Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
simca aspoň nás na stretku bude viac ;-) a prečo tvoj priateľ nechce nosiť obrúčku? :-o
beruska šaty aj ja stále okukujem :-D
trdielko ja som objednala poháre cez net a aj s poštovným budú stáť do 15 euro ;-)
ved aj ja som zapadniarka ;-) ked sa bude diat nieco konkretnejsie dajte mi vediet kedze obcas absolutne nestiham citat ked zapisete milion stranok ;-)
Ahojte kocky :-)
Jej ako vam len zavidim tie pripravy... ja nemam ani chut nic pripravovat ked stale nemam termin.
ALE, mam uz SATY :-D :-D :-D Tiez podla niektorych skoro, ale nezaujima ma to... Na to som sa tesila od malicka, tak som zacala skusat hned, ako sme sa rozhodli ze sa zoberieme a teraz uz visia v skrini. Skoda len ze sa do nich sama neviem zasnutrovat poriadne, inak by som ich asi ani dole zo seba nedala. :-N Takze asi aj dobre ze sa neviem :-D
bybi ahoooj :-) :-)
juuuj a aké šatičky máš? - ukáž foto :-) teším sa moc s tebou, viem aké to je, ten pocit, že už máš svoje kráááásne svadobné šatičky, tiež ich už mám, ale u kamarátky doma, ak by som ich mala u nás doma, tak by ich určo objavil môj drahý (čo nechcem) a stále by som sa v nich promenádovala :-D :-D :-D
weri ja ich mam v skrini v takom vaku... A moj vie ze tam su, ale sam ich nechce vidiet... ak by chcel, uz davno by vedel ake chcem, lebo mam aj fotky v subore nasa svadba doma na pc :-) Ale vie ze subory saty chodit nemoze :-D
ja sa obávam, že keď budú šaty doma, tak ich uvidia všetci.. :-N už teraz mám problém čokoľvek utajiť.. ja som strašne nedočkavá.. :-( a okrem toho sa ešte musím naučiť chodiť v topánkach a šatách zároveň.. v salóne som mala problém byť len v šatách.. :-D
Simcab no my byvame sami, este s nasou malou. Ta bola so mnou ked som si saty skusala a taka bola zlata, pozera na mna a mi hovori: mami ty si krasna princezna x-) x-) x-)
Ja topanky este nemam, ale chcem vysoke hoci normalne vysoke nenosim. Ale moj drahusik je o dost vyssi, tak nechcem byt pri nom taka mini. Ale mam aj balerinky na prezutie :-)
Weri posli mi mailovu adresu do IP a poslem ti satky :-)
bybi, aj my bývame samí a som ten istý prípad ako ty, stále v teniskách, no na svadbu 12cm podpätky :-N ale ja v nich nebudem dlho, keďže máme len také posedenie, nie klasickú svadbu..
simcab tak preco sa bojis, ze ich niekto najde??? Ved nikto nemusi vediet ze tam su... Mne pride teraz mamina so sestrou v piatok, lebo Zarka ma v sobotu narodeniny a urcite im saty ukazem, ale inak ich velmi neukazujem :-)
a presne, ja tiez stale v teniskach, do prace balerinky :-)