Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, pozerate modre z neba??? zasnuby a svadba v "priamom prenose".. ale tie zasnuby boli riadne dojimave
Odpovedať
ach, kati.. také sa stáva len v telke.. :-D ale krásne to je :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ta dovolenka,no hned by som ta isla... ktovie kde to bolo. Bolo to krasne,nadherne...ale nechcela by som to takto verejne.
Odpovedať
Profilova fotka
Kacenka super boli tie zasnuby :) Baby to len ja som tu taka zirafa? :( ja mam 184 a tomi 194..takze ja opatky len vynimocne aj to len ked idem s tomim..
Odpovedať
Profilova fotka
cafte, simca, bambu, krasne topanocky ste si vybrali. Ja chcem tiez vopatky, chodim v nich uz od 15 tich aj popri malej, nohy ma bolia skor z tenisiek. Bola som s malou na ihrisku a ako sa suchala dole tak jedno dievcatko do nej v tom hodilo plne dlane kamenov tych strknvych, tak som na nu skrikla, ze preco to do nej hadze a jej matka este mne vyhubovala, co do nej kricim. Hlavne ze hulila oa lavicke a vobec si ani len nevsimla co jej decko tam robi. Och ...
Odpovedať
No baby pozerala som kusok ale mne sa to moc nepacilo. Teda cele mi to pripadalo ako nahrate. Tie gialogy co tam medzi sebou viedol ten par, aj vy sa tak s drahym rozpravate? Pripadalo mi to umele. :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kweeti, zapla som neskoro, tak som ich nepocula.
Odpovedať
myslím, že aj ja by som bola "umelá" pred kamerou.. nevedela by som sa uvolniť.. :-p
Odpovedať
No ja by som sa dobre asi necitila. Takto pred kamerou. Ale mne by to moj nespravil, vie ze na to nie som. Pripada mi to take..ze ukazem celemu Slovensku ze ju mam rad, ked to spravim pred vsetkymi. Ved dobre, mal umysel urobit nieco velke pre nu ale poziadanie o ruku a svadba v priamom prenose je taky pravy dokaz lasky? Hehe mozno pre celebriti 8-) :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Beronsche dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to sice nevidela, mne by sa to tiez nepacilo, ale niektori ludia maju radi pozornost a pre nich je to super... Ale ja by som sa tiez nevedela uvolnit pred kamerou. Zuzicek, to je riadna drzost... Nech si dava najprv pozor na svoje decko a potom otvara pusu... Keby do jej malej(ho) niekto hodil strk, tiez sa jej to urcite nepaci 8-( petka, ty si riadne vysoka =-)
Odpovedať
zuzik tiez by som sa ozvala..ona ma svoje dieta ucit ako sa ma chovat na verejnosti a co je zle a nema sa robit...dufamze potom co ti vyhubovala, tak si jej na to nieco povedala =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
kwetinka - to vsetko spiskala predsa jej mamka a nie on - jej priatel. On uz bol potom do toho zapojeny. Co mali robit, ked im tomaminka vysnivala? ;-) A umele to sice bolo, ale ako simca pise, pred kamerami sa inac neda...
Odpovedať
dobre ranko pisali ste o snubnom prsteni.... ja ho nosim nonstop :-) nedam ho vobec dolu....lebo to je najkrajsi darcek aky som dostala a ten prsten vela znamena pre mna......a zvykam si na nosenie prstena ( neskor obrucky) ked tiez ju budem nosit stale :-)
Odpovedať
mi dvaja mame zase vysku skoro rovnaku ja mam 170 cm a on mozno o 2 viacej...takze netusim ani ake topanky budem mat ale vysoke opetky nemam rada ...dlho tancovat v nich nevydrzim max.4-5 cm by museli byt ale mozno budem mat aj bez opetkov...
Odpovedať
Profilova fotka
noo ja tiez nenosim stale prstienok napr.ked umyvam riad,miesim cesto na kolacik rucne a tak vtedy ho nenosim a navyse je mi trosku velky musim ho dat zmensit takze sa aj bojim ze spadne ... k tym zasnubam bolo to sice umele ale krasne ale tiez by som to nechcela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre rano, tak som zas tu. narychlo som prebehla co ste popisali :-) ja mam 164cm a priatel 181cm. podpatky takmer nenosim, takze mi hrozi, ze na svadbe budem "umierat" od bolesti. nastastie mam este skoro 9 mesiacov, aby som si to nacvicila. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčence :-) zuzik tá "mamina" by asi potrebovala vychovať :-|
Odpovedať
veď ale byť na mieste tej mamy by som vyhanbila to moje dieťa, že sa nevie správať, nie to ešte sa s tebou zaoberať, že si mu niečo povedala.. :-x
Odpovedať
Profilova fotka
simca všetko je to o výchove ;-) to dieťa si možno ani neuvedomovalo, že urobilo niečo zlé :-| a keď si ho mama zastala, ešte ho posmelila :-|
Odpovedať
toto ja dobre poznam to zalezi ako matka vychovava...niektore deti potom si dovoluju a su drze od malicka...moj bratranec svojej mame uz v 3 rokoch nadaval do k...a p...a tak...skoro som odpadla a ona sa len smiala nic mu nepovedala ze take veci sa nesmu hovorit...a teraz ma 7 rokov je rozmaznany a jeho mama skace ako on piska...vsetko dostava...ked bude v puberte pocitam ze to zle dopadne..este bude lutovat aj jeho otec ako vychovali dieta
Odpovedať
ahojte :-) Dracica inak ja by som tiez chcela stale nosit, ale je s kamienkom a ten casto zavadzia. By som s nim stale niekde vrazala. Nechcem ho znicit. :-N
Odpovedať
kvetinka aj ja mam kamienok ale nie moc velky a netrci mi no super...mi kupil...na denne nosenie
Odpovedať
To mas super. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez s kamienkom a nezavadzia :-) nosim ho dennodenne len nie doma, to si ho davam vzdy dole =-)
Odpovedať
Profilova fotka
inak ahojte ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
beruska ahoooj, ako sa mas? ;-)
Odpovedať
Ahojky simika ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej ahoj simik :-) celkom dobre, len uz v praci je toho tolko tento tyzden, ze neviem kde mi hlava stoji. uz nech je zajtra aspon 14:00 ;-) a ty ako? kedy budu fotecky? :-x
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kweti ;-) ty dnes niesi v skole? ;-) co robiiiss?? beruska uff ale ked mas aspon trosicka casu sem skocit, tak je fo fajn, nie? :-) a kde je Deniska :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?