Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
ja si myslím, že áno.. podľa mňa keď by si išla hneď v stredu, príp. vo štvrtok doobeda, tak to stihneš.. neboj sa, s babami v salóne sa isto dohodneš :-) väčšinou sú tam milé osoby :-)
Odpovedať
babyyyy, to tu uz ziadna nie ste?? :-(
Odpovedať
ja tu som iba :-N
Odpovedať
simi a ty uz mas saty?
Odpovedať
vybraté už mám, aj odskúšané sú x-) ale budem si ich dávať šiť buď v decembri alebo začiatkom bud. roka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som tu :-) bero a ktoré sú to tvoje vysnené šatičky? :-) a čo ty simcab? - aké máš vybrané? :-) ak ste ich už ukazovali, ospravedlňujem sa, pri tom množstve šiat čo som za posl dobu videla som asi zabudla :-N
Odpovedať
weri, ja ich mám v albume.. tie druhé - pronovias trueno, aj ja som v nich pofotená.. x-)
Odpovedať
Aha, tak budes mat vlastne. ;-) Kde si davas sit? A ake? Ja som rozmyslala nad cinou, ale bojim sa a ten moj je proti, aj doma ma odhovarali... Ale ked som videla bybine saty na obrazku, tak som si skoro dala aj ja usit, lebo jej saticky vyzeraju fakt podarene, su krasne.. ...moj najvacsi problem je, ze sa neviem rozhodnut.... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez rozmyslala nad cinou a keby som nezohnala tie moje vysnene saticky za super cenu, tak by som si urcite dala sit tam. Za pozicanie 15000 nedam, nech sa na mna nehneva nikto.
Odpovedať
beron, aj ja som chcela z číny, tak som poslala mail, či ich vedia ušiť a za koľko.. napísal mi, že cca 250 dol. .. tak som písala ešte do salónu lili v hurbanove a tam mi ich vedia ušiť za 225€.. čiže si ich dám ušiť tam.. oni si dávajú šiť šaty v maďarsku, čiže tiež ich objednám cez net, no je to tá výhoda, že šaty si pôjdem prevziať osobne a tam ich ešte podľa potreby upravia..
Odpovedať
kati a tie moje majú požičovné takmer 600€ :-p no nech si ich nechajú - originály :-D
Odpovedať
weri, to nic, ja ti ukazem znova.. :-D bud tieto: http://www.ribbonsandpearls.co.uk/cat... alebo tieto: http://www.maggiesottero.com/dress.as... Viac sa mi pozdavaju tie od Maggi, tomu mojmu tie od Ronalda (ano, ukazala som mu fotky, nevydrzala som, ved na mne aj tak budu inak vyzerat... :-N ) Problem je, ze ked som skusala tie prve, tak ma do nich nezapli uplne (zips), boli mi trosicku pritesne cez prsia (a to tam takmer nic nemam :-D) , takze by museli popustit.. Ked som skusala tie druhe, tak mi boli privelke, ani snurovacka nepomohla - ale ked mi ich pridrzali vzadu, tak to vyzeralo super... No a teraz sa rozhodni... :-p Skusala som asi tak 15 siat, mozno aj viac a len tieto 2 sa mi na mne pacili....
Odpovedať
Článok sa načítava...
beron.. no si si dala |-| jedny krajšie ako druhé! by som si nevedela vybrať.. btw môj drahý ma videl v šatách, a vôbec z toho nerobím drámu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa viac pacia tie prve bero:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky :-) noo bero to si si fakt dala :-) krasne su obidvoje ;-) nemala si pri niektorych pocit, ze ano toto su tie prave? x-) inak mna tiez drahy videl v satach a co? nerobim z toho tiez dramu simca ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak som na skok tu :-) Mna moj drahy nevidel v satach, ani obrazok, ale on ani nechce. A dokonca aj moja sestra povedala, ze ma chce vidiet az na svadbe :-D Hoci ona videla fotky. Ale skusala som si ich s maminou a sestra vidiet nechcela :-) A ja som tiez skusala dost vela, hoci tieto som mala vybrate dost dlho, len som si myslela ze mi taky styl nepojde a budem v nich tucna. Ale ked som ich obliekla, tak som vedela ze uz ine nemusim skusat. A hoci som bola potom skusat este v jednom salone, lebo som uz bola onjednana a vyskusala som dalsich asi 6 siat, na tie moje uz ziadne nemali x-)
Odpovedať
beruška, ja som sa chcela vyhnúť tomu, že by mi prišli šatky domov a drahý by na ne pozrel že TOTO?? :-. :-D tak radšej som mu to dala odsúhlasiť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bero aj mne sa viac pacia tie prve, ale zalezi aj ako sa ty v ktorych citis :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simca napodobne :-) tiez som si dala saty "odsuhlasit", ved sa musim aj drahemu pacit :-) ale ja mam pocit baby, ze kazda vie ked si oblecie alebo uvidi tie "svoje" saty, ze to su oni, tie prave x-)
Odpovedať
bybi, ja som ten istý prípad.. okrem týchto vybratých som skúšala ešte dvoje, lebo sa mi páčili, ale už bolo rozhodnuté.. ale pôjdem ešte poskúšať v decembri keď príde nová kolekcia.. ale to už len tak zo srandy, nech to neprepasiem.. iné nevesty najskôr skúšajú 50 a potom si vyberú.. ja to urobím naopak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si myslela ze budem mat velky problem si vybrat :-) Lebo tak sa mi zdalo z toho co som skusala a co som aj videla a pacilo sa mi, to som si myslela ze mi svedcat nebude :-) Potom som nasla moje, boli krasne, ale na vychudnutych modelkach su krasne vsetci a uprimne, ja take miery nemam :-| Tak som nevedela, ako pojdu mne a bola som velmi prekvapena, ako krasne ma stiahli :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simca, to si viem predstavit u nas tu reakciu. Ze co som si to objednala a ze ci to myslim vazne:D Pripada mi to tak, ze moj drahy je narocnejsi na moje saty ako ja:D
Odpovedať
kati, a ty si bola s drahým skúšať či len fotky videl?? ozaj.. a odsúhlasil?? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Kacenka a tvoj drahy videl saty ci nie?
Odpovedať
Profilova fotka
juuuuj baby jasnéééé, ja už vieeeem tak som nakoniec nezabudla :-D :-D simcab - krásne šatky si si vybrala, vyzeráš v nich nááááádherné :-) ale to som ti tuším už vravela, nie? :-) bero tie druhé som ešte ale nevidela, tie sú fakt brutal, náááádherné, júúúj musím kuk ešte raz :-) na tých prvých sa mi veľmi páči ten korzetík vykamienkovaný, vyzerá to super, len byť na vašej svadbe asi ti stále čumím na prsia, tak by mi tie kamienky oči ťahali :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
simiii :-D :-D :-D Inak raz sa tu jedna nevesta stazovala, ze ju zenich vykrical, ze strasne saty zajednala... A aj ty mas krasne satky vybrate!! Budu biele, ci kremove?
Odpovedať
Profilova fotka
weri a ty mas ake satky vybrate??? Ja neviem ci som ich videla :-|
Odpovedať
Profilova fotka
bybi čo ty chceš sťahovať? veď máš peknučkú postavičku ;-) môj drahý šaty na mne nevidel, videl ich raz dááááávno v pc, ale to videl ďalších 10 a ani som mu nepovedala že sú moje vysnené, len som vtedy zisťovala aký typ sa mu páči :-) ale vôbec netuší aké mám vybrané, ani ma v nich až do svadby neuvidí, chcem aby ma videl ako komplet nevestu až vo svadobný deň :-) ani on nechce ma vidieť v svadobných šatách, ani v hociakých iných, sme v tomto úplne rovnakí, jednoducho chceme obaja aby mal prekvapko :-)
Odpovedať
weriiii.... :-D :-D tak asi vyberiem tie prve, nech aspon raz moje prsia pohlady pritahuju :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D a ani ja si uz tvoje nepamatam.. tak sup sup link sem...
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem weri, ale trosku este by sa mi zislo schudnut, ale mam este cas, snad sa mi podari este par kg dat dole :-) a ja chcem vidiet tvoje satky, ja som ich nevidela :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?