Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Berus - 🙂 ja som to tak nemyslela s tym vekom, ale u niektorych je naozaj vidiet, ze su mladucke. Ale zas tie, ktore si svoje uz prezili a maju 20, sa spravaju inac. Ja som dospela asi uz od 4 rokov. A nesrandujem

• lulu.. moja kamoska zije uz v BA a nema na mna cas..musela som sa stym zmierit, trvalo to dlhsie, ale uz je to ok a nikdy som extra vela kamosiek nemala, v podstate mam len vas a Peta. vzdy som bola kdesi mimo davu, ale ked sa s tym zmieris, da sa to. mala som ja to volam temne obdobie, ked som si na 5 rokov nafarbila vlas na tmavo, chodila len do roboty a domov, s nikym sa nestretavala a potom som sa jedneho dna zobudila, zistila som, ze slnko svieti, prihlasila sa na vysku, dala si zrobit melir (kedze na blond to naraz neslo ), no a stalo sa nieco fajn: zoznamila som sa s novymi ludmi ( Mame spolocn kamosku Bambulka 🙂 ), a aj ked som si myslela, ze sa to nikdy nestane zoznamila som sa s Petkom a .....bude svadba 🙂 kazdy mame svoje temne stranky, ale predsa nebudem klamat, sme v podnajme, mame ojazdenu octavku, momentalne zufalo hladame rucitela a ked ho najdeme, tak nam mozno banka da aj na byt....

• simi...som uz napísala ze som sa bala ze sami budete smiat ze radim ej v praci az do noci

• Sponzor fóra
  • ja som dospela az v 23, po vyske, skor som ani nechcela 😃 studentsky zivot je naaadhernyyy! a koncom oktobra mame stretavku po 5 rokoch, skor teda ako ples.

• Ale ja si pripadam sama 😞

• baby a vy kde mate buducich manzelov? Simi a ty uz manzela? 🙂 ja uz chcem tiez toho svojho ako manzelaaa 😉

• a beriem vase radi ale aj tak prisla som o vas nema zmysel dalej zit 😞 mala som vas viem ze som vas stratila vlastnou chybou nie vasou

• mati a co je na tom take smiesne? nechapem. ... alebo tam nie je sam? toho sa bojis? ci?

• pana, ja som iny spisovatel....a moja laska na FB caka, ze mu odpisem, som totiz doma, lebo mam sla na liecenie a niekto sa musi postarat o nas zverinec

• Ale preboha Lulu, Stale pises to iste dookola, ze si sa bala hovorit o tom ze Radim je do noci v praci. Ved to je az trapne....Viem ze je toho teraz na teba asi vela, nechcela by som byt na tvojom mieste, kde by sa na mna hrnuli same "skarede pismenka", ale nemuselo sa to stat. 😒 A tak ako pise Livuska, kazda mame aj svoje temne stranky, dni, chvile....zivot je o tom. Pretoze ak by bol bez prekazok, nikam by neviedol.

• beruska, ja mam buduceho a buduceho svokra v podkrovi trieskaju mi nad hlavou, esteze mala dnes spi, sa mi ju podarilo taaak unavit.

• lulu aahaaaaa a preto si musela vymyslat historky? uz rozumieeeeeeeeeeem 😃 😃 😃

• Zuzinka...ja sa bojim vsetkeho 😞 😞 CO ked sa mu enpacim, viem a som rtaz napisala na ejednom nemenoannom fotre ze priatel je v praci do noci a napisali mi ze sedlaci tak aj sa uz bojim vsetkeho

• livi, som si najprv precittala, ze mama sla na líčenie 😃 ze teraz v noci?

• Deniska,,,,a co ine mam napisat?

Chce to cas aby ste mi dali sancu ak mi este vlasne nejaku date

• Sponzor fóra
  • beruska moj manzel pozera v obyvke telku, ja som v kuchyni, este som si musela urobit kafco, tak tu sedim, popijam a pisem s vami 😉

• Tak Lulu - ak sa bojis takychto veci, ze sa ti bude niekto smiat, tak to radsej ani nepis. A ak niekomu doverujes, napises mu ako sa naozaj citis. A vies, ze ta ten clovek pochopi. A nie pisat to pred vsetkymi. Potom to ries takto.

• mari, pravdu si mala napisat.

• lulu snazime sa ti vysvetlit, ze to, ze s radimom to nieje prave najlepsie si nam za 1. nemusela vobec vesat na nos ak sa za to hanbis a pod 2. nemala si si vymyslat potraty, oslavy, hodnotne dary atd atd...chaaapes? mohla si s nami kecat o tom co si varila, ako v praci, co budes pozerat v telke..ty si nemusela za 1. ani hovorit o sukromnom zivote a za 2. ani klamat a vymyslat si. Chapandos???

• Ale ja som sa proste bala a posledna otazka..mam este niekedy u vas sancu? ja som vas mala rada to je asi vsetko amte otakzky pytajte sa to sa neda slovami napisat ja prose chcem neikoho aby som sa mu vyozpravala be toho aby sa mi smial

• simika, palecek hoore 😎

• Simi ano chapem tak mozem si s vami pisat?

• teda chyba mi tam este jedno slovko mozem si s vami este pisat?

• teraz trosku mimo temy, nepeciete niektora chlebik v domacej pekarnicke? najlepsie celozrnny? daky dobry tip na recept, lebo sa mi zatial ziaden nepodaril ako mal. 😐

• lulu toto je verejna tema, verejny internet..ty si mozes robit co chces, aj klamat dalej, aj pisat, aj nepisat.. tu nemas dvere na ktore musis zaklopat aby sme ta pustili...rob len to, co uznas sama za vhodne..

• Tak teda ak dovolite pozeravate profesionalov? 😬

• A Lulu, ked sa mozem opytat....ten obrazok malej, co mas na FB je naozaj vasa mala??? 🤔 Vies lebo vsimla som si povodne ako bol ten obrazok ulozeny pod dlhokanskym cislom, ako su obrazky na nete niekolkokrat kopirovane....Tak je to vasa mala? A pravdu! Chcem vediet uz vsetko.

• zuzka dakujem 😉 a chlebik nepeciem, ty ano? je to dobreee?

• Čaute baby..ako sa máte?

• ja mam draheho prec aj so svokrov, nechali mi len chlpaca 🙂 myslim teda psa 😃 babyy ja tak milujem to vase "zrobit" uplne to zeriem. Mam jedinu dobru kamosku zaroven je to moja kolegyna aj moj svedok a ona je z vychodu a pouziva to 🙂 ozaj ja som dospela v 13tich, od 17tich som prec z domu. 9 rokov sa so mnou mama nebavi...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov