Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
bambu, mne sa tie satocky velmi pacia, len na take saty treba 1. mat super postavu 2. musia sa fakt hodit k typu nevesty, videla som uz kadejake neveyt v takom type siat a vobec sa im nehodili.
bero, ano, laparoskopicky, PN ma, ale neviem ako dlho, kedze sa to zomlelo dost rychlo. ja som mala palarkou robeny zlcnik a po tyzdni som uz musela fungovat normalne, az potom mi bolo povedane, ze som si mala dat aspon mesiac pohov, no ale pri vtedy 3 mesacnom babu sa to nedalo. :-|
zuzik - dakujem aj za tvoj nazor. Ved mne je jasne, ze si taketo saty zas nemoze dovolit hocikto. AJ ked si dovoli. A nevravim, ze mne by pristali, len mi hned padli do oka a je potrebne vyskusat, az by som sa v nich videla, tak by som sa rozhodla.
bambi, keby som sa v nich ja uvidela, tak by som sa zľakla :-D
ale ty máš dobrú postavičku (zdá sa z fotiek), tak by si v nich mala byť pekná.. :-) no som na teba zvedavá!!! teda na všetky sa veľmi teším!!! x-)
bambu, neni zac. jasne, treba vyskusat, ak je v tebe aj v bezny den trosku exhibicionizmu, tak by sa ti mohli hodit. ;-)
no ideme s malou na nakup nieco okckovi k svatku kupit. :-)
bambi, saticky su krasne, ale keby neboli na pase take "priesvitne" Inak by sa mi velmi pacili. Ale zavisi od kazdeho. Kazdem sa paci nieco ine. Ale hlavne asi by som si ich do kostola neobliekla. Tot moj nazor.
inac som niekde videla ci citala, ze sa pod to priehladne da dat este dalsia vrstva toho materialu, aby to nebolo take vyzyvave. no idem uz lebo ohluchnem z vlastneho dietata. :-D
mrzi ma, ze som ti pokazila radost zo siat.... Bolo tu plno pozitivnych ohlasov na tie saty a tak ma baby prehlasovali, mna nepocuvaj... ;-) Ale este raz sa ti ospravednujem.
baby zlate ste, ze sa pytate... no, zo zdravotneho stavu a roboty a vsetkeho... kazda mame obcas den na figu, no nie?
lady ako na SK? Dala si si za mna halusky?
bero, dnes sme mali porene buchty a plnenu papriku. Tak stipe, ze sa bojim ist na vecko :-N
Halusky neboli :-( :-(
Mame novu nevesticku? js122, vitaj. kto si co si?
Inak baby, nehnevajte sa, ze velmi sa nezapajam a nevyjadrujem nazory, len sem chodim :pozdravit: :-N
bero neboj, bude dobre. hlavu hore.
v robote ti lezu na nervy? alebo nieco vaznejsie? posielam ti pac pac na chrbat - neboj, bude dobre.
bero nerob si tazku hlavu...vies kazda ma svoj nazor, niekomu sa paci ono, potom toto...podla mna na tvojej sprave ohladne tych siat nebolo nic zle :-) :-) ale rovnako ako ty som typ, ze toto by som si tiez nedala :-) nebud smutna...kazdy ma svoj styl :-)
lady ako bolo? pokukali ste s mamou vsetko? 8-)
petka hafani su proste nasi milacikovia...ja som dneska skoro kvoli mojmu padla na hubu, sa mi motal pod nohy :-D :-D
baby tak ma za posledne 2 dni chytila svad. nalada ze az :-D hrozne sa tesim z tych topanok a ostatnych noviniek vy&zdoby a tak 8-)
kweti - tak si to predstav ze by to bolo napisane tebe, ze "nevesta by nemala vyzerat lacno" Trosku pritvrde slovo na moju povahu. Ale my sme sa s bero nepohadali, takze nie je co riesit. A tazku hlavu si robi z niecoho ineho....
bero - sme mlade a uz mame zdravotne problemy. Cim skor to dat do poriadku, tym lepsie. Bude dobre. ;-)
ahojte dievčence :-) ako som tak čítala, čo ste tu popísali, som chcela toho toľko napísať, a som zabudla =-) :-D
kvetinka ďakujem za krásne poobedie :-) si zlatíčko :-)
zuzik sestre prajem, nech sa rýchlo uzdraví ;-)
bambulik tie saty su prekrasne, na mna posobia romanticky.. za to, ze je tam 20cm odhalene (aj ked len jemne) nieje teda ziadna lacnota.. prave naopak.. na mna osobne ta nevesticka posobi velmi nezne, a ty mas krasnu postavicku, hnedu pokozku, vlasky.. viem si ta v nich predstavit ;-) :-) baby denne nosia bedrace, ze im gače vidno..to je uz ,,lacne" , ale saticky podla mna su krasnucke, jemnucke.. kludne do nich chod, ked ti sadne velkost a tento typ siat :-) :-) :-p a myslim, ze drahy ta ,,zozerie" ked ta v nich uvidi.. ;-)
jeeeej, Simi - ty ma vies vzdy tak potesit ;-) x-) moja spriaznena dusa ;-) Dakujem krasne. JA som tej babe napisala a teraz cakam. Aj na mna ta zienka posobi nezne, aj ked trosku odvazne. To som pisala. :-)