Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
inak dneska som sa tak zamyslela nad tymi topanockami...ja nemozem mat klasicke, nie ze sa mi take nepacia, ale ze nemozem byt vyssia nez som, lebo priatel je rovnako vysoky a asi by vyzeralo blbo keby som bola vyssia od neho o dost :-N
akoze v tom zmysle, ze vela veci mi robi problem vies :-) neznasam nakupy, skusanie si siat, vysoke podpatky,atd...to len par veci z tejto tematiky..vies ako to myslim? :-) ...niekedy mi to robi problem v zivote, lebo proste su to veci, ktore clovek musi robit a ja som do toho neniiiiiiii jednoducho a nepomozem si
čiastočne áno....len ja ak niečo chcem, alebo nie, vždy si poviem svoje. A žiadne predpisy alebo konvencie ma neprinútia, aby som išla proti sebe ;-) no neviem, či ma chápeš :-D
no wera neviem ci ta potesim, som ti tu nechala spravicku :-D :-D :-p
a moj spi...komu je lepsie? :-. :-D ...mame sa dobre weri, dnik uz dosluhuje pomaly :-)
meddy, že strašná som takto sa flákať mimo net :-D :-D :-D
kweetinka akú správičku?? nič som si nenašla =-) a vy nechodíte s drahým spolu spinkať? my vždy :-D
meddy unavená som ako divá sviňa, ale spať ísť ešte nechcem :-D :-D :-D ešte kecám na nete s naším fotografom, kukám videá nášho kameramana a samozrejme doháňam zanedbanú účasť na mojasvadba.sk :-D :-D :-D
beronsche ahoooj :-)