Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Dobre ranko...
Kwetinka, ty si sa pytala ci terminy budu zaciatkom oktobra, no tak po vedali mojej mamine, tak snad hej. A v TT sobasia 2 soboty v mesiaci, ale nie je to pravidelne za kazda druha :-|
No a este nieco som chcela, ale uz neviem :-N
Trdielko, krasnu oslavu prveho rocika a dodatocne vsetko najlepsie x-) A saty su krasne oboje x-)
dobré ránko nevestičky :-) vy ste ale sovy, že toho toľko popíšete tak neskoro v noci :-)
kweetinka - kľudne sa pýtaj, čo viem čo pomôžem, poradím :-) a nemám z teba lepruty máš teda nápady :-D :-D :-D
bero - juuuuj tak to som ti nechcela stresy spôsobovať, mňa si nevšímajte ja som svadobný magor, teda to čo mám ja sa neráta :-D :-D :-D
obrúčky sme si chceli aj my dať na vianoce, ale chceme ešte mrk na veľtrh, teda vianoce uskromníme a odložíme na obrúčky :-) objednať by sme chceli tak v januári, max vo februári :)
ahojte dievčence :-)
trdielko tie šaty sú nádherné, daj vedieť, pre ktoré si sa rozhodla ;-)
kvetinka ja sa tu tiež stále vypytujem ;-) , dievčence poradia :-)
wera ahoj :-) a kedy je veľtrh?
jejda baby ešte to som chcela.. tak strašný sen som mala, hrôza des-.. teda vlastne 2 sny to boli, oba hrozné svadobné :-D
sen č.1 (ten nebol až tak strašný, ale aj tak) - svadobný večer, prišli sme do reštaurácie, kde bude svadba, nič nepripravené, guľaté stoly nám svadobná agentúra nepriniesla, ani kvety tam neboli, nič, ani naše prasiatko, že oni zabudli že máme v ten deň svadbu.. nakoniec som si v sne uvedomila že to je blbosť, nemôže byť svadba, že ani nie som ako nevesta oblečená.. :-D tak som sa zobudila..
sen č.2 - svadobný deň, niekde v nejakom parku sme to mali mať, zistila som, že kaderníčka na mňa zabudla, tortu nám neupiekli, šaty som nemala zúžené, polovica vecí sa pozabúdala doma... bolo toho veľa, všetko sa kazilo, ani farár neprišiel.. tak som celú dobu rozmýšľala, či už je naozaj 7.5.2011, že to je takto na prd, a potom som sa zobudila :-D
meddy dobré ránko :-) akurát to poerám na nete, že to už nebude v PKO, ale v Inchebe :-) 4. - 5. 2. 2011 - Incheba Expo Bratislava
výstava spojená s výstavou Interbeauty
našla som stránku, kde predávajú rôznu výzdobu, hľadala som niečo do kostola a týto majú dobré ceny. Tak ak by ste niektorá chcela, pošlem IP ;-)
wera čo máš dnes na pláne?
meddy ja si prosím IP :-) dnes? no drahý je dnes v práci, tak mám protestný deň v posteli :-D ale po obede som po dlhej dobe prijala ponuku na fotenie, tak idem sa trošku vyblázniť :-D
ďakujeeeeem meddy, idem mrk :-) nooooo také fotenie...uvidíš na FB potom :-D :-D u nás tiež prší už od večera, kurnik asi pôjdem vytiahnuť čln aby som sa na miesto dostala :-D
nooooo ono s ponukami problém nie je, len som lenivá a nechcem chodiť preč od môjho drahého aaaaa pribrala som, tak to už nie je ono :-) ty si teda, že moletka, peknučká si celá tak ako si :-)
wera ty si také zlatíčko, ale pribrala som, takže štíhkla e-e ;-)
no vidíš a že časy odišli, to len ty nechceš :-D
práve som skoro zinfarktovala. Včera som kúpila maso na dnes k obedu, že urobím rezne. Drahý včera keď prišiel domov schoval maaso do mrazáku. A ja teraz, že idem si ho nakrájať, hľadám, masa nikde. Pýtam sa, či ho schovával a drahý že áno, veď do mrazáku 8-( takže idem sa obliecť a letím do obchodu zohnať obživu :-|