Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Ktory obrazok?

• zuzik - a ty si chceš pierka kupovať? 🙂 ja by som ti kľudne spravila, baví ma to 🙂 topánočky na mieru poznám, dala som si robiť svadobné na prezutie také, som zvedavá aké nakoniec budú 🙂 a dala si si ich tam nakoniec spraviť? a aké si si vybrala? 🙂

• uff no to su mi novinky.... Baby, teraz nemam cas vas docitat, len jedno by som chcela vediet:

lulu/ mata - je vobec nieco z toho, co si nam tu pisala pravda???????
    A dovod, ze si si vymyslela oslavu je ten, ze na teba tvoj drahy nema cas??? No podla mna aj ten "dovod" trochu pokryvkava...... Ci len mne je to cudne?!?!

• Sponzor fóra
  • bambu palec hore, zacnime na novo LULU... s pravdou von, aspon s tou, co si nas oklamala..a budeme sa snazit si najst k tebe cestu, takto to bude najlepsie, co ty na to?

• Lulu - ten obrazok, malinky plod na ultrazvuku.

• kweetinka - ahoooj dlho som ťa nevidela 🙂

• beruska, preco ,,zrobit" sa ti paci hahaaa ved je to mileee 😃

• simi, z bielej muky je super, trosku samo ze iny ako kupensky ale fajny, teraz mam kupensku zmes od uja, v Rakusku kupili, ale taky celozrnny samomiesany sa mi nedari. fnuk. aj teraz som jeden vyhodila, hnusny bol.
    ale na miesanie a kysnutie cesta je to super, cista pracicka.

• zuzik..ak ti niekto posle recept aj ja chcem... prosim

• zuzik aha lebo tiez na pekarnicku pokukavam, tak mozno na vianoce mi niekto kuupi 😃 😃

• Deniska,Simonka...pravda je ta ze je stiahnuty

MOzem vysvetlit? S adimom cakame chlapca som v 17 yzdni ale mi sme chceli dievca a on je neidky aj na mna najedovany aj ked vie ze ja za to nemozem....my sme chdeli dievca..aj viem som mlada dufam ez vam to staci zijeme v dvojizbovom byte a pozemok nam dlai rodicia.....naozaj chcem zacat odznova

• súhlasím so Simikou - mata, začnime od znovu, hlavne PRAVDIVO 🙂

• Paaane Boze....ako nehnevajte sa, ale toto je na mna privela. 😞

• lulu NEKLAM, este raz a od znova..

• Čauko 🙂 no už som zrejme zdravá 😃 ale je mi smutno akurát dnes podvečer, lebo priateľ ma neodprevadil domov ako vždy robí a zajtra sa asi ani neuvidíme..ja viem, že prežijem a že niekto je s láskou menej, ale mne to prišlo táááááák ľúto..ja som sa aj rozplakala...čo už ani sama neviem žiť či čo? 😃

Wera - ako sa majú hasiči? 😛 😃

no veru keď hovoríte o tých hodnotách. Tak priateľ je z chudobnejšej rodiny než ja a som to nikdy neriešila ani. Nemáme ešte byt / zrovna musíme posplácať nejaké pôžičky najprv čo mi robí starosti /, ani auto, nič. A to som ešte ani není v pracovnom priemysle. Ale snáď nejako bolo a bude. Kebyže nemám jeho, nemá ma čo držať nad vodou, tak som vďačná i zato maálo. 🙂

• Sponzor fóra
  • zrobit je superr, som to pocuvala 5 rokov na vyske. 😎
    weri, neobjednala, akurat pozeram na ich stranke, ake maju typy. som ostala z toho zaskocena, ze su prestahovani a mala nebola vo svojej kozi, aj ked som bola aj s mamcou, najlepsie ist sama v klude. a pierka som len obkukla,len cenu som nevsimla. by som chcela z 3 farieb, biela cyklamen a cierna, len ci to nebude moc.

• bambu to by chcelo upokojujuce prasky 😃 😃

• dobr ja deti chcem mat ale radim nechce
    radim pracuej do noci
    mame 2inbovy byt
    rodicia su v poho ale naladovy

este nieco sdom zabudla?

Zacimane odznova?

• ty kokos, tak už fakt nechápem... Luci, načo si si vymýšľala pohlavie dieťatka? A potraty boli vymyslené?

• Simi - a veru asi fakt 😃

Lulu - preco to z teba musime tahat na 100Krat? CHces zacat odznova a znova klamstvo. To ja som uz nacisto popletena. Tak si tehotna?? Ci len chces mat deticky??? Lebo naozaj uz nerozumiem.

• si tehotna? aj na tuto otazku viem odpoved, tak si premysli, ak chces aby sme zacali odznova.. ANO alebo NIE?

baby kua ja som riadny detektor lzi 😃 😃

• BAby radim neche deti necheeeeee 😞 😞 😞 😞

• ja som myslela naozaj ze sa mi to paci, je to bohove zlate slovo 🙂 take to vase, vychodniarske co vam nikto nevezme 😉
    Mnaaam chlebik z domacej pekarne, ten zboznujem. Dufam, ze aj ja raz dostanem taku pekaren 🙂

• A kamarát sa dneska stal otcom. 😉 😉

• mat.. tak tych klamstiev bolo teda viac..je mi z toh smutno

• Chcem odznova cista pravda von tuto vam to este raz skopirujem

dobr ja deti chcem mat ale radim nechce
    radim pracuej do noci
    mame 2inbovy byt
    rodicia su v poho ale naladovy

este nieco sdom zabudla?

Zacimane odznova?

• lulu ak niesi, mozme otehoteniet ,,spolu" so mnou aj Deniskou, co ty na to?

• Ja keby som sa dozvedela, ze cakam pätorcata, co v dnesnej dobe nie je jednoduche vychovat 5 deti a naraz, a vsetko by boli chlapci, aj keby som chcela prve dievcatko...tak sa tesim ako male dieta. Dieta je dar, je to novy zivot a zasluzi si zit a prist do rodiny, kde sa nanho tesia, ci je to chlapcek alebo dievcatko. To co je toto????

• Dobre samozrejme rada yb som bola thotna len prosim chcem byt svami dobre zaciname od znovu alebo nei?

• bambu klidek lebo bude infarkt 😃 ale sama sa nestacim divit..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov