Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
weri dakujem ;-) ..hehe mas zaujimave sny, a ked si nebola v svad. satach, tak co si bola v pyzame ci? :-D :-D hehe to budu zas fotecky, som zvedavaaaaaaaaaa x-)
meddy aj mne pls posli tu stranku :-N
presne presne Weri..ja ju nemam rada od-vzdy,lebo vies ako ziacku ma cakalo robenie uloh a pondelok skola, sam e upratovanie..ale tesim sa ked budem uz travit vikendy v mojom vlastnom byvani :-) lebo ted su vsetci doma a jaksik uz nezvladam tu ponorku - 4 rozne dospele hlavy v jednom byte :-D
Ahojte babky ;-) Je tu niekto? Och, konecne u nas dnes jarmok konci, aj pocasie sa vcera vecer uz pokazilo...atmosfera paradna, ale akurat 3 dni je dost ;-) Co mate nove? NA to, ze som tu nebola skoro cely vikend, tak zas vela ste nepopisali. :-) Asi kazdy si vikendik uziva.
meddy - aj ja ta chcem poprosit do IP tu stranku ;-)
Ahoj Simi ;-) No fajn vikendik bol, som unavena, a nieco na mna dnes uz lezie :-( Inak...sledovala som vcera mobil cely cas ;-) Nekupila som skoro nic, len nejake spodne pradlo sebe aj drahemu a jednemu krstniatku dres Hamsika (to je jeho idol) :-) a druhemu teplacky. Mam draheho este doma, akurat sa za nim pomaly zberam. Avy ste zohnali tu tlaciaren?
Deniska mojko my sme nakoniec nesli, nejak sme dlho spali, potom behali po hypermarketoch kvoli tlaciarni, medzitym boli na kavu, tak sme sa spametali bolo uz 17 hod poobede.. ;-) si nas cakalaaa, ze zavolam...jooj ja truba mohla som ti aspon cinknut :-( ked mne niekedy musis dat po hlave, aby som sa spametala :-N
tak aspon nieco si kupila, a ake boli atrakcie, ci spevaci? my sme tlaciaren nekupili, hladali sme konkretne jednu a nemali ju, v meste uz boli obchody pozatvarane.. v pondelok ideme do Q-compu na namesti a tam ju dufam budu mat, ak nie tak ju vedia odjebnat a do tyzdna je tu, takze celkom dobre.. dnes mame navstevu kamosa, tak debatujeme :-)
kweeti ahooj.. takze prisli sme tam, uz nas cakali.. hostia sa isli usadit do obradnej siene..nas zo svedkami zavolala pani do kancelarie, tam sme odovzdali obcianky my aj svedkovia, povedala nam co bude nasledovat,ze musime nahlas a zretelne odpovedat ANO, v akom poradi mame vojst do miestnosti a aby sme ostali stat v rovine prvych sedaciek, kde sedeli rodicia..tak a isli sme do siene.. najprv my dvaja, za nami svedkovia..pritom hrala hudba svadobny pochod..usadili sa hostia.. jedna slecna nam precitala taky text, uz ani neviem ci recitovala ci co to bolo :-) trvalo to asi 5 minut.. citala pekne o tom ako nas vychovali rodicia, stali pri nas v dobrych aj zlych chvilach, ze nas miluju atd atd..dalej co obnasa manzelstvo..potom spievala zo zadu jedna zena (ani som netusila ze je to nazivo) pesnicku od Kristiny - este vaham, len ona to ,,este vaham" zamenila za ,,uz nevaham" ...bolo to krasne, inak tu piesen sme zhodou nahod mali aj ako popolnocnu... :-) potom sobasiaci predniesol prihovor asi tak 10 minut a nakoniec prisiel obrad.. najprv sa pytal zenicha a potom mna.. odpovedali sme ANO..potom sme si vymenili prstienky a dali bozk..sobasiaci predniesol gratulaciu, takisto aj ta slecna co prednasala ako prva a isli sme aj zo svedkami podpisat papiere, dostali sme svadobne blahozelanie od primatora..a bolo hotovo.. ostali sme v predu, otocili sa k hostom a postupne nam zacali gratulovat..kopec kvetou sme dostali a tak..a isli sme prec :-) jeeej rada som si to pripomenula :-) ;-)
a ked sme odchadzali isli svedkovia do kancelarie po sobasne listy, obcianky a rodne listy..dali im vysluzku a sli prec.. to nas uporoznila pri prichode, ze svedkovia nech to idu vyzdvihnut, aby sa s tym mladomanzelia nemuseli zapodievat..a veru dobre urobila, isto by sme zabudli :-D
Ahojte baby, krasny vikend ste mali? Dnes uz pocasie nic moc, spanok na mna ide...
Navsteva u svokrovcov dopadla fajn a dokonca rozmyslame, ci svadbu nepresunieme z maja na marec :-D
ahojky :-)
Jej simi, to znie krasne. My budeme mat tiez svadbu na urade, tak je to pekne si to takto vypocut, ze ako to prebieha :-)
bajka a co ste sa tak rozhodli, uz sa vam nechce tolko cakat? ;-) :-D
teda simi diiiik moc za take podrobne opisanie :-) ...v kazdom pripade, podla mna tie gratulacie primatora by nemuseli byt..teda dufam ze u nas nie su :-D :-D uf inak nejaky citany text by mohol byt lepsi, nexcem tam tie reci o rodicoch a podobne
kweeti tak neviem to sa budes musiet asi dohodnut, ze co budu citat, inak maju zrejme nejaky automaticky text, ktory citaju...ale bolo to krasne, tisli sa nam slzy do oci.. takze ako chces ;-) primator osobne nam negratuloval, ale dostali sme taku velku pohladnicu s prianim a podpisany je primator :-) aaa nieje zac :-)
bybi ano aj ked to je len urad, je to pekne..mala som velmi dobry dojem a boli sme dojati ;-) vrelo odporucam :D
simi ja xcem nejaku poeziu kludne, to mi nevadi...ale dakovacky rozhodne nie, neni to v nasom pripade vhodne a skor by ma to znechutilo...
ale tu piesen ste mali velice vhodnu :-D :-p
ahojte kocky ako sa mate? :-) moja skusenost so svadbou na urade, sice v BA. Hrozneee, nechcela by som tak svadbu :-( trvalo to asi 15 minut a to uz prehanam dost, samozrejme aj s gratulaciami. Vnutri to bolo za 5 minut. Nieco tam zahrali, povedal nieco co vsetkym doslo dost trapne. Vonku sa gratulovalo a uz tam isla druha svadba, hostia sa plietli atd. Predtym sa muselo cakat kym ta svadba pred nimi odide. Tak som rada Simi ze vy ste to mali super :-)
kweeti to niesu vobec dakovacky.. len kratky priebeh zivota s rodicmi..ale dakovacky su pri odobierke..pri obrade hovori v inom zmysle..nie dakovacom ;-) :-)
ano ta piesen bola prekrasna ;-)
beruska tak to je sila.. asi na kazdom urade je to inak..u nas na matrike je obradna sien aj zrekonstruovana a nova, pekne priestory a naozaj obrad prebiehal velmi pekne ;-) taaak som rada, ked ta tak citam :-(
ja som bola prekvapena z toho co pises :-) to co som ja zazila bolo fakt hrozne, samotnej neveste bolo do placu, ze to trvalo 5 minut... Tak som rada, ze inde je to lepsie ;-)
beruska tak my mame z obradu pekny zazitok a aj hostia boli prekvapeni, ze ako pekne to urobili a ako to prebiehalo..niektory hovorili, ze este krajsie ako v kostole..asi primator to takto zariadil, aby aj na urade bol krasny sobas,ktory zanecha pekne pocity :-) ale zrejme to bude vsade inak..
caute baby, hlasim sa vam z domova :-D
wera, ty si taky svadobny magor? ;-) ;-) no toto..........
bero, aj my budeme obrucky uz pozerat pomaly.......
baby, tak sobas je zajednany na š poobede, sa tesim. zase jeden krocik blizsie :-D
idem este docitat :-) :-)
beruska jasne chapem, aj my by sme chceli niekedy neskor na pripomenutie manzelskych slubov urobit svadbu aj v kostole :-) preto je celkom fajn robit sobas na matrike, ze potom si to mozes doplnit..ale my mame len prijmania, nemame birmovky a museli by sme chodit na nauky, a my sme sa v maji rozhodli, ze v septembri sa berieme :-) takze tri mesiace sme na to mali, a oddialit sme to nechceli :-) my sme obaja taky spontanni a ked si nieco zaumienime, tak nepustime :-D
cauko simi, krasne dokňjimavo ta vasa ceremonia znie :-N :-N
doma dobre, len mi je smutno.......... ty ako? ako nedelujes?
baby, boli ste na tom vynobrani?