Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
myslela som tak ze ked rodicia prispeju :-) ze stale lepsie ako by ste mali platit celu svadbu pre 100 ludi :-| ja popolnocne saty ani neriesit, sice sme chceli len do nejakej 23tej byt, mala svadba ale mozno potiahneme dlhsie :-) a inak kopa kamosiek mi hovorila ze lutuju ze sa prezliekli po polnoci ze radsej si mohli uzit tie krasne svadobne saty ;-)
meddy - prskli :-D jak to super znie :-D No ked som sa tu registrovala, tak ja som snivala o zelenej farbe. Ale tak rychlo ako ma napadla, tak rychlo ma aj presla :-D
beruska popolnočné nemám ani ja, ale my asi dlhšie ako do nejakej 21 - 22 nebudeme ;-)
bambulka ja už som sa zmierila, zelenú mám docela rada, tak už to neriešim ;-)
ahojte..dnes som si vybavila doklady konecne a vymenila gynekologicku za gyndosa..ked som prisla novemu gyndosovi povedat, ze az 28.9 mi da urazena gynekologicka kartu tak prave vysiel z dveri kamarat..jeho priatelka (moja kamoska) bola tehotna a pred par dnami porodila..vysmiata sa ho pytam, ze ,,jeeej Ahooj tak ako, uz ste na svete?" (nevedela som, ci uz porodila) a on ,,ano Simi, pod von" vysli sme von a hovori mi ,,zomrel mi syn hodinu po narodeni, nepodarilo sa mu nadychnut"...ostala som bez slov ja aj Ondrik... som uplne mimo.. aj teraz... strasne sa na nho tesili, chodili usmiaty, pred par dnami sme ich stretli v Maxe sa prechdzat, ze prave mala termin a tak sa prechadzaju ci sa nenastartuje porod..tak sme im len popriali vsetko dobreze prajeme drobcekovi zdravie.. a vidite.. este teraz mam husiu kozu.. posielam malinkemu modlidbu, nech mu je v nebicku dobre :-( tazko sa hladaju slova.. a ja sa ,,trapim" nad blbostami a zivot je o inom..
simi - ach ... az mi telom prebehli zimomriavky :-( To musi byt strasne, celych 9 mesiacov ho nosi pod srdieckom, vsetko prichystane...a takyto koniec.
no ved som hovorila, to je ako ,,vysmech".. ze sa aj narodi a hodinu po tom zomrie..mne je do placu..ja som nevedela najst slova.. ked som videla ako sa mu tisnu slzy do oci.. :-(
sedim na stolicke a uplne jak bezzmyslov a to ju ani nepoznam :-( boze strasne a taka lulu si tu vymyslala potrapy, chapete to?! kde je spravodlivost na tomto svete ;-(
kedysi sme behavali s nimi po diskotekach, zazivali kadeco a potom sa usadili, ja sa isla vydavat, oni cakali babetko...tak sme kecali, ze ako to bolo a ze uz zacina iny zivot, krajsi, lepsi, s vlastnou rodinkou...citila som z nich stastie a radost.. a toto sa im stalo...je mi smutno