Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
24. feb 2010- Sponzor fóra
spravne, spat k svadbe...
baby budete si pierka robit same alebo kupujete? ja by som chcela nieco "nezvycajne" ale akosi nemam napady. Pred dvoma rokmi kamaratka mala take s normalnymi pierkami, tak indiansky to vyzeralo...mne by sa tiez pacilo napr. take mikro lapace snov, ale to uz by asi bola haluz...neviete nejaku stranku s motivmi na pierka...ja som nasla len same inzeratya a obchody ked som sa po nich obzerala.
joj a neviete ci by mi niekde vedeli vyrobit figurky na tortu podla mojho navrhu? lebo co zatial pozeram, vsetko su len torty ake chcete, ale figurky si musiet vybrat z tych co mame...a ja chcem origi
a este, oznamka a menovky budete davat robit, alebo vyrabat?24. feb 2010kurtica co sa tyka pierok asi budem mat klasicke myrtove pierka s bielou maslickou, je to take typicke pre zahorie
Co sa tyka figuriek na tortu tak ja by som strasne chcela take tie moderne vysoke postavicky, take krasne cisto bielelen ta cena sa mi zda za ne prehnana
Oznamka skusime vyrobit samy a dame si ich vytlacit v jednej firme, menovky si robim uplne sama so vsetkym aj s kokosovymi gulickami24. feb 2010miskamisko: aj ja chcem nieco tym stylom co sa menoviek tyka...ze ich zabodnut do nejakej cukrovinky, tiez som rozmyslala nad kokos gulkami, alebo potom co robime falosne rafaelo, alebo take kokosove kocky...este uvidim, to je ale len taka drobnost. menovky si chcem spravit sama, ved na tom nic nie je, len musim najst nejaky spravny dizajn. oznamka este vaham...asi si dam normalne vyrobit...este aj tak netusim ako budu vyzerat.
ale postavicky chceme take uplne ine...vobec nie normalne klasicke...ale nechcem velmi prezradit ake...mozno neskor, ked zistim ci ich niekde vedia vyrobit
a pierka neviem, klasicke sa mi nepacia...teraz som bola kamaratom na svadbe a oni mali take s kvietkami...tak to bolo celkom pekne24. feb 2010ahojte..co sa tyka pierok, my mame klasicke, menovky som si dala robit(mam ich v albume aj pierka), a oznamenia si tiez dame robit, ale ziadny luxus iba jednoducha jedna karticka a pozvanka k stolu dokopy to vyjde necele 1euro aj s obalkou samozrejme jedno
do ip mozem poslat adresu maju pekne vzory a su ochotny
ako darceky budeme davat pernicky ...a detom bublifuky a som rozmyslala ci by nebolo chlapom dat lepsie nieco ine ako medovnik, ale nic ma nenapada ak viete poradte
24. feb 2010a my pierka mat nebudeme, ani menovky
ale rozmyslam ze co priatelom, ako take male darceky
sme mysleli ze srdieckove mydielka (to by bola dobra sranda, lebo take bude nase spolocne priezvisko
ale chceli by sme dat aj dake sladkosti, rozmyslala som aj nad cokoladkami s tym potlacenym obalom s nasim datumom a menami, ale dost by to stalo
24. feb 2010Baby neda mi vam nenapisat
Akurat sme sa s drahym dozvedeli ze mame povolenie k vynatiu ornej pody. To znamena ze mozeme ist kupit projekt
Nemozem tomu uverit! Lebo sme boli na tom ze nam nedaju to povolenie kedze ta poda je este v najme... ale oni nam ho dali
Takze mozeme ist za projektantom.
24. feb 2010- Sponzor fóra
no klasika, financne dovody. s peniazmi sme na tom ako na kolotoci, nemame ziadnu istotu. ja budem stastna ked z nasich ubohych platov na nu vobec nasetrime
a zrovna ked budeme mat svadbu nam skonci aj uver za auto, takze budeme mat po vydavkoch a az potom si mozme zaobstarat nove vydavky - uver na byt
ale keby mozeme tak si ho kupime hned. tolko vyhodnych ponuk sme uz videli
sa bojim ze o rok a pol pojdu byty zasa hore
24. feb 2010pinuska: super super, nech sa vam dobre byvakuje
simcab: no a my sme na tom este trosku horsie, drahy pracuje v zahranici, slusne povedane, zaraba na hypoteku co sme si vzali. Takze doma je z dvoch mesiacov iba 3 tyzdne...som z toho strasne smutna, ale na druhej strane tak splatime hypoteku ovela ovela skor ako by sme mali a po svadbe budeme uz "navzdy spolu"25. feb 2010tak my uz nechodime nastastie kazdy vecer spat k sebe domov
dost to bolo o nervy, hlavne ked sme sa stretavali u sialenych svokrovcov. nastastie uz asi rok a pol byvame u nas, v mojej izbe
len skoda ze sa neda nejak nadstavit lebo sme jak sardinky
a tej hypoteky na byt sa tiez dost bojim, predsa len, zavazok na 20 rokov a co ak budem dlho bez roboty, alebo nebodaj obaja
25. feb 2010baby ja prisaham ze snad nikdy nebudu mat tam kde ja budem chciet take saty ake sa mne pacia a ked ich budu mat tam mne nebudu pasovat. Inak drahy vybral uz pesnicku pre nas svadobny videoklip: Taylor Swift - Love Story . Som rada ze sa v niecom aj on angazuje okrem obmeilovavanie fotografov a inych tomu podobnych veci
25. feb 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
kurtica: Sorry, ak to tak vyznelo, nie som naštvaná, len niekedy tak rýchlo ma napadajú myšlienky, že to tak môže vyznieť
Čo som už odsledovala, v BA neexistuje moc nejaký stred. Buď sú tu ľudia čo zarábajú veľmi veľa alebo zase málo. Možno mali tvoje spolužiačky šťastie, možno známosti o ktorých nevieš... bohvie. Ale ver tomu, že tu keď si sama a zarobíš aj 30 tis. v čistom, tak je to málo. A dosť ma rozčuluje, keď sa ma niekto zo Záhoria začne vypytovať otázky typu: no čo, ako je v BA? Super plat máš, už si si kúpila auto? A podobné otázky. Akože je mi z toho zle a ver tomu, že kto si nevyskúša žiť v BA, tak nevie... Keby tu priateľ nemal dobrú prácu, tak ver tomu, že ja tu neostanem... Tiež študujem na výške ekonomika a moja posledná práca nebola v obchode, ale robila som asistentku na legislatívnom oddelení jednej spoločnosti čo sa zaoberá výstavbou a správou reklamných zariadení. Riaditeľ totálny zgrgloš, vôbec ho nezaujímalo či som Bc. a že o rok budem Ing. práve naopak - stále mi hovoril, aby som si nepísala Bc., lebo to pre neho neexistuje. No comment proste k tomu ako to tu vyzerá. Teraz mám zmiešanú pozíciu - aj obchod, aj vybavovačky, kancelárske práce, podklady pre účto a tak. Zatiaľ najviac čo som mala do teraz, uvidím či aj splnia čo nasľubovali...