Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • v uk
    baby poradte mi, kupila som si rifle, dvoje s tym, ze jedny pojdem vratit. A jedny su mi trosicku privelke a druhe trosicku primale... ktore si mam nechat? 😎

• wera no musíš nám tvoju neúčasť vynahradiť 😃 😃

beronsche no ak by som to bola ja, nechala by som si tie menšie 😉 a potom by som si nadávala, že som si mala nechať vačšie 😃 😃 čo takto vrátiť oboje? 🤔

• bero - ja by som radšej asi tie trošičku primalé, zvyknú sa roztiahnuť 😃 alebo radšej tie väčšie ak by sa sprali 😃 nooo a teraz sa vyznaj z toho 😃

• Sponzor fóra
  • beronche asi skor tie vacsie ci? 😬
    wera fiiiha jaky mate dobry vztah ked s nim kecas 😃

• kweetinka, my sa poznáme už dlhšie cez net, teda si rozumieme 😃 kecám.. no skôr píšem 😃 😃

• no to som cela ja, nieco sa mi zapaci a kupujem aj bez toho, aby mi to sedelo - ved dobra cena, tak nekup.. 😃 😃 Mozno ich fakt vratim oboje...
    wera a to vy s palim taky kamosi ste? 😃 😃 😃 Uz ta niekedy fotil?

• bero nie až takí kamoši, sem tam si niečo napíšeme, pokecáme čo a ako 🙂 nie ešte ma nefotil, nebolo kedy 😃 😃 noooo ak si nie si istá ani jednými, tak ich radšej vráť oboje, aby si si potom nenadávala, že ti len tak ležia v skrini 😃

• Wera ja som kukala jeho tvorbu a moc sa mi paci 🙂

• jej kweetinka ma novu fotkuuu, kocka si na nej!!! 😉

• haha uz je prec, to som chcela ukazat meddy 😃 😃

• teda to bola rychlost...... 😃

• neboj, vsetko stihame 😃 😃

• aj toto pali fotil:
    http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=3998286&vReferer=%2Fphotos%2Fmakcza
    to su najnovsie, co som od neho videla..

• beronsche aj ja som na to mala len pár sekúnd 😃 😃

• 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • aaaaaaaaa dufam ze sa nehnevate 😬 😃 😃

• bero ved ty ma mozes obdivovat na fb 😃 😃

• kvetinka prečo by sme sa mali 😉

• to mas pravdu.. 😉
    meddy ty nie si na knihe ksichtov (fb)??

• nie je...ma dost rozumu obist sa bez neho 😃 😃 😃

• beronsche nie som 😉
    kvetinka mi to zobrala z pusy 😃 😃 😃

• inak meddy velmi sa mi lubia tvoje saty...farbou i vzorom..take by sa mi hodili 😎

• kvetinka ďakujem 🙂 určite si aj ty zoženieš, nejaké, čo ťa očaria a hneď ti padnú do oka 😉

• tebe hned padli? 🙂

• kvetinka a po januári budú na predaj 😉 😃

• no veruze padli, vies ja som taky snorič maly 😃 😃 pokukala som uz webovky salonov v meste / lebo osobne som sa este nechystala ist /..takze nejake uz poznam co tam maju 😎

• haha no ani nevrav 😃 ale inak mam hroznu predstavu z toho skusania, alebo vobec vyberania vhodnych...vo vsetkom si pripadam ako velryba 😬

• kvetinka áno, hneď 😉 si trdlo, prečo ako veľryba?

• nemam modelkovske miery 😎

• to ani ja 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov