Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
zuzik jeej napisala si to krasne.. vies, ja len, ze teraz mam taky volny zivot, robim si co chcem, kedy chcem, spim tak dlho ako chcem, pracujem ako chcem, idem si kde chcem a kedy chcem atd.. tak len, ze ake to je ked sa to zo dna na den zmeni? zrazu sa budeme musiet prisposobovat babetku atd..vies pytam sa, lebo uz planujeme mimi a tak, ze ci si mam este nechat trosku casu alebo ist smelo do toho..
21. sep 2010noo ja som uz adminkam napisala nech ju zmazu a bloknu ... ladyjh co by som ja dala za domacu pekarnicku len peniazky na nu nie su predsa len stoji to dost no mozno z peniazkov co ako dary dostaneme na svadbe kedze my dary nechceme ale peniazky hmm dufam ze st eto pochopili pisem ako madar
zuzka dakujeme za prianie
simika inak to by som ani ja neprijala taku ponuku akurat vcera som citala na nete ze markiza je "v krachu" a ze sa jej nedari ...samozrejme ze sa jej nedari!ludi znechutili neustalymi reklamami cez ktoru sa dokazem osprchovat! taktiez talentmaniou - opakovanim neustala Adela uz jej mam plne zuby a serialy v miliontych opakovaniach ... radsej pozeram jojku tam idu kosti,panelak,csi a pod. ... maju aj lepsie televizne noviny aj pocasie ...
simi a keby nebyvas tak daleko aj by som vam prisla uvarit ja varim veeelmi rada a uz sa mooc tesim na malej oslavu lebo budem piectstol a celu miestnost budem dekorovat v detskom-mackovom motive
vsetko bude dokonale zladene-uz mam daaavno predstavu
21. sep 2010- Sponzor fóra
ani mi tak nejde o tu volnost..len o tu zmenu, ze zijem si nejaky zivot 26 rokov..a zrazu pride pre mna zmena a budem musiet sa maximalne prisposobit..ach neviem to popisat slovami, na babetko sa desne tesim, ale verim, ze ten zivot sa zmeni od zakladov ked pride na svet.... musim toto prekusnut, skor ci neskor, to je asi jedno, ze?
trdielko jej ze macikovska vyzdoba, to bude peknee, takze uz aj predstava je? si zlata, ze prisla by si mi navarit21. sep 2010simi moja malá má síce už 8 rokov, takže už to začína byť samostatná jednotka. Ale myslím, že dievčence, ktoré tu už majú deti potvrdia, že mať malého človiečika, je to naj v živote. Síce by som ju niekedy dorazila, ale nedala by som ju za nič na svete
. S priateľom sme o maličké prišli, takže viem ako bolí takáto strata..... Ale aj toto sa stáva a verím tomu, že sa nám do konca roka podarí ....
lady tak to ešte netušíme, ale asi v Pečeňadoch, je tam taká útulná reštaurácia21. sep 2010- Sponzor fóra
zuzik meddy viete sama som nad tym nikdy nerozmyslala..skor ma na to nakopla moja kamoska, ktora je uz v 39 tt.. pisala mi predvcerom, ze vsetko super, uzivala si tehotenstvo ale ze sa trochu boji ked pride male, ci sa dokaze tak rychlo prisposobit a zmenit zivot od zakladov..teraz s priatelom podnikaju, maju svoje navyky, ked chce dlhsie si pospi..a podobne.. a ze zrazu to bude musiet zmenit, ale akoze tesi sa na male..tak ma len zaujimalo, ze ake to je
ale ja uz strasne chcem mimi..
