Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
cafte,
simca, bambu, krasne topanocky ste si vybrali.
Ja chcem tiez vopatky, chodim v nich uz od 15 tich aj popri malej, nohy ma bolia skor z tenisiek.
Bola som s malou na ihrisku a ako sa suchala dole tak jedno dievcatko do nej v tom hodilo plne dlane kamenov tych strknvych, tak som na nu skrikla, ze preco to do nej hadze a jej matka este mne vyhubovala, co do nej kricim. Hlavne ze hulila oa lavicke a vobec si ani len nevsimla co jej decko tam robi. Och ...22. sep 2010No ja by som sa dobre asi necitila. Takto pred kamerou. Ale mne by to moj nespravil, vie ze na to nie som. Pripada mi to take..ze ukazem celemu Slovensku ze ju mam rad, ked to spravim pred vsetkymi. Ved dobre, mal umysel urobit nieco velke pre nu ale poziadanie o ruku a svadba v priamom prenose je taky pravy dokaz lasky? Hehe mozno pre celebriti
22. sep 2010ja som to sice nevidela, mne by sa to tiez nepacilo, ale niektori ludia maju radi pozornost a pre nich je to super... Ale ja by som sa tiez nevedela uvolnit pred kamerou.
Zuzicek, to je riadna drzost... Nech si dava najprv pozor na svoje decko a potom otvara pusu... Keby do jej malej(ho) niekto hodil strk, tiez sa jej to urcite nepaci
petka, ty si riadne vysoka22. sep 2010- Sponzor fóra
toto ja dobre poznam to zalezi ako matka vychovava...niektore deti potom si dovoluju a su drze od malicka...moj bratranec svojej mame uz v 3 rokoch nadaval do k...a p...a tak...skoro som odpadla a ona sa len smiala nic mu nepovedala ze take veci sa nesmu hovorit...a teraz ma 7 rokov je rozmaznany a jeho mama skace ako on piska...vsetko dostava...ked bude v puberte pocitam ze to zle dopadne..este bude lutovat aj jeho otec ako vychovali dieta
23. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
baby, pozerate modre z neba??? zasnuby a svadba v "priamom prenose".. ale tie zasnuby boli riadne dojimave