Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kvetinka :-D :-D :-D kedy? kde? aj si dáme ružu do vlasov ako poznávacie znamenie? :-D
Odpovedať
haha jak z filmov :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kvetinka nech to má šmrnc :-D ;-)
Odpovedať
inak dneska som sa tak zamyslela nad tymi topanockami...ja nemozem mat klasicke, nie ze sa mi take nepacia, ale ze nemozem byt vyssia nez som, lebo priatel je rovnako vysoky a asi by vyzeralo blbo keby som bola vyssia od neho o dost :-N
Odpovedať
Profilova fotka
kvetinka tak niečo nízke, alebo balerínky ;-)
Odpovedať
hej hej jedine :-D to len ma tak napadlo, ze dalsi dovod preco vycnievam...boze preco zrovna mne sa paci tak malo veci, tedy nie take tradicne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kvetinka vyčnievaš? prečo? aj mne sa páčia netradičné veci :-)
Odpovedať
akoze v tom zmysle, ze vela veci mi robi problem vies :-) neznasam nakupy, skusanie si siat, vysoke podpatky,atd...to len par veci z tejto tematiky..vies ako to myslim? :-) ...niekedy mi to robi problem v zivote, lebo proste su to veci, ktore clovek musi robit a ja som do toho neniiiiiiii jednoducho a nepomozem si
Odpovedať
Profilova fotka
kvetinka chápem :-D :-D :-D
Odpovedať
tiez si podobny pripad? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
čiastočne áno....len ja ak niečo chcem, alebo nie, vždy si poviem svoje. A žiadne predpisy alebo konvencie ma neprinútia, aby som išla proti sebe ;-) no neviem, či ma chápeš :-D
Odpovedať
presne..velmi dobre..vynikajuco :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kvetinka no vidíš, zhodneme sa :-D :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a kam ste všetky zmizli? =-)
Odpovedať
myslim ze tu nikto nie je uz dlho meddy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm, asi išli baby spať ;-) a ty si sama doma?
Odpovedať
nie nie, vsetci su doma :-) a ty?
Odpovedať
Profilova fotka
no malá spí a priateľ je v práci :-)
Odpovedať
jaaj meddy ty mas aj dcerenku? som nevedela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý večer babule :-) ako sa máme? :-) meddy - aj tvoj drahý je v práci? aj môj, kurnik, tak by som ho chcela pri sebe :-D
Odpovedať
Profilova fotka
vieročka ahooooj :-) no že si sa ukázala :-D
Odpovedať
no wera neviem ci ta potesim, som ti tu nechala spravicku :-D :-D :-p a moj spi...komu je lepsie? :-. :-D ...mame sa dobre weri, dnik uz dosluhuje pomaly :-)
Odpovedať
ahojte!! co este nespinkate?
Odpovedať
Profilova fotka
beronsche ahoj :-) a ty prečo nespíš? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
meddy, že strašná som takto sa flákať mimo net :-D :-D :-D kweetinka akú správičku?? nič som si nenašla =-) a vy nechodíte s drahým spolu spinkať? my vždy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
wera no veď :-D to si nezvykaj :-D :-D a ako dnes bolo?
Odpovedať
meddy, lebo ja rada ponocujem a strasne nerada rano vstavam.. :-p Ale u nas je o hod menej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
beronsche kde je o hod menej? :-o takže dnes budeme ponocovať spolu :-D lebo sa mi vôbec, ale vôbec nechce spať :-D
Odpovedať
Weri kukni spravu moju o 21.33 :-D :-D no my nebyvame spolu :-) beronsche ahojky..sak klasika, ze este sme tu,nie? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
meddy unavená som ako divá sviňa, ale spať ísť ešte nechcem :-D :-D :-D ešte kecám na nete s naším fotografom, kukám videá nášho kameramana a samozrejme doháňam zanedbanú účasť na mojasvadba.sk :-D :-D :-D beronsche ahoooj :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?