Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
h.a.i.n.y
Autor diskusie
13.04.2009
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Zoradiť podľa:
kweetinka
24.09.2010
Haha akurat vcera ma prekvapil svedok, vraj uz rozmysla nad darom...haha sa mi to zapacilo :-D ja to tak neberiem - som jej povedala, ze to vooobec nemusi robit, ale uz planuje daco a som hrooooozne zvedava a ona nepovie =-) :-D
Odpovedať
bambula27
24.09.2010
kweti - heh, ale co my?! Draheho naj kamarat, on je taky expert, povedal, ze uz ked sa mu naj kamarat zeni, tak nam kupi mladeho bycka :-D :-D :-D :-o :-o :-o Vraj mame stajnu stavat. A on je toho schopny, pretoze uz nie take dary on pokupoval kamaratom....
Odpovedať
beronsche
24.09.2010
kweeti.. ale nie suuu, to len svadobcania vytvoria kruh okolo nevesty a potom sa z nou dokola striedaju - tancuju ludovky, alebo sa len tak pokrutia par sekund :-D a potom "zaplatia", daju nejake peniazky do pripravenej nadoby a dostanu stamperlik.. ked vsetci dotancuju, pride zenich a nevestu si ukradne aj s peniazmi.. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
24.09.2010
bero u nas platili pred tancovanim..ked chcel somnou chlap tancovat tak musel si zaplatit :-) takze zaplatil, dostal slivku a mohol somnou tancovat .. ked sa vystriedali vsetci tak ma uniesli :-N :-N
Odpovedať
kweetinka
24.09.2010
Bambu ze bycek :-D :-D no mne by to zrejme trocha narusilo stereotyp :-D ..Aha a vy budete potom v dome byvat? Ved tak by to moc nevadilo...ale dost to smrdi :-. Beronsche no teda, aj ja xcem aby ma niekto ukradol :-D :-D
Odpovedať
beronsche
24.09.2010
simi a u vas zeny s nevestou netancuju? u nas vsetci...
Odpovedať
bambula27
24.09.2010
kweti - pane Boze, ved ja sa o taky dobytok starat neviem, ja som mestske dieta :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
24.09.2010
bero tak to bolo povodne v plane, ale zvrhlo sa to tak, ze zeny si vypytali zenicha, ze chcu s nim tancovat :-)
Odpovedať
beronsche
24.09.2010
Baby, kde ste vsetky zmizli?? Ja mam otras den v robote... :-p Napiste nieco, ze pridem na ine myslienky :-) Inak bambi - :-D :-D :-D perfektny darcek!!! :-D :-D :-D To by ste mali najsamlepsiu svadobnu historku.. :-D :-D
Odpovedať
simcab
24.09.2010
beron.. aj ja mám hrozný deň.. doobeda tu sedím ako dement, že žiadni ľudia nechodia.. tak som sa dala na obed umývať okná a jasné, že od vtedy ako nasratých ]-( zákon schválnosti!!! a ešte do toho tovaru za pol predajne.. nemám si to ani kedy nahodiť, lebo vkuse ľudia chodia ]-( ach.. no už je dobre, dostala som to zo seba :-N
Odpovedať
kweetinka
24.09.2010
Beronsche - co ta rozveseli? 8-) Noo nic take nemam odvtedy. Ozaj inak sranda jak casto stretnem rodicov v tom istom nakupnom stredisku. Pred chvilou opat,len sme sa nevideli, iba nase auto na parkovisku. Je to take zvlastne. :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko149
24.09.2010
ahojte my sme mali dnes fajn den taky pohodovy drahy je doma pomaha mi poupratovat a tak na oslavu ... namontoval mi taky zavesny system do kuchyne na kuch.utierky,naberacky,maslovacka a podobne ;-) konecne mi odtiahol skrine naspat v chodbicke hurááá a boli sme na nakupe a zajtra tu urcite nebudem budem piect rozteky slane,suhajdy budem robit a samozrejme varit budem a vecer smotanovu tortu pre deti budem robit :-) a v den oslavy v nedelu uz len jednohubky spravim a bananovy koktail ;-) a samozrejme "nadekorujem" miestnost balonikmi,detskymi servitkami,obrusom a taaak ;-) dnes sme si boli po malej tortu kittynka je prekrasna,kamaratka mi ju upiekla sikovnica je to teda ... a sme kecali s drahym a zhodli sme sa ze predsa len si na vianoce kupime obrucky aj ked je to polroka pred svadbou a zda sa nam to dost ale nevadi nevieme co by sme si takeho mali kupit,ja parfumov mam dost a pod.hovadin nebudeme somariny vymyslat ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ladyjh
24.09.2010
trdielko, odloz aj mne suhajdu ;-) nech oslava dobre vyde, uzi si to. :-) A maz dobreho chlapa, ze tak pomahal.
