Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
simi taky su niektory ludia, moja maminka sa tiez zhrozila ze ale oni nemaju peniazky a nevie ako by nam mohla zaplatit svadbu. No ked sme ju ubezpecili ze svadbu si budeme hradit samy tak sa ponukla ze apson zakusky na svadbu a svadobnu tortu zaplatia oni
Moj tatino je zase taky salamista, jedine co povedal je ze hlavna vec ze sa mame radi. No horsie je to z draheho rodicmi, oni su nieco ako tvoj otec, tiez stale kricia a rozculuju sa a vystrajaju coro moro ohladom toho ze sa chceme brat.
To treba prekusnut povedat si v duchu svoje a ist dalej10. mar 2010original siat by som si teda nekupovala, ale pozicat si kludne poziciam originaly, lebo mne sa pacia viac ako kopie. zas ale ako som pisala niekde inde, ja som uz daaaavno neni studentka a kedze je to len raz za zivot, tak som sa rozhodla na satach nesetrit. samozrejme kazda mame iny vkus.
10. mar 2010- Sponzor fóra
no len s ním sa nedá nejako kľudne rozprávať poslednú dobu.. joj, len ma zbytočne vytáča!
inak moja maminka už vyhutuje kde tie peniaze ide zobrať, hoci som jej povedala, že si to budeme samí platiť!!! no ona mi vždy povie, že to je jej povinnosť a aj jej rodičia dali na svadbu peniažky, hoci ani oni nemalino tak som zvedavá či zoženie
moja zlatá..
10. mar 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
10. mar 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
10. mar 2010monvitka skus sa netrapim. ja napriklad svojho otca nepozyvam. nechcem sceny na vlastnej svadbe a aj tak spolu nekomunikujeme. ak je priatel z velkej rodiny a ty z malej a mate na to fin. prostriedky, tak kludne na vyvazenie pozvi viac kamosiek a kamosov. ja mam napr. velku rodinu tak budem mat len tri kamosky s partnermi a partner je zas z malej, tak sme pozvali z jeho strany viac kamaratov.
10. mar 2010heh, no ja este poriadne neviem ako budeme financovat svadbu...nasi budu urcite chciet piect tortu a vsetky kolaciky...ale ja zas nechcem aby mamka aj teda styri dni nespala a piekla...to uz radsej zaplatim za tie kolaciky...a tortu chcem len jednoduchu, ziadne poschodove opachy, tak to tiez nebude sialene drahe...ale to vsetko ma este straaaaasne vela casu..asi by som mala zacat trochu rozmyslat nad drobnostami, ale sa mi nechce do toho
10. mar 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
mne sa pacia tieto :http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=aspen&keywordType=any&page=0&pageSize=15&style=A3298