Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
zuzi vsak jasne ale zase aby to nebola taka velka zmena ze hostia budu v soku...lebo sudia su na nieco zvyknuty a potom je to velky sok ....ako napr. ja som mala vzdy dlhe vlasy a raz som sa dala ostrihat ako na tej fotke co tu mam.........vsetci boli v soku a dlho trvalo kym si na to zvykli :-D :-D
weri tak ten účes je naozaj pekný ale ja by som k tomu už určite nedávala závoj .. ale to je môj názor :-N
zuzi no keď si tmavší typ tak do tej blond moc nechoď .. ešte sú celkom pekné farbičky napr. medená alebo tak ale to závisí aj od vkusu .. bol to len nápad :)
Ahojte zienky :-) podla mna mozete mat zavoj na ucese aky len chcete...ked chcete mat zavoj, tak si ho dajte ;-) videla som uz strasne vela neviest, ktore mali aj zive kvetinky vo vlasoch aj zavoj...niektore si zavoj davaju len na obrad do kostola a na fotenie, a potom su bez zavoja, cize je aj vidiet pekne uces...prepacte, ze som vam sem vtrhla len mi padla do oka vasa diskusia o zavojoch :-D nech sa vam dari s pripravami :-) je to vas den a ked chcete zavoj tak si ho dajte aj keby vam niekto povedal, ze sa vam nehodi ;-)
no ja keď som sa dala ostrihať na 4 cm to som mala asi 15 rokov ( poznamenávam že dovtedy som mala vždy vlasy min. pod ramená ) tak som sa strašne podobala na brácha a aj babka ma stále volala Danko :-N :-D
zuzik a co tak skusit daku cervenohnedu? ja som mala povodne tmanovhnede a teraz mam tiez tak do cervena a vyzera to super. hlavne ked na to zasvieti slniecko :-)
ahojte dievčence :-)
:-) tak práve som to tu všetko dočítala, to bolo rodeo :-D :-D :-D . Dievčence pridám sa k vám do témy, pretože v januárovej už by som bola sama :-D . Tak som zvedavá na ten prijímací rituál :-D :-D :-D .
Inak som od TT, takže najbližšie budem mať k beruske ;-)
baby moooc ďakujem :-) tiež sa mi veľmi páči a myslím že sa mi aj hodí, ale asi zostanem nakoniec pri tom drdole, kurnik a to si už rok a pol nechávam vyrásť vlasy, aby som mala krásne dlhé ako nevesta a ani nebudú vidieť :-D :-D :-D
sinov - to srdiečko vôbec neviem kde by sa dalo zohnať, skôr vyrobiť :-) my sme si už jedno vyrobili, ale z bledunkých konárikov, vyzerá perfektne, a nie je to vôbec náročné - stačí mať veľa veľa tenkých konárikov a jemné ruky a už len preplietať a preplietať :-) odporúčam ošúpať z tej kučeravej vŕby, keď sú čerstvo ošúpané ľahko sa ohýbajú a po 2 dňoch tak stvrdnú, že nepotrebuješ ani špagát aby to držalo, nič :-)