Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
simcab - nooo popriala by som ti ich dostatok, aby sa vám darilo, ale potom nebudeš tu, tak dúfam, že ich budete mať mááááálo :-N :-D :-D :-D
liviapeto - uff, tak to fakt nie je nič moc, no čo aspoň si tu s nami :-D :-D
dobre rano vam vsetkym prajem :-) ja uz som tiez v robote a taaaak sa mi nechce :-(
petka my sme nakoniec na tom vinobrani ani neboli, hlavne kvoli pocasiu :-( kolko bolo zakaznikov? :-D
baby pridavam sa k stretnutiu "zapadniarok" ak mozem :-D
my dnes máme rande s kačennkou :-) má mi priniesť koláčiky z birmovky.. piekla ich teta, ktorá im bude piecť aj na svadbu, tak bude koštovka :-D teda dúfam, že sa katka dostaví :-N
no my tiež nič nové nemáme, ale máme ešte 306 dní |-| ani sa veľmi nechystám nič riešiť v tomto roku.. len pre istotu pôjdem ešte v decembri skúsiť jedny šaty.. i keď mám už vybraté, ale pre pokoj v duši pôjdem vyskúšať ešte jedny :-N