Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
kweeti,
baby, to je biela ci strieborna?
http://www.mimibazar.sk/foto_detail.php?id=7421663&tab=1123. sep 2010uz som naspat.. och otravuju ma tu, ze vraj mam pracovat...
Ja budem mat samodrzky, chcem biele sietovane... ale este uvidim..
A pod popolnocky si tie dam stahovacie pancuchy, take co zacinaju pod podprdou a az na stehna.. Ako druhy ladyn link. Uz som ich raz mala a citila som sa stihlejsie, ci som aj vyzerala, to neviem...Akurat, ze je v tom strasne horuco..
Inak baby, ja mam dobru skusenost s 90 dnovou dietou.. aj ked som ju nikdy az 90 dni nedrzala, len som sa riadila jej pravidlami, aj to len zhruba ..Ale schudla som .. ja mam problem, ze mne sa vsetko nalepi na brucho a pas (love handles
) a potom vyzeram ako s kolesom pod trickom a v kontraste s mojim otrasne tenkymi nohami to teda nie je bohvie co
... a teda toto mi splaslo po tej diete..
A obcas loteriu podame, ale este sme nic nevyhrali...23. sep 2010- Sponzor fóra
No lady to ti teda zavidim... mne sa to "hore" nie a nie nalepit...
Ja by som brala aj "nalepenie" na zadok, nech nie je taky placaty...
Inak som urobila obrovske rozhodnutie - budem cvicit! Draheho som dokonca prinutila mi pripravit cvic. plan - s cinkami - ramena, ruky, prsia, brucho, zadok... aaaa som cvicila AZ raz a uz sa mi taaaak nechceeeeee23. sep 2010bero ved si dobre napisala, ze manzel
aaa dakujeme
ja si myslim, ze by bola rovnako krasna aj s cervenych ruzi..ja sa strasne tesim na profi fotecky..
kweti som poslala bero fotky fyticky a tak som ta aj ja s manzelom, lebo foto kyticky mam len jednu samostatnu tak aby videla s viacerych uhlou23. sep 2010
kvetinka no keď nezabudnem, podám
čo ak sa šťastie unaví a sadne na mňa?