Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bybi - asistentka v automobilovom priemysle :-) nooooo rušia ma tu všetci kurnik, keď mám netpauzu :-D :-D :-D babyyyy aj ja si posúvam budík :-D :-D a aj tak dokážem zaspať :-D :-D :-D
Odpovedať
jaj baby ja si to vstavanie uzijem teda...ked priatel ma budik na 3.30 po 6 dni v tyzdni, tak to bude super ked ma to tiez bude budit :-|
Odpovedať
Profilova fotka
bybi - ak majú slovenské občianstvo a vek nad 18 tak pomôže :-D
Odpovedať
Profilova fotka
weri nemaju, teda 18 rokov ano, ale slovenske obcianstvo asi nie :-N a ozaj weri, posli mi pls kontakt na toho fotografa, dakujeeeem, chcem posriet ake ma fotky :-) kweti tvoj priatel vstava tak skoro rano???
Odpovedať
Profilova fotka
ja neposuvam budik, lebo uz aj tak neviem spat, len malokedy posuniem, ale to musim byt ozaj unavena, ze sa neviem prebrat :-) A super weri ze uz mas tolko podpisov, sikulka si x-)
Odpovedať
Profilova fotka
kweetinka - keď môj drahý vstáva ja ani neviem o tom, len keď ide, tak ma prikryje, dá mi pusinku, ja mu zamrmlem aby si dával pozor, že ho milujem a ďalej o sebe neviem :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bybi posielam do IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
weri to aj ja robim.... :-D nam tiez vzdy pride dat pusu, aj mne aj Zarke, tiez zamrmlem ze ho lubim a nech si dava pozor a spim... A niekedy sa ani nepreberiem ked sa pride rozlucit :-N
Odpovedať
bybi hej musi, lebo mava ranne...a trva kym sa vymota, riadne prebudi a je schopny sa postavit na nohu :-| :-| wera drzim palce s podpismi :-) ...uf ja neznasam ten zvuk budika, ja mam oblubenu piesen tak je pohoda..ale ked je to stupidne zvonenie, tak brrrrrrrrrr
Odpovedať
ahojte!!! kweeti na 3:30?? To by ma vystrelo... :-p ved to je stred noci... Mne zvoni budik rano aj 5x, prvy krat o 7.30 a vstavam o 8.15-8.30... :-p Ja sa rano jednoducho neviem vyhrabat z postele. A mam rada, ak ma budik zobudi cez vikend a ja ho vyplnem a poviem si: huraa este mozem spat... a spim dalej. Ale uz to nemozem robit, lebo to drahy nema rad... :-) weri, super, tolko podpisov!! Da sa na dialku zapojit?
Odpovedať
Profilova fotka
bybi, ale máme skvelých chlapov žee? :-) kweetinka - ja si nemôžem dávať obľúbené pesničky na budík, lebo potom ich nenávidím už len preto, že ma budia :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
weri dakujem :-) ja mam len zvoneni na mobile ako budik, takze ziadna pesnicka... Dnes mam docela na nic naladu, drahy robi dnes dlho, tak budem sama... Tak neznasam ked som doma bez neho :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
bybi - to poznám, môj drahý robí každý 3.deň 24 hod, teda každý tretí deň som bez neho doma :-( tak si aspoň porobím poriadky, a čučím na mojejsvadbe.sk :-) ako ti môžem náladu zlepšiť? :-) nejaký vtip alebo niečo iné? :-) ahojky bero :-) dá sa aj na diaľku, bude aj elektronická možnosť, ale neviem kedy to spojazdnia - hneď ti keď tak dám vedieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
joj weri, to je dnes komplikovane s mojou naladou, pokazilo mi ju nieco konkretne a to asi chvilku potrva, kym sa to vyriesi... :-( A moj robi takto dlho vzdy len posledny stvrtok v mesiaci, ale aj tak mi je smutno a este zvlast kvoli tej mojej nalade :-(
Odpovedať
ahojte baby ...je tu niektora , ktora je z TN a ma svadbu 30.4. a vizazistu Borisa? dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ale teda ti nezavidim, ze si tak casto sama, ale urcite ti to vynahradza ked ho mas doma x-) :-)
Odpovedať
no weri ani ja ti to nezavidm... ja nikdy nemozem spat, ked som sama doma.... ja som taky strachopud... bybi, co sa stalo? Hlavu hore moja, dufam, ze ti bude lepsie. :-) Urob si z niecim radost, daj si cokoladku alebo tak... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bero uz som mala cokoladu :-p a co sa stalo tu pisat nechcem, ale niekedy si pripadam ako vo filme :-|
Odpovedať
Profilova fotka
a ty mas dnes lepsi den?
Odpovedať
Profilova fotka
weri, posli ajmne kontakt, pls. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no kocky moje zlate, mne sa prestavka konci, tak idem pracovat, mam toho dost. Ale obcas sem nakuknem ;-) Predsa ste mi len zlepsili trosku naladu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sobicatko - a keď poviem áno zbiješ ma? :-D :-D :-D ako vo vojne neviest keď prepadli tú nevestu čo mala mať svadbu v ten deň keď chceli oni? :-D bybi - to ma mrzí, že máš taký blbý deň dnes, nech už sa stalo čokoľvek, dúfam že sa to skoro vyrieši a budeš spokojná a plná šťastia :-) nooo je to blbé byť takto sama doma, hlavne cez víkendy, týždeň sa ešte dá nejako prežiť, keď prídem večer z práce tak čoskoro idem spať, ale cez víkend to je hrôza, celučičký deň bez neho :-( bero aj ja som strašný strachopud, ja počujem aj roztoča v rohožke pred bytovkou keď idem spať a ešte aj toho sa bojím, ale tak zvykám si, čo mám robiť :-( :-)
Odpovedať
weri, ze roztoca... :-D :-D :-D :-D :-D aj tak na mna nemas... jeden cas, ked som bola sama doma, tak som si v noci podkladala stolicku pod klucku, aby sa mi nedali otvorit dvere z chodby... :-D :-D :-D a na nocnom stoliku som mala slzak... lady, back in the UK? Ako bolo doma? Vsetko vybavene? bybi a ja dufam, ze sa to vyriesi!!!
Odpovedať
Profilova fotka
berooooo - to akoby som mňa videla :-D :-D :-D ja keď som bola na služobke v marci, tak som v hoteli podložila stoličku a tiež som mala slzák, ale nie na stolíku, ale pri posteli :-D :-D :-D ale doma som tiež strašidlo, keď prídem domov, prezriem všetky izby, aj špajzu či niekde nie je niekto schovaný, zamknem dvere a keď už je tma, svietim v celom byte :-D lady - poslané :-) a vitám ťa tu u nás, chýbala si mi tu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bero, odlietam vecer. uz som zbalena, tak cakam........... :-N bola som s DJom, ale kameraman a fotograf sa mi neozvali uz tyzden, tak asi na nich kaslem. Nepočula si nahodou o Labaničových z východu? Rozmýšľam nad nimi............
Odpovedať
Profilova fotka
baby caute, pekny, aj ked studeny den prajem:))) my s hafanmi uz zarezavame v obchodiku - ja na nete a krpci vedla mna na gauci spinkaju :)) dnes dostala lilly novu jesennu vestu, tak sa paradi a ukazovala sa, ze ma novu :))) podarena je :))) v utorok sa tiez tak predvadzala - to dostala mikinu s riflovou suknou :D hrozna herecka to je :))))))))) weri ty si aka sikovnica :))) len zbieraj dalej :D a k tomu tvojmu prospevku: "len nechápem bod č.1 že nesúhlasíme so zjednotením výšky rodičovského príspevku pre rodičov, ktorí o to požiadajú? - toto fakt že nechápem prečo s tým nesúhlasíme - veď potom môžu mať ten vyšší všetci no nie? " - ja som zasadne proti zjednoteniu - preco ja mam chodit do prace a platit si odvody (a ako zivnostnik ich mam dost vysoke) a potom mam dostat rodicovsky prispevok rovnako vysoky ako nejaka nasa "spoluobcianka", ktora cely zivot zije v chatrci, ma 10. dieta, nikdy nic nerobila a v zivote nezaplatila ziadne odvody?? kde je tu nejaka spravodlivost??? strasne ma to teraz vytaca, ze to chcu zjednotit...ja ked budem mat dieta, tak namieto cca 230 € dostanem 160 € a nejaky socialny pripad z hornej dolnej dostane namiesto cca 120 € tiez 160 €..a preco???ked uz musi stat setrit, ok, nech nam pracujucim buducim matkam znizia rodicovsky o nejaku cast, ale preco tym co nerobia ju idu zvysovat?? z akeho dovodu?? sorry, ze som sa takto rozpisala, ale len co to vidim v telke alebo niekde, tak mi vrie krv... :))
Odpovedať
wera.g - ale ved ty mas az v maji :-) nie jasne, ze nie len som chcela nieco sa opytat tej baby ;-)
Odpovedať
lady, tak stastnu cestu!!!!! o Labanicovych som nepocula.... Ja som kameru ani nehladala a fotografa tiez nemam z vychodu, ale dobry je, vsak weri?! ;-) a to kontrolovanie vsetkych izieb tiez poznam... :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem :-N ja obcas spavam s kladivkom alebo srobovakom pri posteli - na dosah. :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
sobicatko - :-D ja viem, to bol vtip, myslela som že ju chceš prehovoriť, nech sa ho vzdá :-D :-D :-D a čože ti ukradla vizážistu? :-N bero - fotografa máme supeeeer, toho najsamlepšieeeeho :-) :-) a inak pre mňa je najhoršie sprchovanie keď som sama doma - vieš cez vodu nepočujem či sa mi niekto nevkráda do bytu, tak vždy vypnem na chvíľku vodu, či je tam ticho, len nedajbože aby niečo zašuchotilo :-D :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?