Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
zuzi vsak jasne ale zase aby to nebola taka velka zmena ze hostia budu v soku...lebo sudia su na nieco zvyknuty a potom je to velky sok ....ako napr. ja som mala vzdy dlhe vlasy a raz som sa dala ostrihat ako na tej fotke co tu mam.........vsetci boli v soku a dlho trvalo kym si na to zvykli :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ved to, alebo urobim soking terapiu? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
weri tak ten účes je naozaj pekný ale ja by som k tomu už určite nedávala závoj .. ale to je môj názor :-N zuzi no keď si tmavší typ tak do tej blond moc nechoď .. ešte sú celkom pekné farbičky napr. medená alebo tak ale to závisí aj od vkusu .. bol to len nápad :)
Odpovedať
Ahojte zienky :-) podla mna mozete mat zavoj na ucese aky len chcete...ked chcete mat zavoj, tak si ho dajte ;-) videla som uz strasne vela neviest, ktore mali aj zive kvetinky vo vlasoch aj zavoj...niektore si zavoj davaju len na obrad do kostola a na fotenie, a potom su bez zavoja, cize je aj vidiet pekne uces...prepacte, ze som vam sem vtrhla len mi padla do oka vasa diskusia o zavojoch :-D nech sa vam dari s pripravami :-) je to vas den a ked chcete zavoj tak si ho dajte aj keby vam niekto povedal, ze sa vam nehodi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja keď som sa dala ostrihať na 4 cm to som mala asi 15 rokov ( poznamenávam že dovtedy som mala vždy vlasy min. pod ramená ) tak som sa strašne podobala na brácha a aj babka ma stále volala Danko :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
zuzik a co tak skusit daku cervenohnedu? ja som mala povodne tmanovhnede a teraz mam tiez tak do cervena a vyzera to super. hlavne ked na to zasvieti slniecko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
slintacik, ta medena nie je zly napad. inac este aj pricesok by mohol byt, popreplietat to do vlasov.
Odpovedať
slintacik :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sinov, cervenu, ee, ta mi nejde k farbe pleti, mala som aj taku a priiiserne, ta blond bola lepsia. :-D skor by to medeno-hnede bolo lepsie
Odpovedať
Profilova fotka
no vidíš zuzi aká si šikluka si si to pekne vymyslela zopár farebných príčeskov a nemusíš ani farbiť :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
zuzik chaaaapem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
slintacik, ze? niekedy ma osvieti. baby odporucam skvelu pletovo vlasovu masku - syrokrem, mala ho ma vsade. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
zuzik zlate :-D a chuti jej? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
syrokrem vyjedla, rozok nechala. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
najlepsie :-D spekulant hned v mladom veku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ideme troskuu von, vyzera byt pekne, hmla uz ustupila, cez obed nakuknem co nove, paaa.
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčence :-) :-) tak práve som to tu všetko dočítala, to bolo rodeo :-D :-D :-D . Dievčence pridám sa k vám do témy, pretože v januárovej už by som bola sama :-D . Tak som zvedavá na ten prijímací rituál :-D :-D :-D . Inak som od TT, takže najbližšie budem mať k beruske ;-)
Odpovedať
meddy a ja byvam od TT 17 km :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dracica aj ja :-o . Že by sme boli susedky a nevieme o tom? Som smerom na PN ;-)
Odpovedať
ja smes BA tak asi nie
Odpovedať
Profilova fotka
ja byvam od TT 8 km teda prechodne tam byvam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha, tak to nie :-) ale tiež som 17 km :-)
Odpovedať
Profilova fotka
beruska :-) a ktorým smerom?
Odpovedať
Profilova fotka
na Nitru :-)
Odpovedať
Profilova fotka
asi tuším..... máte tam kaštieľ, ktorý slúži ako domov sociálnych služieb?
Odpovedať
Profilova fotka
beruska už mám jasno.... No ak urobíme každá pár km do TT, tak to máme k sebe blízko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby moooc ďakujem :-) tiež sa mi veľmi páči a myslím že sa mi aj hodí, ale asi zostanem nakoniec pri tom drdole, kurnik a to si už rok a pol nechávam vyrásť vlasy, aby som mala krásne dlhé ako nevesta a ani nebudú vidieť :-D :-D :-D sinov - to srdiečko vôbec neviem kde by sa dalo zohnať, skôr vyrobiť :-) my sme si už jedno vyrobili, ale z bledunkých konárikov, vyzerá perfektne, a nie je to vôbec náročné - stačí mať veľa veľa tenkých konárikov a jemné ruky a už len preplietať a preplietať :-) odporúčam ošúpať z tej kučeravej vŕby, keď sú čerstvo ošúpané ľahko sa ohýbajú a po 2 dňoch tak stvrdnú, že nepotrebuješ ani špagát aby to držalo, nič :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj do kelu. vsak ja ani neviem kde by som vrbu nasla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
wera niekde si písala, že by si bola ochotná vyrobiť pierka. Urobila by si aj mne?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?