Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
baby dobre ranko:)
ja som vcera nasla v senci novu bizutku - vo vyklade maju neskutocne vyber svadobnej bizu....a kraaaasnej..a to ja som antibizu typ :D
inak kde mame bambulku??
ja rozmyslam ze sa pojdeme fotit na tribunu a na ihrisko. Tam moj tatino trenuje dorastencov, moj je tiez velky futbalovy fanusik a stadion je hned vedla kostola, kde mame sobas. To len zopar aby bola sranda a hlavne budu v PN v parku :-D
kweti.. ja o tom tiež viem.. podľa mojich plánov som už mala mať bábo.. =-) tak ale dúfam, že v tej 25-ke aspoň otehotniem.. |-| btw 25 mám bud. rok v apríli.. kweti, ty máš koľko??
tak winnetou bezal aj u nas casto a aj moj priatel ma podobne filmy rad... mne sa ale nepacia:D
no ja by som chcela babo tak v 24-25 dufam, ze sa podari...
kweetinka: ja si nepocitam dni do svadby zatial. to ma len tak napadlo, ze za kolko dni mozem ist skusat :-D
wera ja chcem ist do salonu nicole a salonu el (maggie sottero). predstavu nemam. pacia sa mi snad kazde :-o