Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
no sak mne je to uplne jedno ci je swarovski alebo nie. Len hovoim, ze to tam bolo napisane.:) Inac dnes mi prisli tie fialove saty a priatel ma uplne zvozil, ze sa mu vobec nepacia. Mam nervy na neho. Narocny chlap.
kati, aj môj.. a keď sa s ním vadím, že prečo mi vraví že to je škaredé/nie dobré, tak sa spýta či má klamať.. a ja väčšinou už poviem vypenená ÁNO! :-D
no kabel nefunguje dievcence od mobilu k pc tak zatial vam sem dam link na modelke tie saty a zajtra sa s tym popasujem a skusim nieco vymysliet aby ste aj mna v nich videli :-) http://www.jasmineline.sk/svadobn%C3%...
dobre rano,
konecne mam cas na MS a teraz tu nikto nie je :-(
kacennka tie nausnice su uuuuuzasne. daj tip kde maju take krasne sperky
beru co sa stalo?
DObre ranko, ja som tu tiez jednym ockom, ale musim uz ist pracovat, tak obcas nakuknem, ale pisat asi velmi nebudem :-)
Krasne ranko vsetkym, dnes je piaaatoooooooooooooook x-) x-) x-)
A dnes mi prichadza mamina a sestra na par dni x-)
ja mám dnes taktiež veľa práce, čiže dúfam, že prekonám moju závislosť a napíšem čo najmenej.. :-N
kati.. o čom ideš písať??
bybi.. tak sa vytešíš s rodinkou x-) čo idete porábať?
sinov- nové? hmmm ani nič :-) akurát obieham firmu s petíciou, tak zháňam každý jeden podpis, nech ich máme čo najviac :-) a čo ty? ako pokračujú prípravičky? :-)
kacennka - a akú máš tému na bakalárku? :-) nooo ani mne sa dnes vôbec nič nechce, ale o 14tej odchádzam domov z práce, nebudem tu trčať dlhšie keď je piatok :-D :-D :-D
bybi - ahoooj :-) tak ti bude dobre, keď ti príde taká návšteva :-) a čo náladka, už lepšie?