Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ach ahojte baby dobre ranko ....prave som docitala IP od tej hlupane co mala v albume moje oznamko koli mottu ...no nemam slov akoze ... ze si to nevsimla ze su tam nase mena a adresa ...ach dobre neriesim a nasla som tu dalsiu tupú ktora ma pouzite na svojom oznamku moje motto a text neriesim ved aj ja som tie motta nasla na web stranke nie tu ale ale na stranke kde su vypisane motta na svadobne oznamka ... dneska idem s malou do mesta a na obed este spravim sulance s makom ;-)
Dobre ranko babulky :-)
Trdielko tak to je dost dobre, ze si to nevsimla. A co to nasla niekde na nete s vasimi menami??? Jasne ze to zobrala z albumu, tak nech teraz netvrdi ze si mena nevsimla 8-(
Ja sa dnes citim strasne unavena, mala som narocny vecer, ale snad to bude uz len lepsie |-|
Dobre ranky kocky.
Keby to mne niekto okopiroval, tak by ma to riadne nastvalo. Ja tam ale osobne fotky radsej ani nedavam.
Vcera mi pisala pani zo salonu, ze mi dnes odosle saticky. Takze pridu zajtra alebo v piatok. Ale ja zajtra rano odchadzam, takze ich budem mat az v pondelok :-| Snad to nejako vydrzim:)
urobila som si druhy album vcera som ten co som mala od zurivosti cely vymazala tak dnes som spravila druhy ale len obrazky kostol,vyzdoba,kvety,obrucky a tak nic osobne a kedze vas mam skoro vsetky na fb tam su vsetky news ako oznamko a táááák :-)
trdielko, tak ťa budem postupne pozerať, že čo máš nového :-)
meddy a nepridáš sa k nám na fb? :-)
baby, prosím neviete niektorá náhodou taliansky? :-N
našla som stránku, kde sa dajú objednať fotoalbumy a knihy hostí robené ručne a obal je z pravej kože, len neviem nájsť tie knihy hostí, len fotoalbumy a z tej taliančiny rozumiem akurát tak fotografico a albumo :-D :-D :-D :-N
caute caute, trdielko, k tomu kopirovaniu, no je to smutne. aj terazt som pozerala jeden album a tam si zenska co si normalne stiahla nejake fotky zo zahranicnych stranok, tak si tamna celu foto nacapila svoj nick, no nechapem, ved to nie je jej vytvor, keby ze je to jej sukromna fotke kde je ona pripadne ju nebodaj aj sama fotila, tak ani nemuknem, ale toto fakt nechapem. a mala tam´aj werkinu basnicku o obleceni. :-S
boze baby, ja som ale matka, vcera mala sedela pri mne a v tom prask zo sedacky na zem a nejako si zvrtla nozku, som revala ako mala, ze nedokazem vlastne dieta ustrazit. ach jaj. :-( vcera nemohla ani dostupovat, dnes uz bezka normalne.
simca, ja viem, ale ten prvotny pocit bol otrasny. tak sa cele poobedie motala len po posteli, som sa bala ze ci to nema zlomene. :-|
a dnes som si uvedomila, ze cez vikend mame stretnutie s fotografom nadejnym.
ja viem, aj mne sa pošmyklo moje krstné dieťa vo vani.. a to sme aj s jeho maminkou boli obidve tam.. stotina sekundy a malá bola pod vodou.. našťastie sa jej nič nestalo, ale boli sme tam dve a nestihli sme tomu zabrániť.. a keď som si predstavila, že hodikedy keď bola vo vani, som ju nechala samú a išla jej obrať taký krémik - to mala zvyk, že vo vani vyjedala.. nikdy sa nič nestalo, ale po tomto zážitku som krémik vždy prichystala na práčku skôr.. :-S
simca, to je zakon schvalnosti ked je viac ludi tak sa nieco stane, bo sa jeden spolieha na druheho, mala sa tak v lete tresla do velkej skaly, mame na dvore este veliku hrbu skal, sedeli sme s mamcou a sestrou na terase a mala ako sa obzerala za svojim tienom mierila rovno do tych skal a v tom zrazu bum a uz bola tvarou v nich, nastastie si len nostek oskrela, ale placu bolo aj tak.
ozaj baby, kam zmizla bambulka? =-)
zuzik - tiež nechápem prečo niektoré baby dajú cez celý obrázok (ktorý stiahli niekomu z albumu, alebo z netu) napíšu veľkým ich nick, veď to nie je ich majetok a nie sú to ich vlastné fotky.. Tá básnička čo som vymyslela tu koluje veľmi, som si už všimla :-D No čo, možno sa raz o mne budú ľudia užiť na predsvadobných prípravách, alebo potom deti na literatúre :-D :-D :-D :-D :-D
zuzik to nie je tvoja chyba, co by si bola aka matka?? pri takom malom stvorení čo sa stále len mrví a objavuje svet by bol zázrak ak by nikdy nepadlo na zem, alebo si niečo neoškrelo ;-) keby si vedela koľko krát som ja treskla na zem, obila si hlavu keď som bola malá a vidíš som tu a som celkom v poriadku :-D :-D Hlavne že malú už nôžka nebolí, ale nevyčítaj si to :-)
Ahojte!!!
zuzik, nebud smutna, vsetky deticky su take zive striebra, neustrazis ich.. A malicka uz isto zabudla, ze spadla. ;-)
weri, dufam, ze sa nehnevas, ale do temy o nevhodnom obleceni som ja tu tvoju basnicku napisala...no a potom sa to zacalo sirit... aspon vidis je je suprova!!! :-)
Inak tu babu som si aj ja vsimla, ze ma fotky postahovane z netu a inych albumov, hlavne, ze cez fotku nick a v albume odkaz, ze "nekopirovat!" .... mna to celkom pobavilo... :-D :-D
Baby stresujem kvoli satam... uz som to pisala do majovej temy, aj dam aj tu: Myslite, ze je koniec decembra uz neskoro na vyberanie siat, ked mam svadbu koncom maja?
petka ma vystrasila, ked napisala, ze v jednom salone uz maju na kazdu sobotu v aprili dvoje siat zajednanych...
kweetinka - je to môj výtvor, už ani neviem kto zháňal nejakú takú básničku, tak som ju len tak vymyslela :-)
bero - vôbec sa nehnevám, nevadí mi to, sranda, že sa taká blbovina tak ujala :-D len ma hnevá že to kopírujú aj z chybou, písala som hneď že bacha je tam gramatická chyba a teraz je to všade tak vycapené a ja sa hanbím ako sa mi to tak podarilo napísať s takou strašnou chybou :-. :-x :-| :-D
Podľa mňa sa nemusíš báť, určite budú mať voľných šiat habadej a + pre teba bude aj to, že už budú mať všetky salóny aj kolekciu 2011 :-) ozaj a do ČR si nechcela ísť kuk? majú tam omnoho lepšie ceny a výber je tiež super ;-)
weri, pre mna si ju vymyslela!! este raz dakujem!!! ;-)
Ked do CR je dost daleko.... Ako to vlastne v salonoch chodi? Kolko krat tam vlastne musim ist? Ak si vyberiem saty, kedy ma budu merat kvoli upravam? Musim tam este raz ist tesne pred svadbou?
Inak ozvali sa mi zo salonu El - moje krasne saticky maju za 395 Eur.. Z Bystrice mi este neodpisali. Ale ja si uz nie som ista, ci su to tie prave... =-) :-N