Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • meddy to este stihas. ja som tiez len teraz zacala 🙂 mas v albume aj foto tvojej bizu? nech sa mozem pokochat 😉

• kacenna on je sportovy trener konkretne judo trener 🙂
    a mozem dostat aj ja link na tu bizu?

• beruska paaaaaaaaa 🙂

• Sponzor fóra
  • sinov IP
    meddy to vinko by som si fakt dala ale nemam s kym😞(

• Bambi v pohode 🙂 rada pomozem..zatial spravime podklad,aby sa ti pacil a potom dodas foto🙂 idem troska tomimu chrbatik poskrabkat a prve pierko skusit vyrobit🙂 papa

• kacennnka veď hovorím dobehni 😉 ale nie, neber si to tak, budeš si tu písmenkovať, tak ti nebude tak smutno 🙂

• tak nejak to prezijem,za chvilku je uz snad tu...a akurat kukam ordinaciu a kecam tu s vami🙂

• petka ahoj, škoda, že som to s tými oznámeniami nevedela skôr.... zrovna včera som objednala 😞 . Inak aj ja mám psov - beauceronov a stafordku 😉

• beronsche
    Viem ze existuje taky program ze sa da vymazat ten text s tvojim menom. Ale to som len niekde citala ... tusim aj tu na MS. Takze to nie je 100%-na ochrana pred nechcenym kopirovanim.

A aj mne je luto takych ludi ako lulu. Ale klamat nas teda nemusela!

• sinov, v albume nemám, ale keď príde, nafotím a pridám 😉 alebo ak chceš, pošlem ti do IP link, ktorú budem mať 🙂

• babenky, bude mat niekto z vas na svadbe cokofontanu?

• meddy prosim posli mi ip 🙂

• kacennka my nebudeme mat. bude dost kolacikov aj ovocia. nehovoriac o tom, ze zenich by bol za 10 sekund zakydany 😃

• kacennnka ja radšej nie, viem si predstaviť ako by vyzerala malá 😃
    sinov idem na to 😉

• my velmi chceme mat...milujeme cokoladku, v nasich koncinach je to este nieco originalne, tak sa tesim. Ovocie a cokolada to je super kombinacia. dufam, ze sa s tym vela bordelu nenarobi🙂

• Sponzor fóra
  • meddy: kukla som. je to nadhera. mne sa tiez pacia krystalove. 🙂

• kacennnka urobte si radosť, ak ju chcete. 😉 Ja som písala o našom prípade, bála by som sa, lebo poznám malú 😃

sinov je to nádherné, dúfam, že je taká aj v skutočnosti. Prezri si tú stránku, možno na niečo natrafíš 😉

• kocky ja na dnes koncim. zajtra budem na skoleni a pridem domov az po deviatej. tak piste, nech mam vo stvrtok co citat. 😉
    p.s.: prajem vam sladke snicky o svadbe

• dobru nocku sinov🙂

meddy ostali sme tu len my dve..ale ja za chvilku tiez pojdem.

• sinov tak dobrú nocku a sladké sníčky 😉 paaaa 🙂

• kacennnka no čo už 🙂 aj tak tu ráno bude kopec popísané 😃

• no, zase sa nedocitam

• kacennnka tak nejako 😃 som pozerala, že fontánku si už objednala, nie si si istá?

• Katka no idem ja, tak sa zajtra možno uvidíme, zatiaľ paaa a krásne sníčky 🙂

• uz som ju objednala.. skor som sa chcela poradit, ze kolko cokolady idete davat ak budete mat🙂 preto som sa pytala. Tak krasne snicky aj tebe..paa

• aaa tu nikoho?

• tak som sa sem kocecme dostala a pri vareni aj docitala 🙂

k lulu/ mati... Je to zvlastne, lebo ona vlastne tym klamstvom zila, nechapem ako takto moze clovek klamat a zit tym, aby si pamatala kedy co a komu povedala. Podla mna bude velmi chora, ale to ju vobec neospravedlnuje. A tie potraty, nemam slov. Sama som si jeden prezila a takto si vlastne z toho verejne "robit srandu" je nechutne. Ja som jej tie potraty verila, aj ked mi bolo zvlastne, ze tak vo velkom nakupovala ked ani nevedela, ako to celkom dopadne a zvlast kupovat kocik v 10tt sa mi zda smiesne... Ja som do 14tt nepovedala nikomu okrem draheho a naj kamosky, ze som tehu, dokonca ani rodicom... A bambi presne, ultrazvuk ma vzdy aj meno a vsetky udaje, nemocnicu kde to je robene a je to svinstvo niekomu taketo fotky, ktore su pre nastavajuce mamicky velmi dolezite proste skopirovat.. Fakt netusim co tym sledovala a uz to asi nezistime...

Podla mna potrebuje liecenie a to nemyslim v zlom, len mi nejde do hlavy ako niekto moze takto zit v 2 svetoch...

• meddy vitaj

• ja mam podozrenie, ze mozno aj ta dezdemona bola ona a len chcela upozornit na seba, tiez mi je jej luto😞( Bud je to nejake 15 rocne decko co si robi srandu alebo ma vazne problemy

• No dúfam baby, že nemá tu niekto podozrenie, že i ja nie som ja v skutočnosti. 😮 😮 😮

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov