Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
meddy, pozrela som si tvoje saty a su fakt velmi pekne, take netradicne! ;-) kweeti a ktora z nas ma modelkovske miery?!
Odpovedať
Profilova fotka
beronsche ďakujem, teším sa z nich ;-)
Odpovedať
bero neviem,ked pozeram svad. albumy tak takmer kazda :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kočky idem ešte vyvenčiť psov a potom ešte pozriem niečo v tv.... majte sa, dobrú nocku :-)
Odpovedať
meddy maj sa krasne ;-)
Odpovedať
dobru noc
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ránko baby :-) je tu ešte nejaký ránovstaj, či len ja tu tak skoro straším? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kweetinka, stretnúť sa môôôôžeme aj bez pierok, veľmi rada ;-)
Odpovedať
ahoj wera.. aj ja som už tu.. a dúfam, že tu budem celý deň, že bude teda málo zákazníkov :-N
Odpovedať
Profilova fotka
baba..som zmeskala bus do roboty..dalsi mi ide az o 10,00... ide ma rozhodit
Odpovedať
poteší... 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
simcab - nooo popriala by som ti ich dostatok, aby sa vám darilo, ale potom nebudeš tu, tak dúfam, že ich budete mať mááááálo :-N :-D :-D :-D liviapeto - uff, tak to fakt nie je nič moc, no čo aspoň si tu s nami :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dobre rano vam vsetkym prajem :-) ja uz som tiez v robote a taaaak sa mi nechce :-( petka my sme nakoniec na tom vinobrani ani neboli, hlavne kvoli pocasiu :-( kolko bolo zakaznikov? :-D baby pridavam sa k stretnutiu "zapadniarok" ak mozem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby :-) beruska no bez teba by to neišlo ;-)
Odpovedať
my dnes máme rande s kačennkou :-) má mi priniesť koláčiky z birmovky.. piekla ich teta, ktorá im bude piecť aj na svadbu, tak bude koštovka :-D teda dúfam, že sa katka dostaví :-N
Odpovedať
Profilova fotka
simca tak ju pozdravuj :-D aj ja chcem koláčiky :-D
Odpovedať
ok, pozdravy odovzdám ;-) aj ja sa teším na ne..
Odpovedať
Profilova fotka
simca ale ak by ste chceli od nich odbremeniť, tak mi pošlite :-D :-D
Odpovedať
no tak ak už fakt nebudeme vládať, tak pošlem fotku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simca :-D :-D :-D ale to by bola čistá provokácia :-D
Odpovedať
neboooj, nepošlem.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
simca :-D beruska kde siiiiiiiii? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
tu tu tu :-) len som pracovala trosku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
beruska :-D aj som si myslela, že si zavalená prácou :-D to nemôžeš tak, musíš sa aj nám venovať ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
meddy uz sa vam / ti budem venovat :-D ako si na tom s pripravami? vy uz to mate zachvilocku :-)
Odpovedať
ach, meddy, naozaj :-) o chvíľu je z teba pani x-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D už len 118 dní :-D :-D :-D dnes mi prišiel podvazok, inak nič nové ;-) baby a vy čo?
Odpovedať
Profilova fotka
a obrucky uz mate? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ako sa mate? drahy mal volny vikend, tak sme si ho uzivali. :-D
Odpovedať
no my tiež nič nové nemáme, ale máme ešte 306 dní |-| ani sa veľmi nechystám nič riešiť v tomto roku.. len pre istotu pôjdem ešte v decembri skúsiť jedny šaty.. i keď mám už vybraté, ale pre pokoj v duši pôjdem vyskúšať ešte jedny :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?