Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
lucka..ak chces este moc postreh, ak sa ti zdal ten hotel drahy tak myslim ze na hotely Kamila velmi neusetris...mozno je to aj drahsie..ako je tam pekne, ale fakt sa priprav na masny ucet..
Rora: to mi je luto ze musite este pockat s tym byvanimja som kvoli nasim musela odist z domu bohuzial na posledny rok skoly kedy su najvacsie stresy..sa to uz nedalo zvladat...inac neviem ake su presne vyhody tej manzelskej pozicky ale kamaratka nieje zobrata s priatelom a dali im na vyse 3 mil. pozicku...ale zase je fakrt ze oni to vybavili min rok v septembri -vtedy asi este davali ze..
wera: myslim ze fandit na 20.10.2010 si nebudem, on na taketo datumove veci nieje...ale mozno motyka vystreli
7. okt 2009ahojte 11tky
) my už máme na náš termín fotografa zajednaného, moja vizážistka tiež vie termín a aj kaderníčka
ozaj, nemáte niektorá náhodou nejaké informácie o hoteloch v stupave? - veľmi sa mi páči hotel Eminent, alebo hotel stupava, len nemáme predstavu koľko to tam stojí... Kedy začnete zajednávať miestnosti, hmm?
7. okt 2009- Sponzor fóra
Ahojky Rora
Hej bedeker mám doma a som rada, že som si ho objednala - je tam veľa tipov, veľa rád, na čo nezabudnúť (pri mojej zábudlivosti sa to zíde)
páči sa mi to aj preto, že ku každej otázke ktorú môžeš položiť dodávateľovi je aj priestor na odpoveď a porovnanie s iným dodávateľom. samozrejme že je tam veľa vecí pre mňa zbytočných (ako agentúra, ...) ale sú tam aj veci, ktoré by ma inak ani nenapadli sa pýtať, či zistiť. Na internete je síce všetko čo potrebuješ, ale keď niekam ideš, nie si na internete stále a aj tak potrebuješ nejaký blok, kam si poznačíš všetko.. Teda bedeker mi je užitočný a rada si v ňom listujem
9. okt 2009cauky, ale nie len taks a pytam, ze ci uz fotografovia maju na 11 ma len napadalo...ako ja neviem kedy sa vobec rozhybem..ale umna hlavne bude zasany problem v tom, ze ja chcem tak max na hostine 20 ludi a priatel je z rodiny ked ma niekto cca len narodeniny tak sa ich zide asi 50 ludi..to bude u nas vazny problem...a samozrejme priezvisko..takze ja mam tych zasadnych problemov tolkoz e neviem ci vobec aj nejaka svadba bude
9. okt 2009lions a miskamisko ! len taký detail z vlastnej skúsenosti - treba si zistiť, kto Vás fyzicky príde fotiť, nie vždy je to ten koho si voláte! neboli sme na to upozornení a prišiel nás fotiť niekto iný - nemal zo sebou príslušenstvo, lebo vraj majú viac svadieb " a museli sa nejako rozdeliť"!!! my sme mu museli hovoriť ako nás má odfotiť, ked nemusel tak nefotil, iba sedel, museli sme ho náhaňať a vymýšľať pózy... a nálada nebola zrovna uvoľnená - ale nakoniec sme sa posnažili a fotky boli celkkom pekné...
16. okt 2009bohuvdaka u tychto drahsich profikov je to tak ze pride osobne fotit ten clovek, za co ja som ohromne stastna ale napr kameraman viem ze ma este dalsie dve alebo tri kamery. Fotografovi jedine co viem ze je treba zobrat nejaku druzicku alebo niekoho na drzanie odrazky prip difuzora, ext.blesk si uz nastavia na patke.Je to fajn volat si niekoho o kom vies dopred od viacerych neviest ze naozaj foti ten konkretny clovek co ma a ked je objednany na cely den tak sa ani nemoze vyhovarat ze foti este niekde nejaku svadbu
16. okt 2009kohutik patka je taky drziak na blesk vdaka ktorej ho mozes postavit na zem alebo upevnit na stativ ak je treba. kameramanov na tom videu bolo vidno dvoch...sa mi aspon tak zda
rora to on si vacsinou zavola nejaku druzicku alebo niekoho z rodiny, popripade ak foti fotografka iba nevestu tak odrazku/ difuzor drzi zenich a potom naopak, no pri spolocnych ak je silne slnko, alebo je silno po mramok, pripadne je vecerne slnko, tak je dobre vziat zo sebou na fotenie druzicku, ktora vam bude drzat rekvizity a bude tebe pomahat napr upravit saty a tak a potom vlastne moze pomoct aj fotografke20. okt 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
lucka- nie je zac, rada pomozem, ak mozem