Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
bero -
počítam že by mi ich stiahol pri tom pridržiavaní
len pri tancovaní by to nemuselo byť ok, tak nebudem riskovať, lebo šatky sa skrátiť nedajú, tak som si dala spraviť nižšie ale s 2,5 cm opätkom
uvidím ako budú vyzerať
kweetinka - on ma nosí už aj terazhlavne keď večer zaspím pri telke a chce ma dostať do postele
teraz máme rozprávkové zaspávanie, ani neviem kedy, ale pri zaspávaní som si od neho ževraj pýtala rozprávku, tak mi rozpráva rozprávky miláčik môj
kweetinka, ja ti budem barlou, alebo aj nosičom, čímkoľvek chceš, aspoň ťa uvidím ako nevestičku29. sep 2010kweetinka ty si ale číslo, kone vysoké
noooo naj na tom je, on ich nečíta, on si ich vymýšľaale ja si ich nepamätám poriadne, lebo ja keď zaspávam tak to je ževraj prča na mňa kukať, trepem dve na tri, blboviny kecám a môj miláčik sa na mne vždy rehoce a ja si to na druhý deń nikdy nepamätám
29. sep 2010- Sponzor fóra
hovorí, ráno keď sa rehoce na mne o dušu
ja už som toho natrepala, že sa to ani pamätať nedá - raz som sa s ním hádala, že prečo prepol telku (stále pozeral ten istý film), inokedy som sa s ním hádala, že nech kýbe s nohou inak (nehýbal, ale názorne som mu to ževraj ukazovala) a taaak... úplne z cesty ževraj rozprávam, aj spievam, aj sa chichúňam aj všetky možné zvuky vydávam
29. sep 2010
a ty svoje nedas?