Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
tak snad to pomoze...
inak skoro ma dnes vykotilo ked som otvorila zaluziu..ved svieti slnko :-D a dva dni dozadu jaka kosa a blbe mraky...to pocasie je fakt zvlastne...
priprajam sa k tym nachoretym...nejak sa toho neviem uplne zbavit...ale ja nemavam nadchu, kasel..len silnu bolest hlavy a vyssie teploty..
inak ja asi skusim i to predsvadobne fotenie, alebo rande, ci jak sa to vola :-N ...lebo nemam ziadne take lepsie fotky..xcem aj v civile, cele postavy, z dialky..a ked sama fotim, to su len velke hlavy a vysvietene jak v kostole
Ďakujem za vysvetlenie baby :-(
tú petíciu už mám vytlačenú zuzik, dávam podpisy, je to hrôza, že takéto veci chcú schvaľovať :-( dúfam, len že nás bude dosť, aby to neprešlo :-)
kweetinka a máte už vlastne vybraného fotografa?
Inak baby, ktoré máte menší rozpočet a nechcete moc míňať na fotografov, tak poznám jedného čo fotí kľudne aj celý deň len za 150 € čo je fakt super cena a fotky robí pekné :-) ktorá chcete, pošlem IP s menom a kontaktom ;-)
simcab - aj ja tak dnes v práci, som tu zavalená papiermi a neviem ani čo skôr, ale nedalo mi, musela som vás sem ísť mrk :-D heheee, to si asik kompenzujeme, že im cez deň nenadávame a ozýva sa naše druhé ja :-D :-D :-D :-D
weri vies co robim ja ked polospi/spi? :-D zacnem akoze napodobnovat bozk i so zvukom a on ked to podvedome pocuje i ked v spanku tak zacne tiez hybat perami do bozku :-D :-D a ked mu nieco poviem, tak mi aj odpovie vacsinou celymi vetami :-D :-D
simča - :-D žeby? :-D tak ja pred drahým nemám tajomstvá, teda nie je čo vyzradiť :-D ale ja vždy melem z cesty, tak by to bral s rezervou :-D
my máme do svadby 213 dní :-) fííííha ale to letíííííííí :-) 303 to je nič, to ubehne ani sa nenazdáš ;-)
vidim ze mate dobre sny, ja som vraj mojho vcera vykopla z postele, nech uz ide, ze mu stale zvoni budik a vraj som bola dost podrazdena... ja si to nepamatam :-D
kwetinka no ja neviem, ja si to nepamatam, ale vraj hej :-N
weri a komu asistentkujes? a v akom obore, teda myslim ze tak sa to povie, nie??? :-N :-D :-p
bybi, ja tiež zatiaľ tajomstvá nemám, ale človek nikdy nevie čo trepne :-D ráno ho väčšinou vyhadzujem z postele, pretože vstáva tým štýlom, že si posúva budík min. 3-4-krát a neskutočne ma to vytáča.. alebo ho dokonca budím, že mu zvoní už asi 5.-krát a to len prvý.. tak kuká na mňa či mi šibe :-N :-D :-o a ešte mu zvyknem hovoriť, či ho ja stále musím budiť :-D no sranda..
a v práci som do piatej :-p
simi to aj moj robi, ze si posuva budik... mozno preto som na neho uz vyletela, ale ja neviem... on mi rano napisal mailik do prace, ci si pamatam, ako som ho vykopla z postele :-D ja ze nie, ze preco som ho vykopla... :-N :-D
babyyy, musím sa pochváliť vytlačila som tie petičné hárky a už mám jednu stranu plnú podpisov :-)
len nechápem bod č.1 že nesúhlasíme so zjednotením výšky rodičovského príspevku pre rodičov, ktorí o to požiadajú? - toto fakt že nechápem prečo s tým nesúhlasíme - veď potom môžu mať ten vyšší všetci no nie? :-N
ja si to musim pozriet doma, ja mam v praci fb blokovany... Ale mne to asi nepomoze, lebo ked mi to aj 1000 anglicanov podpise, asi to velky rozdiel neurobi :-N