Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak zas ten cas si najdem skocit sem, pokukat co ste popisali nech nemam potom naraz vela citania ;-) a co nove ako sa mame? :-)
Odpovedať
Simika nie, nemam to kazdy den. :-) Ale inak pisem si pracu. Co ty? 8-) Malaberuska odkedy tu nie je mata0101, tak nemusis tak vela docitavat. :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
joooj my fajne :-) dnes sa mame stretnut s pani bankarkou, chceme sa porozpravat ohladom nejakej mladomanzelskej pozicky alebo hypoteky.. teraz sme v podnajme do maja a uz nechceme predlzit zmluvu,ale kupit si bytik... ked to tak ratame, ani sa neoplati vrazat do podnajmu, ale tie peniaze co platime radsej na hypoteku.. nejake korunky mame, ale vecsiu cast budeme musiet dolozit takto..ak nevyhrame lotto :-D :-D tak som zvedava co nam navrhne, lebo ona nas kontaktovala ;-) a ty akoo? co mas nove?
Odpovedať
Profilova fotka
caute zienky. ako sa dnes mame? Simi, citala som troska temu 'sex o statebni noci', tak som veeeeeeeelmi zvedava, ci ste aj vy mali svadobnu noc :-N
Odpovedať
Profilova fotka
inak nie som zvedava, ze? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
kwetinka ja mam zas pocit, ze odkedy tu nieje lulu tak toho popiseme ovela viac.. vtedy pisala vela, ale viacmenej sama... na pol strany :-D :-D :-D
Odpovedať
caute baby ;-) Tulam sa trosku po webe a drazim nejake vecicky ;-) Inak nic nove. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
simi, nech to dobre dopadne! jeden malicky tip - dajte si urobit viav ponuk od roznych bank, a potom vyberte najlepsiu. neberte hned prvu ponuku :-N Inak suhlasim s tebou ze radsej vrazit do pozicky a tak splacat nieco, co byde raz nase, ako platit podnajom a niekomu inemu splacat pozicku. Ale tiez rozumiem, ked su okolnosti ine a ludia byvaju v podnajme. :-)
Odpovedať
Ahojte baby!!! Simi drzim palce, nech najvyhodnejsiu hypo najdete!! Mladomanzelska pozicka, to este existuje? Ked ti poslem moj email, mohla by si ukazat foto kyticky? Pls... ;-) Ladyyy, hi hi hi
Odpovedať
Profilova fotka
lady ahooj...nie nemali sme..lahli sme mrtvy do postele :D ;-) a z tych siat, siloniek atd..pod ktorymi pokozka ani nedychala som mala tam dole mierny zapal, chvalabohu canesten combi pomohol a zapal bol za tri dni prec..potom si vsetko vynahradili ;-) ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
drazis bambi? ajja by som potrebovala urobit dobre jarne upratovanie...........ani sa neda pohnut doma, tolko nepotrebnych veci! :-S
Odpovedať
lady - hej, drazim. Zatial teda nakupujem. Uz par veciciek mam doma. Ale ja len nove vecicky. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
cafte, no ta mamina na piesku, no comment, potom sa ani necudujem, ze ake su tie deti v skolke, kde sa chodime hravat, drze a nevychovane, samozrejme cest vynimkam, ale je to vizitka rodicov. k vyske, ja meriam 168 a drahy okolo 180, nevim presne. dnes mam kopec prace, vybavovacky v meste, tak mala bude poobede s mamcou, zajtra idu davat konecne radiatory, spodne daju do podkrovia a sem dole pojdu nove vacsie, bo dako to nestiha vykurovat.
