Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
bybi - asistentka v automobilovom priemysle :-) nooooo rušia ma tu všetci kurnik, keď mám netpauzu :-D :-D :-D
babyyyy aj ja si posúvam budík :-D :-D a aj tak dokážem zaspať :-D :-D :-D
weri nemaju, teda 18 rokov ano, ale slovenske obcianstvo asi nie :-N a ozaj weri, posli mi pls kontakt na toho fotografa, dakujeeeem, chcem posriet ake ma fotky :-)
kweti tvoj priatel vstava tak skoro rano???
ja neposuvam budik, lebo uz aj tak neviem spat, len malokedy posuniem, ale to musim byt ozaj unavena, ze sa neviem prebrat :-)
A super weri ze uz mas tolko podpisov, sikulka si x-)
kweetinka - keď môj drahý vstáva ja ani neviem o tom, len keď ide, tak ma prikryje, dá mi pusinku, ja mu zamrmlem aby si dával pozor, že ho milujem a ďalej o sebe neviem :-D :-D :-D
weri to aj ja robim.... :-D nam tiez vzdy pride dat pusu, aj mne aj Zarke, tiez zamrmlem ze ho lubim a nech si dava pozor a spim... A niekedy sa ani nepreberiem ked sa pride rozlucit :-N
bybi hej musi, lebo mava ranne...a trva kym sa vymota, riadne prebudi a je schopny sa postavit na nohu :-| :-|
wera drzim palce s podpismi :-) ...uf ja neznasam ten zvuk budika, ja mam oblubenu piesen tak je pohoda..ale ked je to stupidne zvonenie, tak brrrrrrrrrr
ahojte!!!
kweeti na 3:30?? To by ma vystrelo... :-p ved to je stred noci...
Mne zvoni budik rano aj 5x, prvy krat o 7.30 a vstavam o 8.15-8.30... :-p Ja sa rano jednoducho neviem vyhrabat z postele. A mam rada, ak ma budik zobudi cez vikend a ja ho vyplnem a poviem si: huraa este mozem spat... a spim dalej. Ale uz to nemozem robit, lebo to drahy nema rad... :-)
weri, super, tolko podpisov!! Da sa na dialku zapojit?
bybi, ale máme skvelých chlapov žee? :-)
kweetinka - ja si nemôžem dávať obľúbené pesničky na budík, lebo potom ich nenávidím už len preto, že ma budia :-D :-D :-D
weri dakujem :-)
ja mam len zvoneni na mobile ako budik, takze ziadna pesnicka...
Dnes mam docela na nic naladu, drahy robi dnes dlho, tak budem sama... Tak neznasam ked som doma bez neho :-(
bybi - to poznám, môj drahý robí každý 3.deň 24 hod, teda každý tretí deň som bez neho doma :-( tak si aspoň porobím poriadky, a čučím na mojejsvadbe.sk :-) ako ti môžem náladu zlepšiť? :-) nejaký vtip alebo niečo iné? :-)
ahojky bero :-) dá sa aj na diaľku, bude aj elektronická možnosť, ale neviem kedy to spojazdnia - hneď ti keď tak dám vedieť :-)
joj weri, to je dnes komplikovane s mojou naladou, pokazilo mi ju nieco konkretne a to asi chvilku potrva, kym sa to vyriesi... :-(
A moj robi takto dlho vzdy len posledny stvrtok v mesiaci, ale aj tak mi je smutno a este zvlast kvoli tej mojej nalade :-(
no weri ani ja ti to nezavidm... ja nikdy nemozem spat, ked som sama doma.... ja som taky strachopud...
bybi, co sa stalo? Hlavu hore moja, dufam, ze ti bude lepsie. :-) Urob si z niecim radost, daj si cokoladku alebo tak... ;-)
sobicatko - a keď poviem áno zbiješ ma? :-D :-D :-D ako vo vojne neviest keď prepadli tú nevestu čo mala mať svadbu v ten deň keď chceli oni? :-D
bybi - to ma mrzí, že máš taký blbý deň dnes, nech už sa stalo čokoľvek, dúfam že sa to skoro vyrieši a budeš spokojná a plná šťastia :-) nooo je to blbé byť takto sama doma, hlavne cez víkendy, týždeň sa ešte dá nejako prežiť, keď prídem večer z práce tak čoskoro idem spať, ale cez víkend to je hrôza, celučičký deň bez neho :-(
bero aj ja som strašný strachopud, ja počujem aj roztoča v rohožke pred bytovkou keď idem spať a ešte aj toho sa bojím, ale tak zvykám si, čo mám robiť :-( :-)
weri, ze roztoca... :-D :-D :-D :-D :-D
aj tak na mna nemas... jeden cas, ked som bola sama doma, tak som si v noci podkladala stolicku pod klucku, aby sa mi nedali otvorit dvere z chodby... :-D :-D :-D a na nocnom stoliku som mala slzak...
lady, back in the UK? Ako bolo doma? Vsetko vybavene?
bybi a ja dufam, ze sa to vyriesi!!!
berooooo - to akoby som mňa videla :-D :-D :-D ja keď som bola na služobke v marci, tak som v hoteli podložila stoličku a tiež som mala slzák, ale nie na stolíku, ale pri posteli :-D :-D :-D
ale doma som tiež strašidlo, keď prídem domov, prezriem všetky izby, aj špajzu či niekde nie je niekto schovaný, zamknem dvere a keď už je tma, svietim v celom byte :-D
lady - poslané :-) a vitám ťa tu u nás, chýbala si mi tu :-)
bero, odlietam vecer. uz som zbalena, tak cakam........... :-N
bola som s DJom, ale kameraman a fotograf sa mi neozvali uz tyzden, tak asi na nich kaslem. Nepočula si nahodou o Labaničových z východu? Rozmýšľam nad nimi............
baby caute, pekny, aj ked studeny den prajem:)))
my s hafanmi uz zarezavame v obchodiku - ja na nete a krpci vedla mna na gauci spinkaju :)) dnes dostala lilly novu jesennu vestu, tak sa paradi a ukazovala sa, ze ma novu :))) podarena je :))) v utorok sa tiez tak predvadzala - to dostala mikinu s riflovou suknou :D hrozna herecka to je :)))))))))
weri ty si aka sikovnica :))) len zbieraj dalej :D
a k tomu tvojmu prospevku: "len nechápem bod č.1 že nesúhlasíme so zjednotením výšky rodičovského príspevku pre rodičov, ktorí o to požiadajú? - toto fakt že nechápem prečo s tým nesúhlasíme - veď potom môžu mať ten vyšší všetci no nie? " - ja som zasadne proti zjednoteniu - preco ja mam chodit do prace a platit si odvody (a ako zivnostnik ich mam dost vysoke) a potom mam dostat rodicovsky prispevok rovnako vysoky ako nejaka nasa "spoluobcianka", ktora cely zivot zije v chatrci, ma 10. dieta, nikdy nic nerobila a v zivote nezaplatila ziadne odvody?? kde je tu nejaka spravodlivost??? strasne ma to teraz vytaca, ze to chcu zjednotit...ja ked budem mat dieta, tak namieto cca 230 € dostanem 160 € a nejaky socialny pripad z hornej dolnej dostane namiesto cca 120 € tiez 160 €..a preco???ked uz musi stat setrit, ok, nech nam pracujucim buducim matkam znizia rodicovsky o nejaku cast, ale preco tym co nerobia ju idu zvysovat?? z akeho dovodu??
sorry, ze som sa takto rozpisala, ale len co to vidim v telke alebo niekde, tak mi vrie krv... :))
lady, tak stastnu cestu!!!!!
o Labanicovych som nepocula.... Ja som kameru ani nehladala a fotografa tiez nemam z vychodu, ale dobry je, vsak weri?! ;-)
a to kontrolovanie vsetkych izieb tiez poznam... :-D :-D :-D
sobicatko - :-D ja viem, to bol vtip, myslela som že ju chceš prehovoriť, nech sa ho vzdá :-D :-D :-D a čože ti ukradla vizážistu? :-N
bero - fotografa máme supeeeer, toho najsamlepšieeeeho :-) :-) a inak pre mňa je najhoršie sprchovanie keď som sama doma - vieš cez vodu nepočujem či sa mi niekto nevkráda do bytu, tak vždy vypnem na chvíľku vodu, či je tam ticho, len nedajbože aby niečo zašuchotilo :-D :-D :-D