priatel sa zase odstahuje k nam a jeho mama bude sama s bratom on chodi este do skoly...
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem baby, ste fakt zlate :-) ja ja ja by som chcela ist :-)
Odpovedať
Beruuš....supeeeer :-D Takže už sme 2 pridá sa ešte niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
beruska, keby svagrinej tolko na tom zalezalo, tak sa tam nastahuje ona. presda vas nemoze drzat zodpovednych za svokrine zdravie! :-| A z TT do BA nie je az taka dialka - menej ako hodinu? Moj cestuje 160 km denne :-S
Odpovedať
Profilova fotka
draci nema, bohuzial draheho otec zomrel :-( a nejako to s nou ide cele dole vodou, ma 65 rokov..
Odpovedať
to by som chcela vidiet kde budu MS v hokeji v Bratislave vsak stadion vobec nie je dokonceny ani len z vonku a do maja no pochybujem ze sa to stiha
Odpovedať
Profilova fotka
len kto mi to zaplati :-D ved ja viem lady ze to nie je daleko.. a svagrina vies, jej to je desat, vidi ju raz za rok a to jej staci. ale to je na dlhu debatu toto..
Odpovedať
Profilova fotka
draci stiha, sak uz je celkom pekny :-)
Odpovedať
ladyjh nie to nie je ja som tak cestovala a rychlikom som bola v BA za 30 minut. takze super cesta :-) je to okolo 60 km. jaj tak to ma dost rokov svokra...ja zase budem mat 42 r. :-)
Odpovedať
bersuka ti si stadion videla??? tak zvonku je velka cast spravena ale este zvnutra a aj parkoviska su tam neni...je toho dost
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nie je to dalekom, autom takych 40 minut a vlakom alebo autobusom hodinka, len to je kusok za TT cize do TT urcite autom a ptotom bud vlak alebo bus. mne by to nevadilo len drahy robi kratky - dlhy tyzden a byva do 22tej v robote. :-( a od 8mej rana :-(
Odpovedať
Drači....to som aj ja zvedavá ale uvidíme :-D :-D :-D Beruuuš...pozývam :-D :-D :-D :-D Inááč to yb bolo super stretko na MS v BA ;-) :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
noo to viem, hovorim o vonkajsiu, ze uz sa to zacina podobat :-) moj kamarat je prezident fanklubu a vidi vsetko realisticky, ze sa to stihne :-) tak mu verim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
beruska, nechcela by som byt v tvojej kozi. rozhudnut sa pre samostatnym byvanim alebo starat sa o svokru............ ja som vzdy hovorila mojej svokre, ze sa nemusi bat, ze je do domova dochodcov nedame, ze sa o nu postarame my. to tak trocha aj z vlastnej viny, ze sa nebudem moct starat o moju maminu......lebo som daleko |-|
Odpovedať
Profilova fotka
tak ako ja s nou problem nemam, ale ona so mnou asi ano aj ked nie vzdy... tak tiez sa nepostaram o svoju mamu, nerobi mi problem sa starat o nu, ale tak ked len pocuvas z kazdej strany ako vas ohovara.. nic moc.. a ked jej povies tak sa opyta ze ja??? nieeee. uplny anielik. mame psa a stale sa s nim hra, von ho zobere obcas a stale len benjiko a toto, tu mas papat a pride draheho brat so zenou a detmi a uz naneho nadava (myslim psa) ze len otravuje, chlpy su vsade a pod.. a to je len pes. minule povedala, ze nechce vnuca, ze jej zas ten pes staci.. a takto.
Odpovedať
Beruuuuuuuuuuuš.....protekciu máááááááááááš :-D VYbav lacnejšie líííístky :-) :-D
Odpovedať
tak uz to je starsia osoba takym ,,niektorim ludom,, vadia veci hociaka malickost ... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no keby sa dalo tak vybavim :-) musim zistit ako to maju fanklubaci s listkami :-D
Odpovedať
Beruuuuuuuuš....daj vedieťťťťťťť :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
mati co tam pojdes s babetkom? ;-)
Odpovedať
Neeee malú nechám domka s mojou maminkou ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
beruska, ber to tak, ze jednym uchom dnu a druhym von. ved ty vies pravdu a hotovo. A mozno je senilna........tak nevie, co hovori! a to ju nemienis pocuvat s tym dietatkom.........
Odpovedať
Profilova fotka
ved ja to tak aj beriem lady, ale tak aj tak sa to blbo pocuva... co mate inak nove baby? :)
Odpovedať
Profilova fotka
mate niektora svadobny bedeker?
Odpovedať
Beruš...nieee..prečo? ;-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ze ci sa to oplati kupit alebo je to blbost :-D
Odpovedať
Beruuuš....tak v tom ti neporadím :-D
Odpovedať
Profilova fotka
beruska, mne jeden kupila svokra, ale pozrela som sa tam asi len dvakrat. Je tam vsetko co najdes aj tu na stranke - http://www.mojasvadba.sk/my/todo.php - iba to je na papieri a s obrazkami. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?