Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • baby uf aj vam sa zda vzduch uplne odlisny? teda ja v nom citim uz take vianoce, sneh 😃 😃 😃 😛

• hej hej nechate ma samu? 😞 😞

• kwetinka, ja som tu 🙂)

• Sponzor fóra
  • haha princezna 😬 😬 😬

• ako ja?? 😃
    ci srandicky?? 😃
    aky si mala den?

• seriozne 😎
    taky normal..urcite nie taky zaujimavy ako ty 😛 😛 takze tam si bola s maminou? ju beravas takto na nakupy?

• Ahojte. Mam dilemu .. vcera sme boli na oslave a hral tam jeden profesional. Spieval a aj hral na trubke a ked mal oddych tak pustal pesnicky ako Dj. A vsetci sa uzasne bavili .. a tu je moja dilema. Lebo ja som zajednala Dj a bojim sa ze nebude taka zabava ako pri zivej hudbe. A ked spieval tak spieval country, ceske a slovenske pesnicky a ludovky. A vsetci spievali s nim. Len teraz je otazkou ci jeden clovek dokaze zabavit 100 ludi. Neviem ... co myslite? Mam nechat toho Dj co som zajednala alebo si mam zohnat kontakt na toho profesionala? Lebo ja osobne nechcem pocuvat celu noc na svojej svadbe ludovky a preto som aj zajednala Dj. Ved aj Dj dokazu pustit ludovky a da sa super zabavit. Prosim poradte mi .... 😒

• co osobne viem DJ je dobry a dobry DJ vie robit s publikom a aj sa s nim rozpravat a tak 🙂 no podla mna by aj 1 spevak zabavil 100 ludi, lenze zas nebude z celeho vecera unaveny stale nieco v kuse spievat??? DJ ti pusti aj ludovky, moderne proste hocico...ktorykolvek spevak nie

• kweetinka a vy mate tiez Dj?
    Mas pravdu uz to nebudem menit. Rozhodla som sa pre Dj a pri tom aj ostanem. A ako hovoris tak Dj vie pustit aj moderne, aj ludovky a da sa tiez pri tom spievat a aj dobre zabavit. Ja som bola na svadbach kde bol Dj a musim povedat ze zabava bola super.

• nie nemame nikoho, lebo nepotrebujeme 🙂
    no vidis, nedaj sa takto ovplyvnovat...vies kolko veci vyuzivaju ostatne nevesty a ty ich nebudes mat? kooopec 😃 lebo vzdy tu bude nieco co sa ti aj zapaci a mozno zacnes aj lutovat ze to nemas...lebo je to normalne..ale tak jak si si vybrala, je dobre, lebo si si vybrala ako vhodne pre teba 🙂 🙂

• sinov, dakujem!!!!!! len skoda, ze ich nefotil menej umelecky fotograf, aby som videla saty poriadne 😃 😃 😃 😃 Predsa len, na realnej zene to inak vyzera, ako na modelke a este k tomu na upravenej fotke. Ale su na nej krasne, aj s vypnutou vleckou vyzeraju nadherne.. Zatial pre mna No.1 😉

hainy, myslim si, ze dobry DJ dokaze zabavit ludi prave tak dobre ako ziva hudba - ak nie lepsie 😉 . My budeme mat ludovu hudbu (ale aj pustaju moderne) a tiez mam pochybnosti, ci budu ludi zabavat.. 🤔 Pochybnosti asi budu stale... 😉

• baby ja stale nechapem ludi, ktory si daju vyzdobu ya tayke tisice ale fotografa chcu len rodinneho znameho, ktory ma kompakt a jedine co si doma foti je vlastne dieta. Ach obcas som taka znechutena tou slovenskou mentalitou ked do vyzdoby a do oblecenia a podobnych veci vrazia tisice eur ale dat 200eur za fotografa je im strasne vela

• miska ide o to, ze asi maju ine priority, proste niekto da tazke prachy na to, iny zas hentam 😉 ludia su rozni, na co ich treba chapat? 😃 😃 iba si zatazis hlavicku

• tak u nás bude fotograf najväčšia položka celej svadby.. 🙂 ale na fotkách nám aj najviac záleží 😵

• Sponzor fóra
  • simi, zatial je to tak aj u nas... 😉 Ale suhlasim z Kweetinkou, kazdy ma ine priority. Moja segra napr. vobec nechcela fotografa, radsej zaplatili za video (pred takmer 10 rokmi), fotky maju len od znamych, musim sa jej opytat, ci to lutuje.... 😃 😃

• simi koho budete mat, ak sa mozem opytat?

• jasné.. budeme mať ferka peťka.. 🙂

• baby smutno mi je za vami, nejak sem nechodite 😞

• ja som tu, ale nikto nic nepise, tak nemam na co prisipevat.

• každý asi víkenduje inak ako pri compe 🙂 mne sa to tiež konečne podarilo 😵

• tak ja som vcera vikendovala pri foteni, ale dnes je vonku skaredo tak moc nemam co robit. A ty mas aky vikend?

• mala by som uz konecne spravit tu pracu do skoly, ale tak vemi sa mi neche, ze to neni ani normalne😃

• kacennnka tak sa nejako donut 😎 😃 😛

• nieje to take lahke, zo vsetkeho najneradsej pisem nejake seminarne prace... "tesim" sa na bakalarku

• este si nezacala? 😛

• ja mam iba od stredy temu... takze este nie. Ale na tu pracu mam cas len do utorku noci a ma mat 10 stran... ach😞

• kati, tu je dnes prekrásne, tak som sa konečne vytiahla von so psom.. 😵

• simca zijes na inej planete? tu je zamraceneeeeeeeeeeeee ani nedovidim 😃 😛
    kacennnka verim...tak nejak snad bude 😛 😬

• tu je tiez hnusne😞 vcera rano bolo krasne, relativne teplo, jasna obloha...a ked sme sa zatrepali do mesta na fotenie tak sa zatiahlo😞 ale nevadi

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov