Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslela som tak ze ked rodicia prispeju :-) ze stale lepsie ako by ste mali platit celu svadbu pre 100 ludi :-| ja popolnocne saty ani neriesit, sice sme chceli len do nejakej 23tej byt, mala svadba ale mozno potiahneme dlhsie :-) a inak kopa kamosiek mi hovorila ze lutuju ze sa prezliekli po polnoci ze radsej si mohli uzit tie krasne svadobne saty ;-)
Odpovedať
meddy - prskli :-D jak to super znie :-D No ked som sa tu registrovala, tak ja som snivala o zelenej farbe. Ale tak rychlo ako ma napadla, tak rychlo ma aj presla :-D
Odpovedať
berus - ahaaa :-D No s tymi svadobnymi satami, akoze fakt...kazda by si ich rada uzila co najdlhsie...No ja budem redovy tancovat asi v kroji :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jej kocky nepiste tolko, ja nemozem teraz citat, len obcas nakuknem... Cez prestavku skusim docitat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
beruska popolnočné nemám ani ja, ale my asi dlhšie ako do nejakej 21 - 22 nebudeme ;-) bambulka ja už som sa zmierila, zelenú mám docela rada, tak už to neriešim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
inak baby chcem sa spýtať, kto a kedy zdobí kostol? bybi :-D
Odpovedať
meddy - ale ja som nemyslela, ze sa mi zelena nepaci :-) este aj izbu mam v takej farbe, upokojujucej ;-) Len ako vyzdoba ma to preslo.
Odpovedať
Profilova fotka
bambulka mne sa kroje hrozne páčia, ale naživo som to ešte na svadbe nevidela. Tak sa potom budem zasa kochať fotečkami :-)
Odpovedať
meddy - to vazne??? =-) Tak ja som zase nebola na svadbe, kde nevesta kroj nemala :-D :-D Ale je pravda, sme obe z ineho kraja.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte..dnes som si vybavila doklady konecne a vymenila gynekologicku za gyndosa..ked som prisla novemu gyndosovi povedat, ze az 28.9 mi da urazena gynekologicka kartu tak prave vysiel z dveri kamarat..jeho priatelka (moja kamoska) bola tehotna a pred par dnami porodila..vysmiata sa ho pytam, ze ,,jeeej Ahooj tak ako, uz ste na svete?" (nevedela som, ci uz porodila) a on ,,ano Simi, pod von" vysli sme von a hovori mi ,,zomrel mi syn hodinu po narodeni, nepodarilo sa mu nadychnut"...ostala som bez slov ja aj Ondrik... som uplne mimo.. aj teraz... strasne sa na nho tesili, chodili usmiaty, pred par dnami sme ich stretli v Maxe sa prechdzat, ze prave mala termin a tak sa prechadzaju ci sa nenastartuje porod..tak sme im len popriali vsetko dobreze prajeme drobcekovi zdravie.. a vidite.. este teraz mam husiu kozu.. posielam malinkemu modlidbu, nech mu je v nebicku dobre :-( tazko sa hladaju slova.. a ja sa ,,trapim" nad blbostami a zivot je o inom..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. aj ja sa pridávam do skupiny.
Odpovedať
simi - ach ... az mi telom prebehli zimomriavky :-( To musi byt strasne, celych 9 mesiacov ho nosi pod srdieckom, vsetko prichystane...a takyto koniec.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ach boze simik, uplne ma az zamrazilo :-( to je strasne ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
a psychicky je na tom ako ta baba? sak to musi byt hrozne :-( ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
no ved som hovorila, to je ako ,,vysmech".. ze sa aj narodi a hodinu po tom zomrie..mne je do placu..ja som nevedela najst slova.. ked som videla ako sa mu tisnu slzy do oci.. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
beruska.zrejme jej bol po nejake papiere, prave ju pustili z nemocnice a len cakala na neho v aute..
Odpovedať
Profilova fotka
sedim na stolicke a uplne jak bezzmyslov a to ju ani nepoznam :-( boze strasne a taka lulu si tu vymyslala potrapy, chapete to?! kde je spravodlivost na tomto svete ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
simi na toto nemám slov :-( :-( :-( je mi ich hrozne ľúto :-(
Odpovedať
Musi sa citit urcite strasne :-( Boze...a to sa s tym nedalo nic spravit, ked sa nemohol nadychnut? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
kedysi sme behavali s nimi po diskotekach, zazivali kadeco a potom sa usadili, ja sa isla vydavat, oni cakali babetko...tak sme kecali, ze ako to bolo a ze uz zacina iny zivot, krajsi, lepsi, s vlastnou rodinkou...citila som z nich stastie a radost.. a toto sa im stalo...je mi smutno
Odpovedať
Profilova fotka
je to strasne smutne ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
bambi povedal mi len ,,nepodarilo sa mu nadychnut".. tak zrejme sa zadusil, alebo neviem co, netusim..tazko sa mu hovorilo..
Odpovedať
Simi to je strasne... k tomu sa neda nic povedat. Nech mu je dobre v nebicku...:-(
Odpovedať
simi - no urcite. Na take sa clovek ani nema odvahu pytat, urcite sa im o tom nehovori lahko...ale aj ja som z toho hotova |-|
Odpovedať
Profilova fotka
nechcela som vas rozosmutnit, ale chcela som vam to povedat, nech ma to az tak netazi..ved viete..
Odpovedať
Profilova fotka
je to smutne, ako rodicia sa musia citit strasne :-( neviem si ten pocit ani predstavit...
Odpovedať
Profilova fotka
ani ja...
Odpovedať
Ivka vitaj u nas ;-)
Odpovedať
Simka to je mi uprimne luto
Odpovedať
Profilova fotka
kweeti aj mne.. :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?