Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
lulu.. moja kamoska zije uz v BA a nema na mna cas..musela som sa stym zmierit, trvalo to dlhsie, ale uz je to ok a nikdy som extra vela kamosiek nemala, v podstate mam len vas a Peta. vzdy som bola kdesi mimo davu, ale ked sa s tym zmieris, da sa to. mala som ja to volam temne obdobie, ked som si na 5 rokov nafarbila vlas na tmavo, chodila len do roboty a domov, s nikym sa nestretavala a potom som sa jedneho dna zobudila, zistila som, ze slnko svieti, prihlasila sa na vysku, dala si zrobit melir (kedze na blond to naraz neslo ), no a stalo sa nieco fajn: zoznamila som sa s novymi ludmi ( Mame spolocn kamosku Bambulka
), a aj ked som si myslela, ze sa to nikdy nestane zoznamila som sa s Petkom a .....bude svadba
kazdy mame svoje temne stranky, ale predsa nebudem klamat, sme v podnajme, mame ojazdenu octavku, momentalne zufalo hladame rucitela a ked ho najdeme, tak nam mozno banka da aj na byt....
20. sep 2010- Sponzor fóra
Ale preboha Lulu, Stale pises to iste dookola, ze si sa bala hovorit o tom ze Radim je do noci v praci. Ved to je az trapne....Viem ze je toho teraz na teba asi vela, nechcela by som byt na tvojom mieste, kde by sa na mna hrnuli same "skarede pismenka", ale nemuselo sa to stat.
A tak ako pise Livuska, kazda mame aj svoje temne stranky, dni, chvile....zivot je o tom. Pretoze ak by bol bez prekazok, nikam by neviedol.
20. sep 2010- Sponzor fóra
lulu snazime sa ti vysvetlit, ze to, ze s radimom to nieje prave najlepsie si nam za 1. nemusela vobec vesat na nos ak sa za to hanbis a pod 2. nemala si si vymyslat potraty, oslavy, hodnotne dary atd atd...chaaapes? mohla si s nami kecat o tom co si varila, ako v praci, co budes pozerat v telke..ty si nemusela za 1. ani hovorit o sukromnom zivote a za 2. ani klamat a vymyslat si. Chapandos???
20. sep 2010ja mam draheho prec aj so svokrov, nechali mi len chlpaca
myslim teda psa
babyy ja tak milujem to vase "zrobit" uplne to zeriem. Mam jedinu dobru kamosku zaroven je to moja kolegyna aj moj svedok a ona je z vychodu a pouziva to
ozaj ja som dospela v 13tich, od 17tich som prec z domu. 9 rokov sa so mnou mama nebavi...
20. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Berus -
ja som to tak nemyslela s tym vekom, ale u niektorych je naozaj vidiet, ze su mladucke. Ale zas tie, ktore si svoje uz prezili a maju 20, sa spravaju inac. Ja som dospela asi uz od 4 rokov. A nesrandujem