Odpovedať
Profilova fotka
lady bero dakujem presne, dame si urobit viac ponuk ;-) ;-) este sa s tym neponahlame,len si robime prieskum.. a ano mladomanzelske pozicky sa teraz vracaju, uz ich maju v ponuke tusim 4 banky.. my sme sa v aprili vratili z talianska, tak sme sli najprv do podnajmu kym sa rozbehnu nase pracovne plany..nechceli sme zatial riskovat..ale kedze ide vsetko ako ma, tak pokracujeme v plane v maji si kupit bytik :-) bero ano poslem, posli mi mailik do IP.. ;-)
Odpovedať
Simika si to vystihla :-D 8-) Lady v pohodeeeeeee, nie si zvedava. :-D :-D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj na dobu vybavovania hypoteky si nerada spominam :-| simi mas pravdu, lepsie je tie peniazky davat do hypoteky ako do podnajmu :-) tak drzim palceky nech vam to vyjde ;-) tiez sa mi zda ze sa toho zapise viacej :-D urcite zaujimavejsieho ako ked lulu len o sebe pisala :-S
Odpovedať
Profilova fotka
simi, lady ma pravdu, neberte hned prvu, co je na prvy pohlad najvyhodnejsie teraz, nie je vyhodne neskor. ;-) bambi a kde drazis, na mimiaukcie?
Odpovedať
hej je to ovela lepsie ,,z uveru,, domcek/bytik ako podnajom...fuj :-) a este velka vyhoda ze to zostane aj detom....nie ako podnajom...to je o nicom...
Odpovedať
Profilova fotka
malaberuska dakujeme :-) :-) a presne, ked teraz niesom pol dna na ms a vratim sa tak naozaj, ze citam.. predtym som len prebehla, vecsinou pol strana bola sama lulu s jej linkami a to som ani necitala.. takze v pomere 10 ku 10 zapisanych stran predtym a teraz citam neporovnatelne dlhsie ;-)
Odpovedať
Hej hej my sa tiez v okoli maja zaradime do hypotekarov. :-S Moc tuto temu nemusim, ale co uz ked to treba. Len rozhodnut ktora hypo/banka je dobra, to je tiez umenie. :-(
Odpovedať
zuzik - ano, na mimiaukcie. Aj ty tam chodis? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzik jasne, toto je nase prve stretko a do maja este mame cas, tak si pockame na to najsamlepsie.. :D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme brali hypoteku cez banku, ktora financovala tu stavbu. bolo to neporovnatelne menej starosti s vybavovanim, teda bolo by keby pani bankarka bola vyskolena ]-( no ale nic, mame to (sice by som bola radsej bez :-D hypo) ale co uz ked sa nic ine neda v dnesnej dobe. jaaaaaaaj simi a to loto chceme vyhrat my :-D
Odpovedať
inak je vyhodne aj to sporenie v prvej stavebnej...tam potom je lepsi urok..viem to lebo aj nasi tam brali a aj susedia...a tak..a najlepsi urok je ten hypotekarny uver pre mladych...ale zase tam sa neda zobrat vyse 50 000e
Odpovedať
Profilova fotka
bambu, chodila som tam, ale zatial som nic este nevydrazila, vacsinou som kupovala na mimibazari, pre malu par veci a pre mna saty. ak by ste potrebovali hocico ohladne hypo a pod. tak sa kludne ozvite, robim s tym (trosku mala reklama :-D, dufam, ze nevadi) a aj kvoli tomu chceme dat malu do jasliciek, lebo uz mi je blbe neustale niekoho zhanat k malej. nemozem tak byt k dispozicii na 100 %.
Odpovedať
Profilova fotka
nasla som na FCB info, ze svadobny salon Maggie sotero ma zajtra narodky a maju akciu ze pri každej rezervácii svadobných alebo spoločenských šiat dostane zákazníčka silikónovú nalepovaciu podprsenku. Ale len zajtra to plati a asi len pre salon v KE, skoda.
Odpovedať
zuzi :-( skoda
Odpovedať
Zuzik no skoda, taka podprda sa hodi. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ze, u nas je maggie sotero, ale u nich to neplati, som tam akurat volala. skoooda. boze co sa mi teraz stalo, mala ma dva balony z jarmoku, ktore nam tu poletuju, uz su vo vyske asi 160 cm od zeme, ja si tak zohrievam rizoto, vyberam z mikrovlnky a v tom balon zrazu za mnou, somsa ho taaak zlakla, tanier s rizotom skoncil na zemi. ]-( ale ako som sa ja zlaklaaaa.
Odpovedať
Profilova fotka
baby aj vy budete mat silonky pod satami? simi, aspon ze ste to dobehli. A som rada, ze pracovne plany ide ako maju, prajem vam to. :-) inak neviem, ce si mam mysliet o silikonovej podprde. este som nevyskusala, ale nesklzne sa to?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?