Odpovedať
Profilova fotka
ladyjh
24.09.2010
simika, tak sup sup do toho, zacnite trenovat a v decembri na ostro ;-) baby, idem sa pobalit a mozno este pridem. ak ma moj nebude potrebovat teraz pred odchodom na par dni.............. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ladyjh
24.09.2010
bero, mrzi ma, z\e si mala na prd den, co bolo?
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
24.09.2010
lady ahooj ako sa mas? .. no vies co, akurat sme boli v kauflande a aj v lekarni kupit vitaminky magnezium a kupili sme aj kyselinu listovu tak sa vytesujem :-D :-D
Odpovedať
beronsche
24.09.2010
ahojte, je tu niektoooo? simi aj ja uz mam listovku kupenu :-D :-D aj ked teraz musime s babom pockat, sem tak si dam... vraj je dobra aj na plet ci co, tak testujem.. ;-) lady, prijemnu cestu!!! Uzi si to doma!!! Daj si za mna bryndzove halusky a sojovu tycinku!! A si zlata, ze sa pyas na robotu - dnes som toho mala dost vela, sef mi 3x vratil jednu blbost prepisat, uz mi isiel na nervy s tym, na skolenie musim ist aj s jednym kolegom, bude to v uplnom zapadakove a samy sme si museli letenky najst ... a plno prkotin... :-p trdielko nech vam oslava vyjde!!!
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
24.09.2010
bero a co si spozorovala zatial? :-) pomaha troska? :-)
Odpovedať
beronsche
24.09.2010
no pravdupovediac nie, ale nestracam nadej ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
24.09.2010
tak ja s pletou (klop,klop) nemam problemy...drzim palce, nech ti pomoze.. ;-) co budes robit cea vikend?
Odpovedať
beronsche
24.09.2010
och simi to bud rada, moja plet mi robi starosti odjakziva.. :-p V podstate nemam plany na vikend, akurat zajtra musim na par hodin do roboty, asi vecer, tak z toho nie som nadsena.. A ty? Nejake plany? Doklady vybavene?
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
24.09.2010
bero ja zatial ziadne velke problemy s pletou, len pocas a pred mrchou ale to asi kazda ;-) No ja sa tesim, ze zajtra sa vybubame bez budika, nemam ziadnu velku robotu.. rozmyslame nad jarmokom v Starej Lubovni, zariadime sa podla pocasia...len nejaky relax a tak..uvidime este..doklady mam konecne vybavene, teda uz len musim cakat kym mi pridu..dala som si urobit obcianku a vodicak, nevedela som sa dobre podpisat novym menom, tak som skusala na par krat, aj tak nic moc :-D :-D pas si vybavim nabuduce, lebo som ho zabudla.. :-)
Odpovedať
kweetinka
24.09.2010
trdielko ty si jaka maminka ;-) posli postou par ;-) lady uzi si volno :-p a tu v SR nebudes online? :-D beronsche tiez mam troska problem, akoze nie silne, ale objavuju sa stale vyrazky, kryjem to zakryvacmi..ked som brala tabletky, tak som mala uplne cistu plet,takze v tomto je ANTIKA dobraaa..ja som ti pisala na zlepsenie nalady vtedy poobede, len jaksik asi nepomohlo, vsak? :-D :-D simika ahojky..
Odpovedať
kweetinka
24.09.2010
simika mala si trenovat podpis jak ja trenujem ted :-D
Odpovedať
beronsche
24.09.2010
ahoj kwetinka, ale pomohlo, uz len to, ze si na mna myslela!!! ;-) Prave som citala clanok o umelom oplodneni na najmama a autorka na celkom slusne vytocila..vobec s nou nesuhlasim!! Ze vraj je umel. oplodnenie nemoralne a dokonca neeticke... take zvasty mam fakt "rada".. :-| :-p
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
24.09.2010
bero =-) a preco citas clanky o umelom oplodneni? ci len tak si tam zabludila? nerozculuj sa, obcas ludska hlupost nema hranic.. ;-) kweeti sak som aj trenovala, ale aj to nejak neslo :-D
Odpovedať
kweetinka
24.09.2010
beronsche a umele take, ze by to boli priatelove spermie alebo niekoho cudzieho?
Odpovedať
Profilova fotka
meddy
25.09.2010
ahojte :-) to tu nikto nie je? =-)
Odpovedať
simcab
25.09.2010
meddy, ja som tu.. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
meddy
25.09.2010
simca ahooooj :-) ostatné as eštei sladko spia :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?