Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
uff no to su mi novinky.... Baby, teraz nemam cas vas docitat, len jedno by som chcela vediet:
lulu/ mata - je vobec nieco z toho, co si nam tu pisala pravda???????
A dovod, ze si si vymyslela oslavu je ten, ze na teba tvoj drahy nema cas??? No podla mna aj ten "dovod" trochu pokryvkava...... Ci len mne je to cudne?!?!20. sep 2010- Sponzor fóra
Deniska,Simonka...pravda je ta ze je stiahnuty
MOzem vysvetlit? S adimom cakame chlapca som v 17 yzdni ale mi sme chceli dievca a on je neidky aj na mna najedovany aj ked vie ze ja za to nemozem....my sme chdeli dievca..aj viem som mlada dufam ez vam to staci zijeme v dvojizbovom byte a pozemok nam dlai rodicia.....naozaj chcem zacat odznova20. sep 2010Čauko
no už som zrejme zdravá
ale je mi smutno akurát dnes podvečer, lebo priateľ ma neodprevadil domov ako vždy robí a zajtra sa asi ani neuvidíme..ja viem, že prežijem a že niekto je s láskou menej, ale mne to prišlo táááááák ľúto..ja som sa aj rozplakala...čo už ani sama neviem žiť či čo?
Wera - ako sa majú hasiči?
no veru keď hovoríte o tých hodnotách. Tak priateľ je z chudobnejšej rodiny než ja a som to nikdy neriešila ani. Nemáme ešte byt / zrovna musíme posplácať nejaké pôžičky najprv čo mi robí starosti /, ani auto, nič. A to som ešte ani není v pracovnom priemysle. Ale snáď nejako bolo a bude. Kebyže nemám jeho, nemá ma čo držať nad vodou, tak som vďačná i zato maálo.20. sep 2010- Sponzor fóra
zrobit je superr, som to pocuvala 5 rokov na vyske.
weri, neobjednala, akurat pozeram na ich stranke, ake maju typy. som ostala z toho zaskocena, ze su prestahovani a mala nebola vo svojej kozi, aj ked som bola aj s mamcou, najlepsie ist sama v klude. a pierka som len obkukla,len cenu som nevsimla. by som chcela z 3 farieb, biela cyklamen a cierna, len ci to nebude moc.20. sep 2010Ja keby som sa dozvedela, ze cakam pätorcata, co v dnesnej dobe nie je jednoduche vychovat 5 deti a naraz, a vsetko by boli chlapci, aj keby som chcela prve dievcatko...tak sa tesim ako male dieta. Dieta je dar, je to novy zivot a zasluzi si zit a prist do rodiny, kde sa nanho tesia, ci je to chlapcek alebo dievcatko. To co je toto????
20. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ktory obrazok?