Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
Dobre ranko...
Kwetinka, ty si sa pytala ci terminy budu zaciatkom oktobra, no tak po vedali mojej mamine, tak snad hej. A v TT sobasia 2 soboty v mesiaci, ale nie je to pravidelne za kazda druha
No a este nieco som chcela, ale uz neviem
Trdielko, krasnu oslavu prveho rocika a dodatocne vsetko najlepsieA saty su krasne oboje
26. sep 2010dobré ránko nevestičky
vy ste ale sovy, že toho toľko popíšete tak neskoro v noci
kweetinka - kľudne sa pýtaj, čo viem čo pomôžem, poradíma nemám z teba lepruty máš teda nápady
bero - juuuuj tak to som ti nechcela stresy spôsobovať, mňa si nevšímajte ja som svadobný magor, teda to čo mám ja sa neráta
obrúčky sme si chceli aj my dať na vianoce, ale chceme ešte mrk na veľtrh, teda vianoce uskromníme a odložíme na obrúčkyobjednať by sme chceli tak v januári, max vo februári
26. sep 2010jejda baby ešte to som chcela.. tak strašný sen som mala, hrôza des-.. teda vlastne 2 sny to boli, oba hrozné svadobné
sen č.1 (ten nebol až tak strašný, ale aj tak) - svadobný večer, prišli sme do reštaurácie, kde bude svadba, nič nepripravené, guľaté stoly nám svadobná agentúra nepriniesla, ani kvety tam neboli, nič, ani naše prasiatko, že oni zabudli že máme v ten deň svadbu.. nakoniec som si v sne uvedomila že to je blbosť, nemôže byť svadba, že ani nie som ako nevesta oblečená..tak som sa zobudila..
sen č.2 - svadobný deň, niekde v nejakom parku sme to mali mať, zistila som, že kaderníčka na mňa zabudla, tortu nám neupiekli, šaty som nemala zúžené, polovica vecí sa pozabúdala doma... bolo toho veľa, všetko sa kazilo, ani farár neprišiel.. tak som celú dobu rozmýšľala, či už je naozaj 7.5.2011, že to je takto na prd, a potom som sa zobudila26. sep 2010- Sponzor fóra
wera ty si také zlatíčko, ale pribrala som, takže štíhkla e-e
no vidíš a že časy odišli, to len ty nechceš
práve som skoro zinfarktovala. Včera som kúpila maso na dnes k obedu, že urobím rezne. Drahý včera keď prišiel domov schoval maaso do mrazáku. A ja teraz, že idem si ho nakrájať, hľadám, masa nikde. Pýtam sa, či ho schovával a drahý že áno, veď do mrazákutakže idem sa obliecť a letím do obchodu zohnať obživu
26. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
ahoj bero
tak sme viacere co kupuju obrucky dopredu
ale tak treba pomaly