21. sep 2010no moj nazor na rodicovstvo -je to krasny pocit ... je to tazke obcas hlavne tie prve tyzdne ked sa koji,vari,koji,koji,upratuje,perie,koji,zehli,koji,obcas pecie,zase len koji a prebaluje a nevyspite sa ale je to krasne ked si to malinky uzlicek date k telu a ono sa usmeje kutikmi ustociek otvori pusinku a zacne papat je tak nevinne a zavisle na vas malinke a uprimne
ked vidite prve prekotulanie sa na brusko ci chrbatik,ako vam povie mama,ked sa postavi neda sa to opisat je to proste laska ta najkrajsia a najvacsia na svete ...som malda maminka ktora maturovala s bruskom a nehambim sa za to! som vdacna ze ju mam,ze je zdrava a krasna a robi pokroky!za nic na svete by som ju nedala ... v dnesnej dobe to vobec nie je tak ze ste zavreta doma-i ked asi prve dva mesiace som ten pocit mala aj ja ... vezmete kociar dohodnete sa s kamoskami a idete do mesta na kavu-najma v lete na terasku,ak kojite otocite sa babo prilozite a kojite a hotovo!ak nie nevadi zoberte prevarenu vodicku umele mliecko a zarobite tam ked je hladne ked je starsie co je problem zobrat vyzivku a lyzicku s podbradnikom?? my sme boli s kocikom na oravskom hrade na celodennom vylete a bolo nam sveta zit!dnes je kopec prostriedkov na ulahcenie
staci sa poradit a vybrat si tie spravne ..a na boelstivy porod sa zabuda velmi rychlo to mi verte lebo prvy pohlad na uzlicek lasky a na vsetko zabudnete neviem aky nazor ste presne chceli no pre mna je rodicovstvo krasne! ved vysoku skolu si spravim neskor,hocikedy a navyse mam uzasneho partnera ktory ma kedykolvek pusti von s kamaratkami ci uz na kavu ci na diskoteku takze asi tak
21. sep 2010simi, ved to sa nezmeni zo dna na den. ved uz predsa planujete, tak asi uz otvarate tym zmenam dvere..........potom, ked budete skusat, a ked budes tehu, budete sa obidvaja prisposobovat..........neboj, bude na to minimalne 9 mesiacov, kym si zvyknete na nejake zmeny
A nikde nie je napisane, ze ked budete mat male, tak zivot prestava. Stale budete rpbit zaujimave veci, ale uz ine, ako ked ste boli bezdetni.........krmit kacky v jazere, kavickovat s maminkami cez den, nie s kamismi v noci, a tak
21. sep 2010simi presne ako si to napisala o 12.41 - ide i to, ci tu zmenu chces a dovolis. Tiez si treba urcit priority - chces si zit zivot ako doteraz, alebo chces nieco ine? A k tomu je tu este aj tvoj manzel - a jeho pocity a nazory.
A zivot sa zmeni, ale nepovedala by som, ze od zakladov. ved budes mat stale svoju rodinu, manzela, pracu, stale svoje hoby - a tvoja identita zostane ta ista. nie?Iba budes mat v zivote krasny prirastok, ber to ako obohatenie zivota, nie ako o stratu svojej rutiny.......
21. sep 2010zuzi presne tak, ale zasa začína nový život s dieťatkom, človek síce nemôže len tak z minúty na minútu niekde vypadnúť, ale aj výlety s deťmi sú super. Inak moja malá je taká potvora, tvári sa nevinne, ale vždy zahlási niečo, čo by si mohla nechať pre seba.... Boli sme na rodinej oslave u priateľovej rodiny, kopec ľudí a ona tam vytrúbila, no ako to napísať.... že nás prichytila
. A keď som do nej pod stolom šťuchla, tak samozrejme do toho ticha, keď boli pohľady uprené na ňu s razancou sa ohradila, že čo ju kopem
No nedorazili by ste ju vtedy?
21. sep 2010tridelko, krasne si to napisala, presne moje pocity.
draci, musis si urcit priority, vtedy som sa venovala len jej, ale ona bola veelmi dobre babatko, hned ako sa napapla zaspala, takze tie prve 3-4 mesiace to bolo super. aj cez den som mala cas si pospat, zato domacnost si odnasala vo velkom, ale co uz, nieco obetovat musis. aj teraz to tak vyzera, mala som doobeda povysavat, ale radsej sme sli von, nechcem aby si na detstvo pamatala ako mamu co behala s vysavacom a handrou po dome.21. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ajoj simi

medi, kde budes mat svadbu? ja tiez v PN